Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wasze sporty
Szybkie 30 kilometrów po Puszczy. Świetne miejsce do beztroskiego pedałowania... Z małżonką, oczywiście.
- flow
- postuje jak opętany!
Rolki wyciągnięte i przeczyszczone teraz tylko trzeba wyjebać orła ku uciesze gapiów jak ma to miejsce podczas każdego otwarcia sezonu :)
He,he... Dzisiaj (a właściwie wczoraj) widziałem w Puszczy parę na rolkach, próbującą pokonać kilkukilometrowy, szutrowy odcinek... Jak wracaliśmy, po około czterdziestu minutach, pan dalej walczył, a pani szła (w tych rolkach) po trawie. Dziwna sprawa, tym bardziej, że byli z dziećmi.
edit
Poza tym spotkałem przed sklepem Kaufland na sąsiednim osiedlu, pana Apoloniusza, prezesa związku, mniejszego o połowę z tą małoletnią dupeczką. Czego to mężczyźni nie zrobią dla kobiet...
[youtube][/youtube]
edit
Poza tym spotkałem przed sklepem Kaufland na sąsiednim osiedlu, pana Apoloniusza, prezesa związku, mniejszego o połowę z tą małoletnią dupeczką. Czego to mężczyźni nie zrobią dla kobiet...
[youtube][/youtube]
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Znacie jakieś dobre forum, gdzie można poczytać o ćwiczeniach, planach treningowych i żarciu? Ostatnio zarejestrowałem się na sfd, ale jakoś nie mogę przebrnąć, strasznie nieczytelne dla mnie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
szock

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Przyznaj się Smyku ile tam natargałeś kilometrów w tym roku na rowerze?
- manieczki
Mało, bo stopa mnie boli. Tzn. rock temu miałem złamane śródstopie prawe, a teraz dla odmiany lewe mnie boli - boję się iść do doktora na RTG, bo w te upały w gipsie ze stopą nie wytrzymie.
A ty smyku ile trzasnąłeś, ja to takie delikatne przejażdżki po 1,5h jazdy, na palcach jednej ręki zliczę, a szkoda bo łoweł się marnuje :-(
A ty smyku ile trzasnąłeś, ja to takie delikatne przejażdżki po 1,5h jazdy, na palcach jednej ręki zliczę, a szkoda bo łoweł się marnuje :-(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Z przyjemnością przekraczam 3,5 godziny na jeden wyjazd. Zdarza się nawet cztery razy w tygodniu. Trzeba się jakoś ratować.
- manieczki
No coz kolego - szerokosci no i nutka zazdrosci takze wystepuje
Ja to juz za barzdo nie mam w okolicy gdzie pojezdzic bo wszystko posmigane, Ty to tam w tych gorach to masz lepiej :(
Ja to juz za barzdo nie mam w okolicy gdzie pojezdzic bo wszystko posmigane, Ty to tam w tych gorach to masz lepiej :(
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Jak kto jeździ na rowerze to tutaj bardzo fajny przyrząd do tworzenia profili topograficznych tras (ile stękania pod górę, ile wiatru we włosach z góry, jakie nachylenie etc):
http://www.geocontext.org/publ/2010/04/profiler/pl/
http://www.geocontext.org/publ/2010/04/profiler/pl/
- pogodancer
02.08.2014 załozyłem sobie (w końcu) zegar na rowerze i dzisiaj właśnie pękło 500 km (dokładnie 517 z groszami), plan jest taki, żeby do końca sierpnia naruchać okrągły 1000 km, a póki co piwo się należy :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
gratulacje,bdb wynik:) gdzie jeździsz? szosa,góry?pogodancer pisze:02.08.2014 załozyłem sobie (w końcu) zegar na rowerze i dzisiaj właśnie pękło 500 km (dokładnie 517 z groszami), plan jest taki, żeby do końca sierpnia naruchać okrągły 1000 km, a póki co piwo się należy :)
u mnie powrót na siłownie i kręcenie aerobów bo sadło rośnie od siedzenia w domu;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- pogodancer
szosa, ale staram się żeby jednak tą szosą było od czasu do czasu troszkę pod górę :) a ostatnio wyczaiłem stronkę z podjazdami w mojej okolicy i tak sobie zaliczam te, które są w rozsądnej odległości
http://www.altimetr.pl/najtrudniejszy-p ... dzkie.html
http://www.altimetr.pl/najtrudniejszy-p ... dzkie.html
-
- w mackach Zła
Ładny rezultat :)pogodancer pisze:02.08.2014 załozyłem sobie (w końcu) zegar na rowerze i dzisiaj właśnie pękło 500 km (dokładnie 517 z groszami), plan jest taki, żeby do końca sierpnia naruchać okrągły 1000 km, a póki co piwo się należy :)
Ja od dwóch miesięcy zacząłem używać enomondo i musze przyznać że jest to bardzo fajna motywujaca zabawka.
- pogodancer
z tego ok. 150 km wykręcone przez 2 dni - w piątek i dzisiaj, tylko na tych pagórach dają się we znaki te jebane papierochy, trzeba by w końcu podjąć jakieś ostateczne kroki w tej kwestii :)
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Fakt, też używam od jakiegoś czasu, bo wymieniłem swoją starą cebule na urządzenie zaawansowane technologicznie i sobie bardzo chwalę. Chociaż trochę duży ten sprzęt. W tym miesiącu przebiegłem już ponad 110 km i będzie tylko więcej :))))Tarpaulin pisze:Ładny rezultat :)pogodancer pisze:02.08.2014 załozyłem sobie (w końcu) zegar na rowerze i dzisiaj właśnie pękło 500 km (dokładnie 517 z groszami), plan jest taki, żeby do końca sierpnia naruchać okrągły 1000 km, a póki co piwo się należy :)
Ja od dwóch miesięcy zacząłem używać enomondo i musze przyznać że jest to bardzo fajna motywujaca zabawka.
-
- w mackach Zła
Bieganie fajna sprawa ale ciut monotonna jednak, rower nie ma konkurencji w kwestti wydzielania endorfin ;)
-
boś Pan nigdy na moto w terenie nie jeździł ;)Tarpaulin pisze:Bieganie fajna sprawa ale ciut monotonna jednak, rower nie ma konkurencji w kwestti wydzielania endorfin ;)
Grrrówno!
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Z chęcią bym dorzucił do treningu, ale nie mam roweru :D Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie dorobię się jakiegoś dobrego grata i pośmigam :))))Tarpaulin pisze:Bieganie fajna sprawa ale ciut monotonna jednak, rower nie ma konkurencji w kwestti wydzielania endorfin ;)
A bieganie bdb motzno, od jakiegoś czasu biegam bez muzyki i w zasadzie biega mi się lepiej, zdecydowanie lepiej trzymam tempo.