Trójka i Trucizna nie zbliżają się nawet na 100 kilometrów do dwóch pierwszych. No sorry, ale dzieli je przepaść. Zresztą Trucizna jest chyba ich najsłabszą płytą (choć numer tytułowy jest zajebisty), dlatego kompletnie nie jestem już zainteresowany co tam sobie pogrywają pod tym szyldem. Wystarczy mi genialna jedynka i bdb dwójeczka z hymnem którego słowa krzyczę przez sen: "Drink piss, drink piss" :-)Hollowman pisze:Przecież Trucizna była full dobra i wcale nie odstawała poziomem od pierwszych płyt.nicram pisze:Nie ma co się podniecać, nic dorównującemu jedynce i ewentualnie dwójce nie nagrają. Mogliby reaktywować PROFANUM.
WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: WITCHMASTER
all the monsters will break your heart
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
hahaa, to Ty chyba w Niemczech mieszkasz ;))Only_True_Believers pisze:mogliby w końcu nagrać płytę którą by sie oceniło powyżej 2/6.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ołówkiiiii pisze:hahaa, to Ty chyba w Niemczech mieszkasz ;))Only_True_Believers pisze:mogliby w końcu nagrać płytę którą by sie oceniło powyżej 2/6.
nie ale jem dużo kiełbasy i kiszonych jedzeń.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Dobra zagrycha nie jest zła, ale Witchmaster tym bardziej pod wpływem dobrze wchodzi, więc nie wiem skąd taka absurdalna ocena.Only_True_Believers pisze:Ołówkiiiii pisze:hahaa, to Ty chyba w Niemczech mieszkasz ;))Only_True_Believers pisze:mogliby w końcu nagrać płytę którą by sie oceniło powyżej 2/6.
nie ale jem dużo kiełbasy i kiszonych jedzeń.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
szanowny pan raczy sobie zartowac :)Przecież Trucizna była full dobra i wcale nie odstawała poziomem od pierwszych płyt.
- Riven
- Kontakt:
MDW (absolut w tym gatunku IMO) znacznie lepsze ale Trucizna tez zajebista. 10/10 vs 8/10, nie jest zle.
this is a land of wolves now
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
TAK KVRWA. Lepszej płyty w Polszy nie było od tamtego czasu. No może poza debiutem Animy Stolcatej.Riven pisze:MDW (absolut w tym gatunku IMO)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
Tak ogolnie to byly przynajmniej rownie dobre, ale w kategorii kompletnego zezwierzecenia i nihilistycznego napierdalania, to nie ;).
this is a land of wolves now
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
Infernalne BlastowanieRiven pisze:Tak ogolnie to byly przynajmniej rownie dobre, ale w kategorii kompletnego zezwierzecenia i nihilistycznego napierdalania, to nie ;).
Wyslane za pomoca Tapatalk
Close to a world below
- Riven
- Kontakt:
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
Ty napiszesz nie, ja tak, kwestia subiektywna. Wyrazilem swoje zdanie, wiec eot.Riven pisze:nie
Wyslane za pomoca Tapatalk
Close to a world below
- Riven
- Kontakt:
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Bezlitosna jedynka wraz z doskonałą dwójką to jedne z moich ulubionych polskich płyt. Chamsko i brutalnie, a i jednak przebojowo. No właśnie, te kawałki są takie w stylu "cała sala śpiewa z nami": "Goaaathooooooorn! Witchfuuuuuuuuck!". Na trójce moim zdaniem nastąpiło lekkie nadgryzienie swojego własnego ogona, choć do dziś lubię sobie wspomnieć taki nieco niekonwencjonalny hit, jak "Narkotic Amok". Trucizna mi na początku nie wchodziła za bardzo, ale po czasie uważam ją za płytę lepszą, niż trójka. EPki są również bardzo dobre. Wychodzi na to, że to ogólnie bardzo dobra kapela jest i chętnie posłuchałbym czegoś nowego z ich obozu, howgh!
- hcpig
'Lekkie'? Dla mnie to był jeden z największych zawodów muzycznych kiedy po b.dobrej jedynce i genialnej MDW nagrali tę... powiedzmy łagodnie że mocno średnią płytę (która zresztą niemal wszędzie zebrała strasznie wysokie noty). Za samo brzmienie można ją uznać za wypadek przy pracy. Trucizna fchuj lepsza.martyrdoom pisze:Na trójce moim zdaniem nastąpiło lekkie nadgryzienie swojego własnego ogona
Yare Yare Daze
-
jedynka najlepsza.
- trup
Zaraz po Masochistic Devil Worship :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Ja tam nie rozumiem czemu o trójce mówi się w kontekście wpadki? Bardziej "rock&rollowo"(oczywiście w witchmasterowym stylu) i to pijackie darcie mordy to główne atuty imo. Życzyłbym sobie żeby więcej zespołów zaliczało tego typu 25 minutowe wpadki ;)
Oczywiście jedynka i dwójka lepsze ale trójka zaraz za nimi. Co do epek to pełna zgoda, tylko Śmierdź moim zdaniem odstaje na minus ale co zrobić? Jak żyć? ;)
Oczywiście jedynka i dwójka lepsze ale trójka zaraz za nimi. Co do epek to pełna zgoda, tylko Śmierdź moim zdaniem odstaje na minus ale co zrobić? Jak żyć? ;)
- Castor
- weteran forumowych bitew
- manieczki
dzie nowy album pytam ja sie uprzemie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Nie majo wydawcy i czekajo.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95