BLOODBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: BLOODBATH
Kurwa no, niby wszystko jest na miejscu - fajne oldskulowe aranże, piwniczne acz klarowne brzmienie, trochę melodii, nawet Holmes za majkiem nie jest taki tragiczny (chociaż odczuwam wrażenie, że brzmiałoby to sporo lepiej, gdyby poszedł na przykład bardziej w stronę Dreada z Tormented zamiast uskuteczniania tych swoich mruczanek), ale coś mi tu nie gra w tym numerze. Nie kupuję tego i mimowolnie wyczuwam jakiś podstęp. Może uprzedzony jestem, nie wiem.
- moonfire
- zahartowany metalizator
W zestawieniu z płytą kolegi z zespołu, "Splinters" Vallenfyre, czuję tutaj smród nagrzanego plastiku.
-
- weteran forumowych bitew
pikna muzyka, chujowy wokal
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie chujowy, monotonny, na jedno kopyto trochę.Vitriol pisze:pikna muzyka, chujowy wokal
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
dla mnie chujowy jak barszcz
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
Wokal fatalny. Nahui to było Mikołaju Dedektywie?Vitriol pisze:pikna muzyka, chujowy wokal
-
przypomniały mi się ich ogłoszenia jakiś czas temu jak robili kastingi na następce akerfelda i z treści wynikało, że mają naprawdę spore wymagania. nie ma co się dziwić, tak wspomniany jak piotr t. (zwłaszcza on) to buldożery, a wzięli holmesa, który odjebał okręgówkę. no, ale nazwisko ma, hajs się będzie zgadzał.
- moonfire
Widocznie wymagania były, ale ekonomiczne. Może zrobili wykresy kołowe i wyszło im, że Holmes da im najlepszy target.
-
- mistrz forumowej ceremonii
może od razu postawmy 2/10
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Mol
- lucass
- Lobas
- zaczyna szaleć
Instrumentalnie perełka. Główny riff świetny. Człowiek podkręca głośniki szykując się na rozpierdol, a tu taka kupa na wokalu.lucass pisze:100% Bloodbath. Holmes spierdolił. Numer kapitalny.
Chelsea Bus Company
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak na razie usłyszałem tylko jeden głos, że wokalnie płyta daje radę, reszta znajomych jest zawiedziona. Wszyscy są zgodni, że muzycznie piątka, wokalnie pizda.
- Kraft
Bym nie tragizował. Taki ascetyczny, nieco kwadratowy growl a'la Mors z NC może się sprawdzić na dłuższą metę. Zależy jakie klimaty będą dominować na płycie, bo coś czuję że będzie mniej przebojowo.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Mnie się podoba bardzo. Czekam na płytę.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
wokalnie slabo, ale nie tragicznie. numer dobry.
- Sgt. Barnes
Dokładnie, nie wymagajmy od tego pana zbyt wiele, w końcu nie ma już 18 lat.jesusatan pisze:wokalnie slabo, ale nie tragicznie. numer dobry.
Akerfeld dla porównania też już nie za bardzo potrafi powarczeć jak to drzewiej bywało...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- zaczyna szaleć
Wiek nie ma z tym wiele wspolnego. Moim zdaniem to brak cwiczen powoduje, ze ten wokal jest taki slaby. Ma beznadziejna barwe i kiepska emisje. Ta muzyka duzo lepiej wypadalaby w formie iinstrumentalnej.Sgt. Barnes pisze:
Dokładnie, nie wymagajmy od tego pana zbyt wiele, w końcu nie ma już 18 lat.
- lucass
Wręcz przeciwnie. Skoro anonsuje się płyte z klasykiem w składzie to powinno to brzmieć klasycznie, dobrze.Sgt. Barnes pisze:Dokładnie, nie wymagajmy od tego pana zbyt wiele, w końcu nie ma już 18 lat.jesusatan pisze:wokalnie slabo, ale nie tragicznie. numer dobry.
Akerfeld dla porównania też już nie za bardzo potrafi powarczeć jak to drzewiej bywało...
LEGALISE DRUGS & MURDER