SINISTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: SINISTER
czekam . bardzo lubię ich ostatnie dwie płyty
- mulciber
- świeżak
Szczęśliwi którym "leżą" ostatnie płyty Sinister. Po nędznych albumach z Rachel na wokalu, wrócili w nieco odmienionym składzie ze świetnym "Afterburner". Niestety, mam wrażenie jakby na kolejnych płytach powielali te same schematy... Czasy "Cross the Styx" już nie wrócą...
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Ale wciąz jest to granie z polotem i werwą. Ameryki nie dokrywają, ale wciaz graja swoje. poza tym 'The Silent Howling" bylo nieco inne od reszty - bardziej epickie, troche groteskowe, zas takie "Legacy of Ashes" było płytą bardzo prosta, bezposrednią i szybką.mulciber pisze:Szczęśliwi którym "leżą" ostatnie płyty Sinister. Po nędznych albumach z Rachel na wokalu, wrócili w nieco odmienionym składzie ze świetnym "Afterburner". Niestety, mam wrażenie jakby na kolejnych płytach powielali te same schematy... Czasy "Cross the Styx" już nie wrócą...
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie czekam ale jestem ciekawy co nagrali, po reaktywacji dobre płyty były (chociaz ostatnia nieco przynudza)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- mulciber
- świeżak
I tu się zgodzę. Nawet te słabsze płyty Sinister dają się słuchać w odróżnieniu od płyt wielu dziadków, którzy nagrywają chyba tylko po to żeby dorobić do emerytury.Harlequin pisze:Ale wciąz jest to granie z polotem i werwą. Ameryki nie dokrywają, ale wciaz graja swoje. poza tym 'The Silent Howling" bylo nieco inne od reszty - bardziej epickie, troche groteskowe, zas takie "Legacy of Ashes" było płytą bardzo prosta, bezposrednią i szybką.mulciber pisze:Szczęśliwi którym "leżą" ostatnie płyty Sinister. Po nędznych albumach z Rachel na wokalu, wrócili w nieco odmienionym składzie ze świetnym "Afterburner". Niestety, mam wrażenie jakby na kolejnych płytach powielali te same schematy... Czasy "Cross the Styx" już nie wrócą...
-
Premierowy kawałek z nowej płyty:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
szału nie ma,przeciętny death metalowy track.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
jak dla mnie to zajebistyPacjent pisze:Premierowy kawałek z nowej płyty:
Trzeba było rzucić kilka nazw. Niepokojący jest ten forumowy spokój. Brak wyzwisk, a w pokojach dla sekundantów nadymione i pokerek odchodzi w najlepsze.mulciber pisze: I tu się zgodzę. Nawet te słabsze płyty Sinister dają się słuchać w odróżnieniu od płyt wielu dziadków, którzy nagrywają chyba tylko po to żeby dorobić do emerytury.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Całkiem fajny. Może będzie ciekawiej niż na ostatnich 3 płytach. Okładka klasa ;-)
Ostatnio zmieniony 10-04-2014, 09:04 przez gelO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Harlequin
Podoba mi sie ten nowy numer, bardzo chwytliwy.
- Najprzewielebniejszy
wreszcie lepsze mniej zmulone brzmienie, solo nawet cacy.
chetnie zapoznam sie z caloscia.
chetnie zapoznam sie z caloscia.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zajebisty numer. Nie zgodzę się, że przeciętny. Większość kapel w tym gatunku produkuje po prostu selektywne blasty urozmaicone zwolnieniami, a zapominają o całym 'flow'. Ten numer jest rwący, dynamiczny i dopiero wtedy (programowo) selektywnie gniotący, szatkujący i jeszcze rozsmarowujący solówką. Jasne, że nie ma tu nic ponadto co wymyślono już kilkanaście lat temu i co Suffocation doprowadziło do perfekcji na "Despise the sun", ale to jest właśnie całkiem blisko tego ideału.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Phantom
- zaczyna szaleć
Ceniący sobie dokonania holendrow dali przedsmak czekania na nowa plyte.Mnie maja:)
-
- zaczyna szaleć
Ile Ty w ogóle masz lat? :)[V] pisze:szału nie ma,przeciętny death metalowy track.
Ja natomiast znam się na muzyce death metalowej, dlatego uważam, że to bardzo dobry utwór. Sinister zdecydowanie daje radę - ich ostatnich płyt słuchałem z przyjemnością (zgoda, że nie nie wracam do nich tak jak do pierwszych trzech - ale o tym decydują bardziej kwestie sentymentalne a nie jakościowe).
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ta płyta to nie miała jakoś w styczniu wyjść? Kawałek w porządku, przyjemnie buja.
The madness and the damage done.
-
przecież nie napisałem,że to beznadziejne gówno,ot, ten track nie wywołuje u mnie większych emocji ,może reszta płyty będzie bardziej zachęcająca.. odkąd wywalili babe nagrali kilka fajnych płyt, z tego okresu legacy of the ashes najlepsze chyba, bardzo lubię i chwaliłem z kolega ultravoxem jak jeszcze tu pisał.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Numer dobry. Czekam na całość.
- Żułek
bardzo spoko :) lubie to :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Trochę mnie dziwi fakt, że na płycie znajdą się aż trzy covery - Morbid Angel, Paradise Lost i Agent Steel. Ja wolałbym płytę krótszą, ale bez tego typu wypełniaczy, ewentualnie jeden tego typu numer jako dodatek do jakiegoś wydania typu digi albo płyty przeznaczonej na rynek japoński. I taką mam nadzieję że na tego typu produkcjach te kawałki się pojawią, bo szkoda aby zaśmiecały normalne wydawnictwo.