TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: TEITANBLOOD
Na koniec 10 minut mamrotania i palenia świeczek. Niech mi ktoś kompetentny wyjaśni, po jakiego chuja to wszystko tyle trwa? Co to jest? Jakaś próba wytrzymałości?
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie podoba mi się ta płyta. gruz na gitarach i religijna nomenklatura i już się mega hype robi. Dla mnie nic specjalnego,nie jara mnie takie granie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
RYTUAŁ535 pisze:Na koniec 10 minut mamrotania i palenia świeczek. Niech mi ktoś kompetentny wyjaśni, po jakiego chuja to wszystko tyle trwa? Co to jest? Jakaś próba wytrzymałości?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Być może ta płyta kiedyś (za parę dni?) mi się spodoba. Na razie czuję niesmak, bo nie oczekiwałem po nich, że będą ścigali się z meksykańskim Disgorge.[V] pisze:nie podoba mi się ta płyta. gruz na gitarach i religijna nomenklatura i już się mega hype robi. Dla mnie nic specjalnego,nie jara mnie takie granie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
na Burning in Damnation Fires jest. przepotężny utwórlysstay pisze:zajebista płyta!!!
btw gościnnie w jednym kawałku (Unearthed Veins) mamy na wokalu C.Reifert'a
Ostatnio zmieniony 14-03-2014, 22:06 przez nightspiryt, łącznie zmieniany 1 raz.
Po wycięciu ozdobników, mamy tutaj około czterdziestu minut jednostajnego walenia w gary. Tyle uwag po jednym podejściu. Nie wiem, czy na drugie wystarczy mi czasu.
Swoją drogą Reifert to się potrafi ustawić. Inna sprawa, że Teitanblood stoi ze trzy klasy niżej, niż Nuclear Death.
Swoją drogą Reifert to się potrafi ustawić. Inna sprawa, że Teitanblood stoi ze trzy klasy niżej, niż Nuclear Death.
-
- zahartowany metalizator
Re: Odp: TEITANBLOOD
A Black Witchery slyszal?535 pisze:Po wycięciu ozdobników, mamy tutaj około czterdziestu minut jednostajnego walenia w gary.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
- Bloodcult
ja bym tu raczej nie o Black Witchery pytał a o np. "Fallen Angel Of Doom" ;)
-
- weteran forumowych bitew
odpuść535 pisze:Powinienem?
Nie mylmy chuja z ogórkiem. FAOD to kompendium. Tutaj mamy do czynienia z jakimś jebanym Nad Niemnem. Przesadzili, a to co na końcu może wzbudzić jedynie uśmiech politowania. Słuchanie tego (mamrotania) jest zwykłą stratą czasu. 30 no 35 minut, byłoby idealne. Byłby strzał, a tak. Do pieca!Bloodcult pisze:ja bym tu raczej nie o Black Witchery pytał a o np. "Fallen Angel Of Doom" ;)
- Bloodcult
nie wiem czy nie przesadzamy tutaj że przez jeden ostatni utwór cała płyta nadaje się tylko i wyłącznie do pieca :)
-
Na FAOD jest Slayer i jest Metal a na tych wszystkich klonach pokroju Revenge czy wspomniany BWitchery mamy ekstremalną i profesjonalnie zapakowaną nudę.535 pisze:FAOD to kompendium.Bloodcult pisze:ja bym tu raczej nie o Black Witchery pytał a o np. "Fallen Angel Of Doom" ;)
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Aaaale bzdury, aaaaleee bzduuuury. :-) Ja np. nie słucham AUTOPSY, bo nie lubię, ten zespół nie wywołuje u mnie absolutnie żadnych emocji i tyle, ale wżyciu bym fana tego zespołu nie przekonywał, że jest nudny. Coś, co nam się nie podoba, nie oznacza jeszcze, że to jest nudne. BW i REVENGE to ekstraklasa METALU, ale trzeba po prostu lubić takie granie, a nie nazywać je nudnym, bo się nie lubi. ;-)
-
Seven Chalices trwa raptem dziesięc minut krócej i w pierwszym kontakcie jest w zasadzie podobnie jednostajnie monotonne. Jak się waszmość na ten album zapatruje?535 pisze:Na koniec 10 minut mamrotania i palenia świeczek. Niech mi ktoś kompetentny wyjaśni, po jakiego chuja to wszystko tyle trwa? Co to jest? Jakaś próba wytrzymałości?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
ale ja nie nazywam BW i RVNG nudnymi dlatego, że ich nie lubię. Ja nie lubię takiego grania bo jest... nudne:)Hellpiss pisze:Aaaale bzdury, aaaaleee bzduuuury. :-) Ja np. nie słucham AUTOPSY, bo nie lubię, ten zespół nie wywołuje u mnie absolutnie żadnych emocji i tyle, ale wżyciu bym fana tego zespołu nie przekonywał, że jest nudny. Coś, co nam się nie podoba, nie oznacza jeszcze, że to jest nudne. BW i REVENGE to ekstraklasa METALU, ale trzeba po prostu lubić takie granie, a nie nazywać je nudnym, bo się nie lubi. ;-)
- Bloodcult
akurat dyskusja na BW i Revenge w kontekście Teitanblood nie ma sensu. Te zespoły dzieli przepaść, na korzyść TTBN oczywiście. Revenge dopiero na ostatniej płycie rozwinął skrzydła, a to co zrobił Teitanblood na "Seven Chalices" śmiało można nazwać "Fallen Angel Of Doom XXI wieku".
- metalized
Revenge klonem? ciekawe w ktorym miejscu, jakoś nie słyszę namiętnego klonowania Blasphemy w muzyce Revenge- o ile z BW sie zgodze tak klonowanie Blasphemy w przypadku Revenge to moim zdaniem absurd- inspiracji nie da sie zanegować ale klon? Na litośc Buzką. Bzdr!SCREAMBLOODYGORE pisze:Na FAOD jest Slayer i jest Metal a na tych wszystkich klonach pokroju Revenge czy wspomniany BWitchery mamy ekstremalną i profesjonalnie zapakowaną nudę.535 pisze:FAOD to kompendium.Bloodcult pisze:ja bym tu raczej nie o Black Witchery pytał a o np. "Fallen Angel Of Doom" ;)
nowe TTB dopiero w drodze a ja odsłuchalem jeden wałek z nowego materiału więc chuj ze mnie nie nowo-teitanbloodoznawca ale po tym kawałku wiem, że mnie zabije , szczególnie, iż pewien bdb kolega, którego gust znam i wiem, ze bez pokrycia nie pierdoli napisał że będę rozjeban :D.
P.J.E.C.