Myślę, że trzy godzinne spotkania na kozetce tygodniowo przez 4-5 lat powinny przynieść rozwiązanie tego bałaganu. 120 zł za spotkanie. Zapraszam do gabinetu ;)Olo pisze:hahaha... czyli diagnoza "Seksualny niebezpieczny"!?
ja nie chcę do szpitala! :0
Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Głupie i pojebane sny.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Block69
- zahartowany metalizator
Przez te bzdury wypisywane w temacie o INFERNAL WAR śniło mi się przedwczoraj jak 2 członków z ww. kapeli robi napad na cukiernię i objada się pączkami :/
PENIS METAL
- Drone
Interpretować? :)Block69 pisze:członków
-
- weteran forumowych bitew
Najwyższy czas zostać spychologiem albo spychiatrą.Drone pisze:120 zł za spotkanie
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- zaczyna szaleć
Drone, jesteś psychodynamiczny?
- uglak
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
czyli tzo - Panicz manieczki został Najwyższym Admine na forume ?! NO KURWA W KOŃCU ! ;)Olo pisze:Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Najprzewielebniejszy
to moglo wydarzyć się jedynie w Twoje głowieOlo pisze:Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Drone
Olo, szczerze współczuję. Aż mi wstyd interpretować ;)Olo pisze:Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie powiedziałem wszystko bo już nie chciałem się znów rozwlekać, ale w tym śnie Ty podszedłeś do tego naprawdę entuzjastycznie - z racji tego, że wszystkie posty pisane były potem odręcznie już przez każdego z użytkowników z osobna, miałeś dzięki temu w rękach potężny materiał badawczy i gros Twoich postów to były głównie analizy grafologiczne wpisów innych użytkowników. Powaga :)Drone pisze:Olo, szczerze współczuję. Aż mi wstyd interpretować ;)Olo pisze:Dziś natomiast sen z rodzaju tych bardziej 'normalnych'. Śniło mi się, że forum padło, ale ktoś (nie dam głowy, ale chyba manieczki) przepisał całe forum na kartki (format A4, w kratkę) - rozesłał do wszystkich pocztą i dalsze dyskusje prowadzone były w formie korespondencyjnej na tej zasadzie, że dana osoba wysyłała swój post do inicjatora całej akcji, ten to powielał i rozsyłał wszystkim materiały z nowymi postami. I tak w kółko. Uśmiałem się z tego nad ranem.
- Drone
Dobre, dobre :)
Ciekawe, czy będzie ciąg dalszy :)
Ciekawe, czy będzie ciąg dalszy :)
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Niestety nigdy nie miewam powtórek snów, kontynuacji itp - zawsze świeży towar :)
Ostatnio śniło mi się jakieś grupowe wywoływanie duchów - w jakimś starym, opuszczonym, drewnianym budynku, na strychu, zlazło się kilkadziesiąt ludzi z całego miasta i wszyscy czekali z napięciem obserwując jak jakiś główno-prowadzący mamrotał jakieś szamańskie zaklęcia. W ogóle nie było żadnego klimatu bo był dzień, w dachu jakieś okna, przez które wpadało światło słoneczne. W końcu z jakieś starej szafy przy ścianie wygramoliła się laska - taka głupia tleniona dresiara z przerysowanym makijażem, żująca gumę i która kiepsko chciała przekonać wszystkich, że jest duchem i że ją wywołaliśmy i "ooo cooo kurwa wam wszystkim chooodzi!??". Potem usiadła koło mnie koło ściany i prawie już ze łzami w oczach przekonywała tylko mnie. Wszyscy ją oczywiście wybrechtali, stwierdzili, że to wszystko lipa i zaczęli opuszczać budynek - ja szedłem sam, na samym końcu, ale na tym najwyższym piętrze/strychu zauważyłem uchylone drzwi do drugiego, sąsiadującego pomieszczenia - różniło się od tamtego tym, że było ciemne i niewiele było tam widać. Wszedłem tam zaciekawiony i ... no kurwa... tam BYŁY duchy. Przykute łańcuchami trupie postacie o jakichś paranormalnych zdolnościach, dzięki którym zaczęły wciągać mnie do wnętrza. To było tylko kilka sekund, ale swój wrzask ze zdławionego strachem gardła usłyszałem jeszcze w momencie, gdy żona wyrywała mnie ze snu. Kurewsko przejebane.
Ostatnio śniło mi się jakieś grupowe wywoływanie duchów - w jakimś starym, opuszczonym, drewnianym budynku, na strychu, zlazło się kilkadziesiąt ludzi z całego miasta i wszyscy czekali z napięciem obserwując jak jakiś główno-prowadzący mamrotał jakieś szamańskie zaklęcia. W ogóle nie było żadnego klimatu bo był dzień, w dachu jakieś okna, przez które wpadało światło słoneczne. W końcu z jakieś starej szafy przy ścianie wygramoliła się laska - taka głupia tleniona dresiara z przerysowanym makijażem, żująca gumę i która kiepsko chciała przekonać wszystkich, że jest duchem i że ją wywołaliśmy i "ooo cooo kurwa wam wszystkim chooodzi!??". Potem usiadła koło mnie koło ściany i prawie już ze łzami w oczach przekonywała tylko mnie. Wszyscy ją oczywiście wybrechtali, stwierdzili, że to wszystko lipa i zaczęli opuszczać budynek - ja szedłem sam, na samym końcu, ale na tym najwyższym piętrze/strychu zauważyłem uchylone drzwi do drugiego, sąsiadującego pomieszczenia - różniło się od tamtego tym, że było ciemne i niewiele było tam widać. Wszedłem tam zaciekawiony i ... no kurwa... tam BYŁY duchy. Przykute łańcuchami trupie postacie o jakichś paranormalnych zdolnościach, dzięki którym zaczęły wciągać mnie do wnętrza. To było tylko kilka sekund, ale swój wrzask ze zdławionego strachem gardła usłyszałem jeszcze w momencie, gdy żona wyrywała mnie ze snu. Kurewsko przejebane.
- uglak
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A niech sobie je chłopina, chudzina taka, a dzięki temu został królem wątku :)
- Plastek
- Kontakt:
Śniło mi się dziś, że na plaży w Międzyzdrojach fistował mnie Billy Blanks.

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A kto to?
- Plastek
- Kontakt:
Nie znasz Blanksa? Chłopie gdzieś ty się chował. To wybitny aktor kina akcji.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No to miałeś niezłą akcję.
- Plastek
- Kontakt:
W rzeczy samej. Kiedyś w podobnych okolicznościach zagościł w mojej wyobraźni Bolo Yeung.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!