GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Re: GÓRY
Ponoć jak zobaczysz je trzeci raz, to urok zostanie odczyniony, a Ty będziesz mógł się czuć bezpiecznie w górach po wsze czasy.evildead pisze: w sumie to zawsze chciałem widmo Brockenu zobaczyć, więc jestem kontent - pewnym uniedogodnieniem jest przepowiednia mówiąca o tym że teraz umrę w górach :P
- evildead
- weteran forumowych bitew
no właśnie ta teoria ma luki ;) zanim zobaczę po raz 3-ci, to się pewnie zdrowo nachodzę - więc jest spore prawdopodobieństwo że nieśmiertelności górskiej nie dożyję :P a może ta opcja z odczarowaniem uroku to tylko podpucha, żeby ofiarę w góry wywabić? :DDD
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
-
- postuje jak opętany!
Takie dość urokliwe zdjątko:

ps. chyba udało mi się odkryć gdzie kolega evildead spał tym razem. Z wrodzonej dyskrecji nie podam dokładnego miejsca (Dolina Mięguszowiecka). Gratuluję natomiast dobrego smaku i wyczucia klimatu. Zarośla miłosny góskiej i starca gajowego wspaniale komponują się z klasycznym, zgodnym z kanonami podanymi w przewodniku Walerego Eljasza, krojem i kolorem spodniego odzienia.

ps. chyba udało mi się odkryć gdzie kolega evildead spał tym razem. Z wrodzonej dyskrecji nie podam dokładnego miejsca (Dolina Mięguszowiecka). Gratuluję natomiast dobrego smaku i wyczucia klimatu. Zarośla miłosny góskiej i starca gajowego wspaniale komponują się z klasycznym, zgodnym z kanonami podanymi w przewodniku Walerego Eljasza, krojem i kolorem spodniego odzienia.

- evildead
cholera, wiedziałem że o czymś zapomniałem ;)))
a tymczasem... fajnie się bawią chłopaki na 150-lecia złojenia Matterhornu? :D

a tymczasem... fajnie się bawią chłopaki na 150-lecia złojenia Matterhornu? :D

-
- dr Kill
- postuje jak opętany!
- trup
Panowie Górołaziii
Dobry nocleg w Zakopcu?
Niekoniecznie 5 gwiazdek :-)) Ale.... też nie namiot.
Dobry stosunek ceny do standardu. :-)
Thank you from the mountain!
Dobry nocleg w Zakopcu?
Niekoniecznie 5 gwiazdek :-)) Ale.... też nie namiot.
Dobry stosunek ceny do standardu. :-)
Thank you from the mountain!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Oczywiście, jestem zapalonym hotelarzem!
A serio: to w Zako jest coś w każdym przedziale cenowym, blisko, daleko, hotele, hostele, kwatery prywatne, mega luksus i ściek ze szczurami. Napisz jakie tam Cię ceny interesują i czego szukasz, czy ma być samotność, czy wygoda, czy może być wspólna sala, czy w samym mieście, czy na opłotkach, a tak w ogóle to najlepiej spać w schronisku Roztoka :)
A serio: to w Zako jest coś w każdym przedziale cenowym, blisko, daleko, hotele, hostele, kwatery prywatne, mega luksus i ściek ze szczurami. Napisz jakie tam Cię ceny interesują i czego szukasz, czy ma być samotność, czy wygoda, czy może być wspólna sala, czy w samym mieście, czy na opłotkach, a tak w ogóle to najlepiej spać w schronisku Roztoka :)
- trup
Do 100 zł, najchętniej w centrum, 1x 1-osobowy pokój i 1x 2osobowy pokój.Sineater pisze:Oczywiście, jestem zapalonym hotelarzem!
że tak uszczgółowię :-) Ja wiem.. jest google i inne takie ale jak ktoś był, macał i wie.. to będzie to pomocne. Senkju.
M.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- evildead
szczury osobiście spotkałem w schronisku na Ornaku, jak weźmiesz salę 10o. w październiku w środku tygodnia (najlepiej niech siąpi w ogóle) to jest spora szansa że będziesz sam więc wszystko się zgadza ;-)ZłyPan pisze:Samotność ze szczurami na opłotkach, żeby było trudniej, to we wspólnej sali. I co teras, cfaniaczku? :D
- evildead
z górskich ciekawostek:
Kilka dni temu Andrzej Bargiel (to ten, który po pobiciu rekordu wbiegnięcia na Elbrus powiedział że Urubko jest cieniasem ;-))) ) pobił rekord szybkości wejścia na Manaslu (miał jeszcze dokonać pierwszego pełnego zjazdu na nartach, ale z powodu mgły musiał je w pewnym miejscu odpiąć) - teraz jedzie pod Cho Oju z tym samym zamiarem, a tam... trwa właśnie świętowanie po pierwsze skialpinistyczne wejście na szczyt zaliczył dziś Aleksander Ostrowski (nie ma jeszcze szczegółów dotyczących zjazdu).
Kilka dni temu Andrzej Bargiel (to ten, który po pobiciu rekordu wbiegnięcia na Elbrus powiedział że Urubko jest cieniasem ;-))) ) pobił rekord szybkości wejścia na Manaslu (miał jeszcze dokonać pierwszego pełnego zjazdu na nartach, ale z powodu mgły musiał je w pewnym miejscu odpiąć) - teraz jedzie pod Cho Oju z tym samym zamiarem, a tam... trwa właśnie świętowanie po pierwsze skialpinistyczne wejście na szczyt zaliczył dziś Aleksander Ostrowski (nie ma jeszcze szczegółów dotyczących zjazdu).
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
i innych Nie-PolakówNasum pisze:Lawina w Himalajach zabrała ze sobą dwóch Polaków...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Człowieku nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę .. zawsze kochałem góry i lasy,ale brakowało mi jaj żeby się za to zabrać na poważnie bo wygodniej mi było wydać na płyty.Co prawda nigdy takie profesjonalne wchodzenie na szczyty mnie nie kręciło,ale miło by było spędzić noc pod namiotem w otoczeniu gór i lasów z piwem w ręku.evildead pisze:szczury osobiście spotkałem w schronisku na Ornaku, jak weźmiesz salę 10o. w październiku w środku tygodnia (najlepiej niech siąpi w ogóle) to jest spora szansa że będziesz sam więc wszystko się zgadza ;-)ZłyPan pisze:Samotność ze szczurami na opłotkach, żeby było trudniej, to we wspólnej sali. I co teras, cfaniaczku? :D
-
- postuje jak opętany!
nic straconego - to znaczy: wszystko przed toba. tylko bez tego piwa, bo pewnie sie najebiesz i wypierdolisz butelki do lasu, a tak nie wolnoPureHate pisze:Człowieku nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę .. zawsze kochałem góry i lasy,ale brakowało mi jaj żeby się za to zabrać na poważnie bo wygodniej mi było wydać na płyty.Co prawda nigdy takie profesjonalne wchodzenie na szczyty mnie nie kręciło,ale miło by było spędzić noc pod namiotem w otoczeniu gór i lasów z piwem w ręku.evildead pisze:szczury osobiście spotkałem w schronisku na Ornaku, jak weźmiesz salę 10o. w październiku w środku tygodnia (najlepiej niech siąpi w ogóle) to jest spora szansa że będziesz sam więc wszystko się zgadza ;-)ZłyPan pisze:Samotność ze szczurami na opłotkach, żeby było trudniej, to we wspólnej sali. I co teras, cfaniaczku? :D
Jaki to problem? Nawet wielkich pieniędzy nie potrzeba, wystarczy tylko ruszyć dupsko. No chyba, że masz kompletnie nie po drodze. Jakieś Sejny, albo Sianów. Tak czy inaczej. Serdecznie zapraszamy.PureHate pisze: Człowieku nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę .. zawsze kochałem góry i lasy,ale brakowało mi jaj żeby się za to zabrać na poważnie bo wygodniej mi było wydać na płyty.Co prawda nigdy takie profesjonalne wchodzenie na szczyty mnie nie kręciło,ale miło by było spędzić noc pod namiotem w otoczeniu gór i lasów z piwem w ręku.
Nikt kto choć trochę śledzi ten wątek, nie ma co do tego żadnych wątpliwości. No i jeszcze jedno. Nie nazywałbym tego uniedogodnieniem.evildead pisze:takie cuś mi się dzisiaj na Rysach ukazało
w sumie to zawsze chciałem widmo Brockenu zobaczyć, więc jestem kontent - pewnym uniedogodnieniem jest przepowiednia mówiąca o tym że teraz umrę w górach :P