Wasze nietypowe hobby

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

14-04-2005, 22:50

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
ja budze sie codziennie o 2 w nocy i sprawdzam czy mi sie plyty nie porysowaly, wycieram kazda z nich szmatka, caluje, wkladam do pudeleczka i dopiero moge zasnac ... :P [/quote]

Mam tak samo z kamyczkami w akwarium! Nie moge dopuscic by moj zolw chodzil po brudnej ziemi! (Dlatego tez je wkladam do pudeleczek!!!)
Awatar użytkownika
Doktur Potfur
rozkręca się

14-04-2005, 22:58

ja budze sie codziennie o 2 w nocy i sprawdzam czy mi sie plyty nie porysowaly, wycieram kazda z nich szmatka, caluje, wkladam do pudeleczka i dopiero moge zasnac ... :P [/quote]
Maria, to Ty chyba nie sypiasz. Biorąc pod uwagę jedynie Twoje ostatnie 2 tury zakupów, masz grubo ponad 360 płyt CD. Niezły z tym rozgardiaszem zapierdol. Zaczynasz czyścić - 3 rano. Kończysz czyścić - 3 rano. Ech, ten świat :)
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

15-04-2005, 15:31

a tu jeszcze 6 plyt na literke "B" sie znalazlo.[/quote]

Na litere "B" powiadasz...?!
Awatar użytkownika
helmik
rozkręca się

15-04-2005, 15:41

nedzni prowokatorzy.
Nie bądź fiutem - zdejmij czapę!!!

WBZFM!
Awatar użytkownika
Einherjer
zaczyna szaleć

15-04-2005, 15:56

[quote][i]Wysłane przez janah[/i]
[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
Mam tak samo z kamyczkami w akwarium! Nie moge dopuscic by moj zolw chodzil po brudnej ziemi! (Dlatego tez je wkladam do pudeleczek!!!) [/quote]

I zolw chodzi po kamyczkach w pudeleczkach?[/quote]
Tak. A co w tym dziwnego!?
[quote]Czyli on jest w pudeleczku? czy pudeleczka w akwarium?[/quote]
No kamyczki sa w pudeleczkach. Ale zolwia tez czasami wkladam do pudeleczka. Jak mu sie chce siusiu, bo wtedy daje znac, ze mu sie chce kladzie na plecach, albo siada na tylnych lapach, i ja go wtedy wkladam do pudelka. A jak skonczy to piszczy przerazliwie i go wyjmuje. I wtedy dopiero jest usmiechniety.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

15-04-2005, 18:29

No kamyczki sa w pudeleczkach. Ale zolwia tez czasami wkladam do pudeleczka. Jak mu sie chce siusiu, bo wtedy daje znac, ze mu sie chce kladzie na plecach, albo siada na tylnych lapach, i ja go wtedy wkladam do pudelka. A jak skonczy to piszczy przerazliwie i go wyjmuje. I wtedy dopiero jest usmiechniety. [/quote]

Czy żółw ma regularne stolce?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
gezolucifer
rozkręca się

15-04-2005, 20:32

[quote][i]Wysłane przez Maniek z bagien[/i]
No kamyczki sa w pudeleczkach. Ale zolwia tez czasami wkladam do pudeleczka. Jak mu sie chce siusiu, bo wtedy daje znac, ze mu sie chce kladzie na plecach, albo siada na tylnych lapach, i ja go wtedy wkladam do pudelka. A jak skonczy to piszczy przerazliwie i go wyjmuje. I wtedy dopiero jest usmiechniety. [/quote]

Czy żółw ma regularne stolce? [/quote]
nie bo choruje na nadwrazliwosc jelita grubego - a to ma podloze psychiczne, pewnie od siedzenia w pudelku:D
H E L L U V A A G I T A T O R
Awatar użytkownika
gezolucifer
rozkręca się

15-04-2005, 20:37

[quote][i]Wysłane przez Doktur Potfur[/i]
Maria, to Ty chyba nie sypiasz. Biorąc pod uwagę jedynie Twoje ostatnie 2 tury zakupów, masz grubo ponad 360 płyt CD. Niezły z tym rozgardiaszem zapierdol. Zaczynasz czyścić - 3 rano. Kończysz czyścić - 3 rano. Ech, ten świat :) [/quote]
wycieram je caly czas, 12 stycznia zaczalem od A, dzisiaj moze dojde do C. Najgorsze jest alfabetyczne ukladanie (teraz juz powaznie :o ) ukladam przez 8-9 godzin wszystkie plyty w niedziele, tydzien pozniej przybywa mi znow od kilku do kilkadziesieciu plyt i znów ukladam, bo musze nowe nabytki powpychac we wlasciwe miejsca. Ostatnio autentycznie mialem zakwasy... I czyz nie sa madrzejsi Ci, ktorzy trzymaja wszystko na twardym dysku :bang:
Przyznaje jednak, ze ukladanie plyt jest relaksujace (choc bywa, ze czlowiek sie wkurwia jak juz jest przy "R", a tu jeszcze 6 plyt na literke "B" sie znalazlo. I kilka tysiecy pudeleczek trzeba przesunac o 4 centymetry na kazdej piepszonej pólecze, w kazdym stojaczku :-D [/quote]
noo, tez tak mam - ukladanie alfabetyczne i przekladanie plyt( jak dojda nowe) mnie przeraza - naszczescie zawsze to robie saczac browara.
Awatar użytkownika
gezolucifer
rozkręca się

15-04-2005, 21:17

Hmm, moje nietypowe hobby - jest kilka...np. wachanie kobiecych majtek z kosza na bielizne w lazience, jak jestem u jakiejs laski na imprezie. Lubie tez lizac damskie stopy i palce u nog. Czasami mi sie zdazy sprawdzac, czy na podpaskach kolezanek z pracy, zostaly jakies wloski lonowe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mara
rozkręca się

16-04-2005, 10:09

gezolucifer- z tymi stopami nie jestes sam. jest nas duzo wiecej ;) smiadomie nie wpisywalam stop jako hobby, bo to juz fetysz jest. a wg niektorych to nawet dewiacja! (wlasnie o tym rozmawialismy jeszcze ze starym jak zeszlismy z legalizacji ziela na tatuaze i silikonowe cycki)
Awatar użytkownika
Doktur Potfur
rozkręca się

16-04-2005, 10:44

Feet Fetish :hdbng:
stary

16-04-2005, 11:23

aaaaaaaaargh!!!!!wreszcie mój temat!!!nogdy nie pisaęłm o tym bo w sumie myslałem, ze tutaj nikogo takiego nie ma!!!taaak.jestem fetyszystą stóp!!!!
jak ktos jest tez tak ostro zainteresowany tym tematem to zaparszam do wymiany materiałow.mam , a raczej mamy chyba z 50 filmów!!!!! foot i shoe fetish!!!
stary

16-04-2005, 11:32

a mpropos wachania to mam to co slaughter, obwachuje swiezo rozpakowane płyty,kasety,ksiązki.tak w zasadzie to wszystko obwachuję...
ODPOWIEDZ