Never stop the madness

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

Re: Never stop the madness

07-03-2014, 06:45

Hatefire pisze:No ok, ale generalnie istnieje pewna bramka wejściowa. Nie każdemu, będzie się chciało doczytywać w necie i kombinować z środkami dopochwowymi np., łapać kontakty itp. To zniknie kiedy, to wszystko stanie się dostępne jak piwo. Zresztą nie ma co się przerzucać argumentami, bo jako rasowy lewak świetnie znam, te za legalizacją i nie są pozbawione sensu. Natomiast mam pewną wątpliwość, czy należy legalizować, kiedy nie jesteśmy, póki co w stanie stworzyć jakiegoś systemu, przynajmniej z grubsza ograniczjącego dostęp dla nieletnich.
oj już nie peniaj tak
Przede wszystkim nie żadna "legalizacja", tylko po prostu pozwolenie, by narkotyki stały się produktem jak każdy inny na rynku, wówczas ich sprzedażą zajęłyby się apteki, jak każdym innym drugiem. Jakoś nie widzę dziś tłumów nieletnich, czyhających na Sudafed spod lady. A od pilnowania nieletnich nie jest państwo, tylko tata z wąsem i pasem. Do stoczenia się nie trzeba przecież nawet narkotyków. Wystarczy czasem black metal albo lektura Schopenhauera. Przed tym też państwo ma pilnować nieletnich?
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

07-03-2014, 07:23

[youtube][/youtube]
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
markiz666
zaczyna szaleć

07-03-2014, 07:59

Arisowicz pisze:Aha, jak razu pewnego na tripie zapuściłem sobie "Diabolus Absconditus" i "Ordo ad Chao" to poważnie zobaczyłem, że mam Diabła na firanie. Ale on wyglądał tak morderczo okrutnie, że nawet najlepszy malarz nie oddałby jego brzydoty. To było piękne :) Jeden i ostatni raz, nigdy więcej metalu przy lsd od tamtej pory, tylko klasyka. A właśnie, też tak macie, że po tym wkurwiają Was jakiekolwiek utwory z wokalistami? Taka na ten przykład "Symfonia Fantastyczna" Berlioza... jak to brzmi, pany!
Ja mam inaczej najczęściej podczas psychodelicznych tripów towarzyszyła mi płyta Diamandy Galas "The Divine Punishment & Saint Of The Pit" jak jej słuchałem w takim stanie to zawsze ciary przechodziły mnie po plecach i czułem się jak na jakimś pieprzonym rytuale - piekna sprawa. Dobrze pasuje mi do takich klimatów również ufomammut, electric wizard, aluk todolo, amon duul II, Pink Floyd "Ummagumma" a z blacku to faktycznie Mayhem i Oranssi Pazuzu.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

07-03-2014, 08:17

Cpuny śmieci
this is a land of wolves now
Sodomix
postuje jak opętany!

07-03-2014, 08:59

Zejście? Tabaka już nie klepie jak kiedyś?
Hehe ;))
Arisowicz
w mackach Zła

07-03-2014, 09:34

markiz666 pisze:
Arisowicz pisze:Aha, jak razu pewnego na tripie zapuściłem sobie "Diabolus Absconditus" i "Ordo ad Chao" to poważnie zobaczyłem, że mam Diabła na firanie. Ale on wyglądał tak morderczo okrutnie, że nawet najlepszy malarz nie oddałby jego brzydoty. To było piękne :) Jeden i ostatni raz, nigdy więcej metalu przy lsd od tamtej pory, tylko klasyka. A właśnie, też tak macie, że po tym wkurwiają Was jakiekolwiek utwory z wokalistami? Taka na ten przykład "Symfonia Fantastyczna" Berlioza... jak to brzmi, pany!
Ja mam inaczej najczęściej podczas psychodelicznych tripów towarzyszyła mi płyta Diamandy Galas "The Divine Punishment & Saint Of The Pit" jak jej słuchałem w takim stanie to zawsze ciary przechodziły mnie po plecach i czułem się jak na jakimś pieprzonym rytuale - piekna sprawa. Dobrze pasuje mi do takich klimatów również ufomammut, electric wizard, aluk todolo, amon duul II, Pink Floyd "Ummagumma" a z blacku to faktycznie Mayhem i Oranssi Pazuzu.
Oranssi bardzo pasuje, tak jak i Echoes, ale to nie ja pisałem o tym borucie na firance ;)
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

07-03-2014, 09:59

nightspiryt pisze:kwach w PL jest teraz właściwie nie do kupienia. przynajmniej było tak rok temu, jak pytałem ;)
Nie tam gdzie trzeba pytałeś widocznie :)

Rok temu było akurat sporo sortów z Silk Road w obiegu.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

07-03-2014, 10:01

Arisowicz pisze:
markiz666 pisze:
Oranssi bardzo pasuje, tak jak i Echoes, ale to nie ja pisałem o tym borucie na firance ;)
Oranssi to hipsterskie gowno, Echoes to wybitna rzecz. Taka roznica.
535

07-03-2014, 10:13

"Diabeł na firanie"?
Nigdy nie miałem ochoty spróbować, ale w tej sytuacji sam już nie wiem, czy to dobrze, czy to źle?
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

07-03-2014, 10:14

Riven pisze:
Oranssi to hipsterskie gowno,
lol
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

07-03-2014, 10:18

no loluj, a nim sie obejrzysz bedziesz mial rejbany
535

07-03-2014, 10:21

Spodnie dla dziewcząt, kolorowe trampki, śmieszną grzywkę i tunele w uszach...
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

07-03-2014, 10:22

Riven pisze:no loluj, a nim sie obejrzysz bedziesz mial rejbany
mam bardzo dobry wzrok ;)
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

07-03-2014, 10:23

a co ma wzrok wspolnego z noszeniem okularow wg ciebie?
Arisowicz
w mackach Zła

07-03-2014, 10:25

Riven pisze:Oranssi to hipsterskie gowno, Echoes to wybitna rzecz. Taka roznica.
ogarnij się.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

07-03-2014, 10:38

zabij się
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

07-03-2014, 10:40

Riven pisze:a co ma wzrok wspolnego z noszeniem okularow wg ciebie?
to coś, wiesz, niepochwytnego
Grrrówno!
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-03-2014, 10:46

Olo pisze:legalizacja każdego rodzaju używek to sprawa bezdyskusyjna moim zdaniem. To tak jak z małżeństwami gejów - jak jesteś przeciwko to po prostu nie bierz ślubu z gejem. Jesteś przeciwko narkotykom - to ich nie bierz, zabroń swoim dzieciom - masz do tego prawo, ale jak ktoś chce sobie wciągać, jarać, czy zajebać złoty strzał to jego sprawa. Pomijając już oczywiście fakt, że zakaz legalnej sprzedaży jest na rękę tylko i wyłącznie mafii..
pełna zgoda

sam nic nigdy nie brałem i raczej tak już zostanie
Arisowicz
w mackach Zła

07-03-2014, 11:39

Riven pisze:zabij się
Obrazek
nightspiryt

07-03-2014, 16:56

Riven pisze: Oranssi to hipsterskie gowno, Echoes to wybitna rzecz. Taka roznica.
Obrazek

a w temacie:
http://sklep.okultura.pl/albert-hofmann ... euzis.html

zapowiada się na ciekawą lekturę do poduszki
ODPOWIEDZ