Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

Re: Głupie i pojebane sny.

12-03-2015, 17:55

Olo pisze:hahaha... czyli diagnoza "Seksualny niebezpieczny"!?
ja nie chcę do szpitala! :0
Myślę, że trzy godzinne spotkania na kozetce tygodniowo przez 4-5 lat powinny przynieść rozwiązanie tego bałaganu. 120 zł za spotkanie. Zapraszam do gabinetu ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

13-03-2015, 19:10

Przez te bzdury wypisywane w temacie o INFERNAL WAR śniło mi się przedwczoraj jak 2 członków z ww. kapeli robi napad na cukiernię i objada się pączkami :/
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Drone

13-03-2015, 19:15

Block69 pisze:członków
Interpretować? :)
kenediusze
weteran forumowych bitew

14-03-2015, 10:51

Drone pisze:120 zł za spotkanie
Najwyższy czas zostać spychologiem albo spychiatrą.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
NihilSubSole
zaczyna szaleć

14-03-2015, 13:08

Drone, jesteś psychodynamiczny?
Awatar użytkownika
uglak

15-03-2015, 01:25

a moglby pokazac to jeszcze bardziej dobitnie? ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

16-03-2015, 14:13

Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

16-03-2015, 14:19

Olo pisze:Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
czyli tzo - Panicz manieczki został Najwyższym Admine na forume ?! NO KURWA W KOŃCU ! ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

16-03-2015, 14:49

Olo pisze:Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
to moglo wydarzyć się jedynie w Twoje głowie
Awatar użytkownika
Drone

16-03-2015, 15:34

Olo, szczerze współczuję. Aż mi wstyd interpretować ;)
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

16-03-2015, 22:06

Drone pisze:
Olo, szczerze współczuję. Aż mi wstyd interpretować ;)
nie powiedziałem wszystko bo już nie chciałem się znów rozwlekać, ale w tym śnie Ty podszedłeś do tego naprawdę entuzjastycznie - z racji tego, że wszystkie posty pisane były potem odręcznie już przez każdego z użytkowników z osobna, miałeś dzięki temu w rękach potężny materiał badawczy i gros Twoich postów to były głównie analizy grafologiczne wpisów innych użytkowników. Powaga :)
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Drone

17-03-2015, 16:13

Dobre, dobre :)
Ciekawe, czy będzie ciąg dalszy :)
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

17-03-2015, 19:58

Niestety nigdy nie miewam powtórek snów, kontynuacji itp - zawsze świeży towar :)

Ostatnio śniło mi się jakieś grupowe wywoływanie duchów - w jakimś starym, opuszczonym, drewnianym budynku, na strychu, zlazło się kilkadziesiąt ludzi z całego miasta i wszyscy czekali z napięciem obserwując jak jakiś główno-prowadzący mamrotał jakieś szamańskie zaklęcia. W ogóle nie było żadnego klimatu bo był dzień, w dachu jakieś okna, przez które wpadało światło słoneczne. W końcu z jakieś starej szafy przy ścianie wygramoliła się laska - taka głupia tleniona dresiara z przerysowanym makijażem, żująca gumę i która kiepsko chciała przekonać wszystkich, że jest duchem i że ją wywołaliśmy i "ooo cooo kurwa wam wszystkim chooodzi!??". Potem usiadła koło mnie koło ściany i prawie już ze łzami w oczach przekonywała tylko mnie. Wszyscy ją oczywiście wybrechtali, stwierdzili, że to wszystko lipa i zaczęli opuszczać budynek - ja szedłem sam, na samym końcu, ale na tym najwyższym piętrze/strychu zauważyłem uchylone drzwi do drugiego, sąsiadującego pomieszczenia - różniło się od tamtego tym, że było ciemne i niewiele było tam widać. Wszedłem tam zaciekawiony i ... no kurwa... tam BYŁY duchy. Przykute łańcuchami trupie postacie o jakichś paranormalnych zdolnościach, dzięki którym zaczęły wciągać mnie do wnętrza. To było tylko kilka sekund, ale swój wrzask ze zdławionego strachem gardła usłyszałem jeszcze w momencie, gdy żona wyrywała mnie ze snu. Kurewsko przejebane.
Awatar użytkownika
uglak

17-03-2015, 20:53

przestan zrec ciezkie jedzenia przed snem ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

17-03-2015, 20:54

A niech sobie je chłopina, chudzina taka, a dzięki temu został królem wątku :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-03-2015, 08:08

Śniło mi się dziś, że na plaży w Międzyzdrojach fistował mnie Billy Blanks.

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

18-03-2015, 08:09

A kto to?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-03-2015, 08:10

Nie znasz Blanksa? Chłopie gdzieś ty się chował. To wybitny aktor kina akcji.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

18-03-2015, 08:13

No to miałeś niezłą akcję.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

18-03-2015, 08:14

W rzeczy samej. Kiedyś w podobnych okolicznościach zagościł w mojej wyobraźni Bolo Yeung.
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ