METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: METALLICA
Jason fajnie podśpiewywał w Metallice, szkoda że takich wokali nie nagrał na swojej ostatniej płycie " onclick="window.open(this.href);return false;
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- harvestman
Piękne ale w latach 91 -93 taka wersja to był stały punkt każdego koncertu, tak więc jeżeli wtedy ktoś się nimi interesował to teraz nie widzi tym nic specjalnego ;) Ciekawostką są za to wykonania z 94 r. tam końcowej części wstawili jam wokół tematu z Outlaw Torn, dwa lata przed premierą Load. Tak więc zapowiedz Seek to nie do końca było cięcie w chuja i drażnienie ludzi :)Nothingface pisze:
O Kurwa. Zajebista wersja. Te wokale i jam na końcu. Coś pięknego.
[youtube][/youtube]
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
#STANGER2015 - Metallica's St. Anger (2003) Album Re-Recorded (FULL ALBUM)
[youtube][/youtube]
http://www.blabbermouth.net/news/two-fa ... ger-album/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://www.blabbermouth.net/news/two-fa ... ger-album/" onclick="window.open(this.href);return false;
support music, not rumors
- vicek
e tam
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
czemu od rana wszyscy sie podniecaja jakimis coverami metalliki?
Guilty of being right
- harvestman
Poskracali, nagrali ze standardowym czystym brzmieniem i podobno lepsze niż oryginał. Nie wiem, nie słuchałem i nie zamierzam tego stanu rzeczy zmieniać, twierdzę że takie zabiegi tej płycie nie pomogą, moim zdaniem jej problemem nie jest brzmienie tylko mierne piosenki.uglak pisze:czemu od rana wszyscy sie podniecaja jakimis coverami metalliki?
-
- w mackach Zła
bo to całkiem klawe jest. tak z raz można posłuchać.uglak pisze:czemu od rana wszyscy sie podniecaja jakimis coverami metalliki?
- harvestman
e tam, z gówna bata nie ukręcisz ;)Arisowicz pisze:bo to całkiem klawe jest. tak z raz można posłuchać.uglak pisze:czemu od rana wszyscy sie podniecaja jakimis coverami metalliki?
- Rattlehead
Niezwykle trafne stwierdzenie!harvestman pisze:e tam, z gówna bata nie ukręcisz ;)Arisowicz pisze:bo to całkiem klawe jest. tak z raz można posłuchać.uglak pisze:czemu od rana wszyscy sie podniecaja jakimis coverami metalliki?
- uglak
zmienilbym naharvestman pisze:moim zdaniem jej problemem nie jest brzmienie tylko mierne piosenki.
moim zdaniem jej problemem jest nie tylko brzmienie ale i mierne piosenki.
Guilty of being right
- harvestman
Jak posłuchałem Death Magnetic to problem brzemienia St. Anger przestał istnieć, tam chociaż mieli jakąś koncepcję, jaka by ona nie była.uglak pisze:zmienilbym naharvestman pisze:moim zdaniem jej problemem nie jest brzmienie tylko mierne piosenki.moim zdaniem jej problemem jest nie tylko brzmienie ale i mierne piosenki.
Ostatnio zmieniony 14-01-2015, 20:58 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
- Rattlehead
harvestman pisze:Jak posłuchałem Death Magnetic to problem brzemienia St. Anger przestał istnieć, tam chociaż mieli jakąś koncepcję, jaka by ona nie była.uglak pisze:zmienilbym naharvestman pisze:moim zdaniem jej problemem nie jest brzmienie tylko mierne piosenki.moim zdaniem jej problemem jest nie tylko brzmienie ale i mierne piosenki.
Rattlehead pisze:Niezwykle trafne stwierdzenie!
- Mol
- vicek
zapomniałeś o tok na końcu
- Sgt. Barnes

:-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- moonfire
Włączyłem te kowery St. Anger. Brzmienie lepsze, chociaż o to nie było trudno. Niestety, trzech numerów wysłuchałem i zgodzić mi się przyszło z dictum o bacie i gównie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Też tak kiedyś sądziłem, bo jeszcze rosłem. To są świetne utwory, ale zagrane przez marionetki.harvestman pisze:
Poskracali, nagrali ze standardowym czystym brzmieniem i podobno lepsze niż oryginał. Nie wiem, nie słuchałem i nie zamierzam tego stanu rzeczy zmieniać, twierdzę że takie zabiegi tej płycie nie pomogą, moim zdaniem jej problemem nie jest brzmienie tylko mierne piosenki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie ten problem tak naprawdę dopiero się pojawił. Kolejna płyta z rzędu spierdolona, bo muzycy nie mają nic do powiedzenia poza wypełnieniem kontraktu. Jak powiedział mój bdb kolega, w tym zespole nie ma ognia. Niby skąd ma być, skoro dawno stali się maszynką do zarabiania pieniędzy przez stado menedżerów, sami mając w tym pokaźny udział?harvestman pisze:
Jak posłuchałem Death Magnetic to problem brzemienia St. Anger przestał istnieć, tam chociaż mieli jakąś koncepcję, jaka by ona nie była.