Trafnie odpowiadają na jęczenie na Farrella ci, którzy stwierdzają, że półtora roku temu nikomu nawet nie przyszłoby do głowy, żeby Makkonaheja traktować jako poważnego aktora. Farrell niczym wybitnym się nie wyróżnił (choć na przykład IMO bardzo dobrze zagrał ostatnio w tym filmie o Disneyu i Marry Poppins), ale zdecydowanie nie jest to zły aktor (co o Makkonheju rok temu powiedziałbym chyba każdy).Żułek pisze:tylko nie on :(
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Żułek
no może ale Farrell mnie po prostu irytuje :Pwitchfinder pisze:Trafnie odpowiadają na jęczenie na Farrella ci, którzy stwierdzają, że półtora roku temu nikomu nawet nie przyszłoby do głowy, żeby Makkonaheja traktować jako poważnego aktora. Farrell niczym wybitnym się nie wyróżnił (choć na przykład IMO bardzo dobrze zagrał ostatnio w tym filmie o Disneyu i Marry Poppins), ale zdecydowanie nie jest to zły aktor (co o Makkonheju rok temu powiedziałbym chyba każdy).Żułek pisze:tylko nie on :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Block69
- zahartowany metalizator
- Żułek
co chcesz od Willa ?
bardzo dobry ................. murzyn
[youtube]www.youtube.com/watch?v=hBe0VCso0qs[/youtube]
bardzo dobry ................. murzyn
[youtube]www.youtube.com/watch?v=hBe0VCso0qs[/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Farrell musi mieć po prostu dobrze napisany scenariusz, ale niestety ostatnio obsadzają go w samych słabiznach. Myślę, że True Detective to bardzo dobra szansa dla niego. Ja tam się cieszę.witchfinder pisze: Trafnie odpowiadają na jęczenie na Farrella ci, którzy stwierdzają, że półtora roku temu nikomu nawet nie przyszłoby do głowy, żeby Makkonaheja traktować jako poważnego aktora. Farrell niczym wybitnym się nie wyróżnił (choć na przykład IMO bardzo dobrze zagrał ostatnio w tym filmie o Disneyu i Marry Poppins), ale zdecydowanie nie jest to zły aktor (co o Makkonheju rok temu powiedziałbym chyba każdy).
Coś tam było! Człowiek!
- witchfinder
Jest i drugi potwierdzony aktor.
Vince Vaughn :D
Vince Vaughn :D
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re:
W ogóle to aktorzy grają wielkie role, kiedy nie muszą grać. Vide: McConaughey w "TD".Skaut pisze:
Farrell musi mieć po prostu dobrze napisany scenariusz, ale niestety ostatnio obsadzają go w samych słabiznach. Myślę, że True Detective to bardzo dobra szansa dla niego. Ja tam się cieszę.
Farrell w "Intermission" np. wypadł świetnie, bo grał irlandzkiego scumbaga. Jak mu dobrze napiszą postać, to nie ma się co martwić na zapas.
Kerosene keeps me warm.
- moonfire
Skończyłem oglądanie Breaking Bad, mocny serial. I końcówka całkiem przyzwoita.
Zacząłem The Killing, jestem w połowie 1. sezonu. Ma to cholerstwo swój klimat, jest Jet City, często pada deszcz i zagadka kryminalna ciekawa.
Zacząłem The Killing, jestem w połowie 1. sezonu. Ma to cholerstwo swój klimat, jest Jet City, często pada deszcz i zagadka kryminalna ciekawa.
-
- rasowy masterfulowicz

Polecam mocno, świetny szpiegowski dramat. Miniserial BBC - 8 odcinków, w zasadzie można łyknąć przy jednym posiedzeniu, wciska w fotel, znakomicie skonstruowana intryga, świetnie dobrane postacie i rozpisane dialogi, klasa kino!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Most nad Sundem mnóstwo ok. Saga Noren rządzi!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- grot
o to, toblack_lava pisze:Most nad Sundem mnóstwo ok. Saga Noren rządzi!
niech już nakręcą 3 serię
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Silent_Sea
"La Maviuta " oglądał kto ? Latałem po kanałach i trafiłem na 6 - pomyślałem, że to jakieś kolejne brazylijskie gówno . Już chciałem przełączyć ale nagle babka puściła taką wiązankę, że aż mi mowę odjęło B) Polecam poszukać w necie - zrywa i zwija papę z dachu !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Gumiak
grot pisze:o to, toblack_lava pisze:Most nad Sundem mnóstwo ok. Saga Noren rządzi!
niech już nakręcą 3 serię
Obejrzałem peirwszy sezon, ale drugiego jakoś nie mogę. Wyłączyłem w połowie odcinka i wcale mnie nie ciągnie.
A Outlander dopiero w kwietniu :/
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek Gotham. Jako wielki fan Batmana pod każda postacią, mówię - kurwa jakie to jest straszliwe gówno! Aktorstwo, humor z dupy, kobieta kot :)))))))) ja pierdole.
-
- mistrz forumowej ceremonii
prawda.totalna spierdolina.gelO pisze:Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek Gotham. Jako wielki fan Batmana pod każda postacią, mówię - kurwa jakie to jest straszliwe gówno! Aktorstwo, humor z dupy, kobieta kot :)))))))) ja pierdole.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- Kontakt:
Takie samo gówno jak Batmany Nolana - jak najmniej Batmana, jak najwięcej nudnego obyczajowego pierdolenia, byle tylko przyciągnąć osoby niezainteresowane nietoperzami. Kolczasty chuj w dupę twórcom takich gówien i rzadka sraka codziennie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Wasyl
Dzięki za ostrzeżenie. Również jako batmanofil, chciałem zabrać się za ten serial.
Plastek opowiadasz farmazony. Batmany Nolana są świetne. Przywrócił go do życia po tych gównach Szchmachera.
Plastek opowiadasz farmazony. Batmany Nolana są świetne. Przywrócił go do życia po tych gównach Szchmachera.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Odkurzam zaleglosci i zabieram sie za polecany Fargo.
- Biały
- w mackach Zła
Tylko ta część z Ledgerem; "Batman - Początek" to nudne, pretensjonalne gówno, ostatnia część trzyma się tylko na świetnej roli Hardyego, po za tym totalny średniak.Wasyl pisze:Batmany Nolana są świetne.