PRZYSTANEK WOODSTOCK

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK

05-08-2014, 18:03

yossarian84 pisze:albo fani Possessed jadący na koncert na wózkach

totalnie zajebisty kontrargument niszczący smieszna rozmowe :DD brawo yoSSi :) dawno nie spotkałem tak zajebistej riposty hahah
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

05-08-2014, 19:31

pozdrawiam fanów oraz zwolenników

yossi - syn metalu
Awatar użytkownika
hcpig

05-08-2014, 20:18

Zenek pisze:Ja jestem z rocznika 88, ale to już wtedy było zauważalne, najważniejsze było chlańsko i konformizm dla większości, ale zdarzały się jednostki subkultorowo kumate, czy to pancur czy metalowiec. Jak ktoś ma jakieś młodsze jednostki w rodzinie to polecam zajrzeć na profil ask.fm tej osoby, gimbaza, coraz glupsza ta młodzież. Unifikacja w wyglądzie i poglądach tez coraz większą.
Też jestem z tego rocznika i nie sądzę żeby się coś zmieniło na gorsze bo chyba się nie da - 95% nawet nie kalało się czymś takim jak hobby no i kurwa robią tylko to co wypada np. alkoholu nie lubią i nie piją ale na weselu / studniówce / metku / juwenaliach te same osoby chleją wódę 'bo wypada', dziewuchy dają dupy / nie dają dupy w zależności od towarzystwa w którym przebywają (to mnie najbardziej rozpierdalało, te właśnie 2 przeciwstawne obozy), o właśnie teraz jest wśród tych ludzi wielki ból dupy bo żeniaczka idzie i wesele - nie stać ich, nie chcą się wydurniać przez całą noc pod wodzirejstwem jakiegoś wodzikurwareja, nie chcą remizowej kapeli dysko z pola grającej 'Białego Misia' ale chuj - zesrają się i choćby mieli gówno wpierdalać to zrobią i się zadłużą po uszy BO TAK WYPADA.

Odsetek w społeczeństwie tych ludzi był zawsze taki sam tyle że ich głupoty nie dało się obejrzeć na naszejszkapie, fejsie, tłicie itp. nie dla tego że nie było jej tylko z powodu braku tych mediów i tyle.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

05-08-2014, 20:24

Siema Jester, siedzisz w mieście? Kiedy wóde pijemy, i obgadujemy jacy to wszyscy chuje, tylko nie my?
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
hcpig

05-08-2014, 20:26

Prv.
Yare Yare Daze
535

05-08-2014, 21:42

hcpig pisze:
Zenek pisze:Ja jestem z rocznika 88, ale to już wtedy było zauważalne, najważniejsze było chlańsko i konformizm dla większości, ale zdarzały się jednostki subkultorowo kumate, czy to pancur czy metalowiec. Jak ktoś ma jakieś młodsze jednostki w rodzinie to polecam zajrzeć na profil ask.fm tej osoby, gimbaza, coraz glupsza ta młodzież. Unifikacja w wyglądzie i poglądach tez coraz większą.
Też jestem z tego rocznika i nie sądzę żeby się coś zmieniło na gorsze bo chyba się nie da - 95% nawet nie kalało się czymś takim jak hobby no i kurwa robią tylko to co wypada np. alkoholu nie lubią i nie piją ale na weselu / studniówce / metku / juwenaliach te same osoby chleją wódę 'bo wypada', dziewuchy dają dupy / nie dają dupy w zależności od towarzystwa w którym przebywają (to mnie najbardziej rozpierdalało, te właśnie 2 przeciwstawne obozy), o właśnie teraz jest wśród tych ludzi wielki ból dupy bo żeniaczka idzie i wesele - nie stać ich, nie chcą się wydurniać przez całą noc pod wodzirejstwem jakiegoś wodzikurwareja, nie chcą remizowej kapeli dysko z pola grającej 'Białego Misia' ale chuj - zesrają się i choćby mieli gówno wpierdalać to zrobią i się zadłużą po uszy BO TAK WYPADA.

Odsetek w społeczeństwie tych ludzi był zawsze taki sam tyle że ich głupoty nie dało się obejrzeć na naszejszkapie, fejsie, tłicie itp. nie dla tego że nie było jej tylko z powodu braku tych mediów i tyle.
Prawdopodobnie tak właśnie jest. To bardzo przykre, że dorośli ludzie nie wytrzymują presji otoczenia, a najgorsze jest, że często ma to wpływ na resztę życia, tylko dlatego, że na początku zabrakło odwagi, by postawić na swoim. Ja natomiast chętnie podsumuję to jednym krótkim zdaniem. Kto pizdą się urodził, ten pizdą umrze, bez względu na strój i fryzurę. Dziękuję za uwagę.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-08-2014, 21:44

535 pisze:
Prawdopodobnie tak właśnie jest. To bardzo przykre, że dorośli ludzie nie wytrzymują presji otoczenia, a najgorsze jest, że często ma to wpływ na resztę życia, tylko dlatego, że na początku zabrakło odwagi, by postawić na swoim. Ja natomiast chętnie podsumuję to jednym krótkim zdaniem. Kto pizdą się urodził, ten pizdą umrze, bez względu na strój i fryzurę. Dziękuję za uwagę.
a ty przez faceta byles rodzony, aha to ok :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

05-08-2014, 21:59

manieczki pisze:
a ty przez faceta byles rodzony, aha to ok :D
Poważna sprawa.
Awatar użytkownika
martyrdoom
postuje jak opętany!

05-08-2014, 22:32

hcpig pisze:Odsetek w społeczeństwie tych ludzi był zawsze taki sam tyle że ich głupoty nie dało się obejrzeć na naszejszkapie, fejsie, tłicie itp. nie dla tego że nie było jej tylko z powodu braku tych mediów i tyle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

05-08-2014, 23:16

Obrazek
media kłamio!;]
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

06-08-2014, 04:58

Co za kretyn, wystarczyło spojrzeć na morze ludzi przy transmisji z koncertu jakiegoś, spokojnie tyle było. Przypominam, że na Monsters Of Rock z Metallicą, Panterą i Ac/Dc bawiło się swego czasu gdzieś circa milion luda :]
Obrazek
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-08-2014, 06:05

Zenek pisze:Co za kretyn, wystarczyło spojrzeć na morze ludzi przy transmisji z koncertu jakiegoś, spokojnie tyle było. Przypominam, że na Monsters Of Rock z Metallicą, Panterą i Ac/Dc bawiło się swego czasu gdzieś circa milion luda :]
Tak bawią się fani metallici :

Obrazek
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

06-08-2014, 06:32

Zenek pisze:Co za kretyn, wystarczyło spojrzeć na morze ludzi przy transmisji z koncertu jakiegoś, spokojnie tyle było. Przypominam, że na Monsters Of Rock z Metallicą, Panterą i Ac/Dc bawiło się swego czasu gdzieś circa milion luda :]
Piszesz o Rosji, w Polsce było ponoć 70 tysi.

Patrząc na zdjęcie powyżej autentycznie ciąga mnie na wymioty. Ja pierdole jak można się taplać w tym błocie, ba przecież tam na pewno nie jeden się zlał, zrzygał, możne nawet zesrał, a ludzie się w tej kloace kąpią.
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

06-08-2014, 06:51

Tak, przeciez na Monsters of Rock w Polsce nie grała Pantera?

Wysłane z mojego GT-I9195
Obrazek
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

06-08-2014, 08:21

Wow, teorie spiskowe o Przystanku Woodstock ;) A tak w ogóle to nie wiedziałem, że fani metalu interesują się takimi imprezami ;) Ja nawet bym nie wiedział kiedy to się odbywa, gdyby nie wysyp rysuneczków tematycznych i bulwers na fb i tutaj ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

06-08-2014, 08:32

Nie wiem czy fani metalu, ale z pewnością pizdeczki z masterfula interesują się bardzo bardzo. No, ale przecież każda okazja jest dobra by podleczyć kompleksy i podbić swoje ego, nawet jeśli osiąga się to za pomocą np. wyśmiewania 14 latków taplających się w błocie. Jesteście żałosnymi, zakompleksionymi pizdeczkami, sram ze śmiechu. No, ale nie przeszkadzam; niech elita muzyczna i intelektualna dalej jebie w najlepsze z najebanych gówniarzy, to przecież takie konstruktywne i potrzebne, choć podobno nikogo z tego forum Brudstok nie obchodzi, a tu proszę - temat aż pulsuje od nowych postów dzień w dzień.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

06-08-2014, 11:36

Plastek napierdalaj tych black metalowych gości w farbkach plakatowych na ryjcu, to jest dopiero beka, teksty lykantropa z zinow, plakatowki na twarzy...

Obrazek
Nasum

06-08-2014, 18:07

Tymothy pisze:
Piszesz o Rosji, w Polsce było ponoć 70 tysi.

Patrząc na zdjęcie powyżej autentycznie ciąga mnie na wymioty. Ja pierdole jak można się taplać w tym błocie, ba przecież tam na pewno nie jeden się zlał, zrzygał, możne nawet zesrał, a ludzie się w tej kloace kąpią.

To dodaj do tego wszystkiego, że po takiej kąpieli i wypiciu dwóch piw taka małolata z chęcią rozłoży nogi przed jakimś świeżo poznanym maczo.
Awatar użytkownika
Lykantrop

06-08-2014, 18:44

Zenek pisze:Plastek napierdalaj tych black metalowych gości w farbkach plakatowych na ryjcu, to jest dopiero beka, teksty lykantropa z zinow, plakatowki na twarzy...

Taplanie się w błocie, Owsiak, Maleo Reggae Rockers - zajebiście.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

06-08-2014, 19:57

Nie wiem co gorsze, corpsepainty i warzywo IQ interviews do ziniaczy czy maleo na woodstocku...hmmm...wybierz pepsi bądź sobą

[youtube][/youtube]
Obrazek
ODPOWIEDZ