DEAD INFECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEAD INFECTION
Szykuje się split z Parricide, tak więc panowie, będzie bolało.
-
No i nowy kawałek:
http://w117.wrzuta.pl/audio/3oyCheH2QRX ... lf_the_cat
http://w117.wrzuta.pl/audio/3oyCheH2QRX ... lf_the_cat
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
kanciasty jak krawężnik, szorstki jak pumeks. Nareszcie coś drgnęło, numer może nie powala, ale czekam na całość. Brzmienie ok, wokale też. Przydałoby się więcej szybkiej młócki, mam nadzieję że w kolejnej odsłonie ją otrzymam.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Fajny.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- flow
- postuje jak opętany!
Nigdy się nie zwiodłem na tej kapeli, krajowy "Napalm Death" zawsze miał sporo do zaoferowania, oby kolejne wydawnictwa miały tyle petardy co wcześniejsze.
-
Utwór ze splitu z Parricide:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
ZAJEBISTE!!!:-))) ps. Cyjan to tutaj widział???Mort pisze:stare, ale dowiedzialem sie dopiero dzisiaj
-
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/8456" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak na razie nie ma cd, ale jak ktoś lubi winyle to prosze bardzo.
Jak na razie nie ma cd, ale jak ktoś lubi winyle to prosze bardzo.
-

Digital singiel "Tremors In The Morgue" w drodze
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
dead infection nie umiejo latacPrzykro nam poinformować, że jesteśmy zmuszeni odwołać nasze nadchodzące koncerty. Może nawet i na dłuższy okres. Dziś, 25 marca nasz gitarzysta i przyjaciel Robert 'Pierścień' miał poważny wypadek. Upadek z dachu podczas wykonywania obowiązków służbowych. Ma pękniętą miednicę i nadgarstek. Jest świadomy, ale nie wiadomo ile potrwa rehabilitacja. Wracaj szybko do zdrowia, Robert!!!
Guilty of being right
-
uglak pisze:dead infection nie umiejo latacPrzykro nam poinformować, że jesteśmy zmuszeni odwołać nasze nadchodzące koncerty. Może nawet i na dłuższy okres. Dziś, 25 marca nasz gitarzysta i przyjaciel Robert 'Pierścień' miał poważny wypadek. Upadek z dachu podczas wykonywania obowiązków służbowych. Ma pękniętą miednicę i nadgarstek. Jest świadomy, ale nie wiadomo ile potrwa rehabilitacja. Wracaj szybko do zdrowia, Robert!!!
Oni nie, ale mają przecież mają utwór "Flying shit in the outher space" ;-) Śmichy chichy na bok, szybkiego powrotu do zdrowia życze.
- LOŻA
- rozkręca się
Zespół Dead Infection nie opłacił składek. Stąd taki a nie inny obrót spraw.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245613329740645 pisze:POMOC DLA CYJANA
Od dobrych kilku tygodni, Cyjan, garowy DEAD INFECTION przebywa w szpitalu i jego stan jest naprawdę ciężki. Obecnie przebywa na oddziale psychosomatycznym w szpitalu w Choroszczy. Jedyną osobą, która cały czas jest przy nim to jego kobieta Aneta, która ze wszelkich sił stara się mu pomoc i postawić na nogi. Wiem doskonale, że swój stan zdrowia, Cyjan zawdzięcza wyłącznie sobie i uzależnienia od alkoholu, przez który zjebał nie tylko swoje życie, ale przede wszystkim doprowadził do upadku legendę DEAD INFECTION, przez co wszyscy się od niego odwrócili... Nie zmienia to faktu, że zostawienie go samego, jak i Anetę bez żadnej pomocy i jest totalnym skurwysyństwem. Który z Was nie szalał będąc na granych przez Cyjana koncertach?! Kto nie delektował się przy nagranej przez Cyjana muzyce?! Który z Was z nim nie imprezował, przebijał piątki i z dumą mówił "jasne znam Cyjana, to mój kumpel"?! Cyjan muzyk, ale przede wszystkim też człowiek ze wszystkimi swoimi wadami i słabostkami. Myślałem, że GRIND CORE to braterstwo, przyjaźń, bezinteresowna pomoc... ale chyba zajebiście się pomyliłem... Komu nie jest obojętny los Cyjana i chciałby, w jakikolwiek możliwy sposób pomoc niech pisze do Anety Bos na Facebooku lub na meila:
aneta.bos@wp.pl
Guilty of being right
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
życie to picie, a robota to głupota
warto pomóc
elo
warto pomóc
elo
-
- zaczyna szaleć
Byłoby łatwiej pomóc, jakby się ktoś pofatygował i zamiast wyrzutów, po prostu napisał, co się z gościem dzieje+w jakich formach można mu pomóc. Nie mam konta na Fb, skorzystałem gościnnie, żeby poczytać o tej historii i nawet na profilu tej kobiety nie znalazłem słowa na temat tej akcji. Może lubi pisać każdemu z osobna to samo, ale mi się wydaje, że samo podanie nr konta dużo by uprościło.
- Headcrab
- Kontakt:
Ta Loża teraz to już przesadziła!LOŻA pisze:Zespół Dead Infection nie opłacił składek. Stąd taki a nie inny obrót spraw.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
uglak pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245613329740645 pisze:POMOC DLA CYJANA
Od dobrych kilku tygodni, Cyjan, garowy DEAD INFECTION przebywa w szpitalu i jego stan jest naprawdę ciężki. Obecnie przebywa na oddziale psychosomatycznym w szpitalu w Choroszczy. Jedyną osobą, która cały czas jest przy nim to jego kobieta Aneta, która ze wszelkich sił stara się mu pomoc i postawić na nogi. Wiem doskonale, że swój stan zdrowia, Cyjan zawdzięcza wyłącznie sobie i uzależnienia od alkoholu, przez który zjebał nie tylko swoje życie, ale przede wszystkim doprowadził do upadku legendę DEAD INFECTION, przez co wszyscy się od niego odwrócili... Nie zmienia to faktu, że zostawienie go samego, jak i Anetę bez żadnej pomocy i jest totalnym skurwysyństwem. Który z Was nie szalał będąc na granych przez Cyjana koncertach?! Kto nie delektował się przy nagranej przez Cyjana muzyce?! Który z Was z nim nie imprezował, przebijał piątki i z dumą mówił "jasne znam Cyjana, to mój kumpel"?! Cyjan muzyk, ale przede wszystkim też człowiek ze wszystkimi swoimi wadami i słabostkami. Myślałem, że GRIND CORE to braterstwo, przyjaźń, bezinteresowna pomoc... ale chyba zajebiście się pomyliłem... Komu nie jest obojętny los Cyjana i chciałby, w jakikolwiek możliwy sposób pomoc niech pisze do Anety Bos na Facebooku lub na meila:
aneta.bos@wp.pl
Nie powiem, zaskoczyła mnie ta informacja, o ile jest prawdziwa. Ostatni news który mi się obił o uszy to to, że pani basistka już z nimi nie gra. A tu nagle info, że Cyjan w szpitalu, drugi nie że szok, ale lekkie niedowierzanie, że cierpi na chorobę alkoholową...