DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DODHEIMSGARD
Kur... przyjebałeś się do tej Furii i ciągle z uporem maniaka obrażasz ten zespół wrzucając do jednego wora z Behemothem, naprawdę nie czujesz różnicy między tymi kapelami czy to znowu jakiś wyrafinowany trolling?
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?twoja_stara_trotzky pisze:Cóż, wracam do słuchania nowego Follakzoid.
woodpecker from space
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
jest juz to nowe DHL gdzies do kupienia?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
No. Czwarty, albo piąty raz użyłem nazwy FURIA. Faktycznie "upór maniaka". Do tego, gdzie i kogo obrażam? Z tego co pamiętam raz napisałem, że Nocel jest po prostu słaba. Wracając do "jednego wora". Nie. Nie widzę różnicy. Zbliżona próba wmawiania, że oto mamy do czynienia z czymś wyjątkowym. Takie jest moje zdanie i nie widzę powodu, byś musiał się nim, aż tak denerwować. Poza tym bardziej chodziło mi o "zjawisko" i powyższą wymianę zdań oraz to co konkretnie Trocki wypisywał na temat Nocel i The Satanist w zestawieniu z recenzją DHG. Dodatkowo, by nie kopać już leżącego (Sigurda) i nie wywoływać u co bardziej wrażliwych użytkowników, czegoś w rodzaju rozwolnienia mózgu, nie chciałem sięgać po ostatni long, mojej ulubionej norweskiej kapeli. Choć szczerze mówiąc, aż "klawiatura swędzi", by zestawić tamtą ewidentną padlinę z kapitalną A Umbra Omega. Nieważne. Nie chcę nikomu sprawiać swym zachowaniem przykrości. Jeżeli nie jesteś w stanie tego znieść polecam, Tobie i innym, bardzo cenną funkcję "ignoruj".hcpig pisze:Kur... przyjebałeś się do tej Furii i ciągle z uporem maniaka obrażasz ten zespół wrzucając do jednego wora z Behemothem, naprawdę nie czujesz różnicy między tymi kapelami czy to znowu jakiś wyrafinowany trolling?
- hcpig
To pokaż 5 płyt w stylu ostatniej Furii (bez innych płyt tego zespołu) skoro to taki niewyróżniający się muzycznie wtórny band jak Behemoth.535 pisze:Zbliżona próba wmawiania, że oto mamy do czynienia z czymś wyjątkowym.
Yare Yare Daze
- Skaut
Czepiasz się na siłę. Wytrawne ucho wie, że to jest ten sam poziom nowatorstwa co nowy Behemoth. Wszystko się zgadza.Triceratops pisze:Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?twoja_stara_trotzky pisze:Cóż, wracam do słuchania nowego Follakzoid.
Coś tam było! Człowiek!
@hcpig
Widzę, że marketing działa. Jak Ci mam pokazać pięć płyt w stylu ostatniej Furii, skoro jest ona taka wyjątkowa? Nie dam rady. Powtarzam jeszcze raz, padła akurat ta nazwa, a przecież mogła paść zupełnie inna. Podoba Ci się akurat ta płyta? Cieszę się bardzo i nic mi do tego. Czujesz się w jakiś sposób urażony moim zdaniem? Przykro mi, ale zasugerowałem rozsądne wyjście z tej niewątpliwie trudnej sytuacji. Oczywiście nie widzę jakiegokolwiek ważniejszego powodu, by z Nocel robić jakieś "większe odkrycie". Ot, lokalna ciekawostka. Nic ponadto. Teraz muszę lecieć, może przytargam coś ciekawego.
Widzę, że marketing działa. Jak Ci mam pokazać pięć płyt w stylu ostatniej Furii, skoro jest ona taka wyjątkowa? Nie dam rady. Powtarzam jeszcze raz, padła akurat ta nazwa, a przecież mogła paść zupełnie inna. Podoba Ci się akurat ta płyta? Cieszę się bardzo i nic mi do tego. Czujesz się w jakiś sposób urażony moim zdaniem? Przykro mi, ale zasugerowałem rozsądne wyjście z tej niewątpliwie trudnej sytuacji. Oczywiście nie widzę jakiegokolwiek ważniejszego powodu, by z Nocel robić jakieś "większe odkrycie". Ot, lokalna ciekawostka. Nic ponadto. Teraz muszę lecieć, może przytargam coś ciekawego.
- nicram
Nowa płyta DHG o dziwo zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Nie spodziewałem się, że te poszarpane piosenki zepną się w ładną całość. Jest to materiał, który snuje opowieść o bycie istniejącym w oderwaniu od innych. :-D Podoba mi się A Umbra Omega, fajnie płynie, troszkę surerealistycznie, ale ja chętnie poddaję się jej biegowi.
Chyba najlepszą rekomendacją dla tej płyty jest to, że
jej nie lubi. :-)
Chyba najlepszą rekomendacją dla tej płyty jest to, że
ludzki odpowiednikflow pisze: gość który stał się pośmiewiskiem internetu, artysta, znajomek celebrytów, smakosz muzyczny no i wreszcie kleryk.

Ostatnio zmieniony 17-03-2015, 13:03 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Re:
Ach no, zapomnialem spojrzec przez wlasciwy pryzmat klisz, nozyczek i kleju.Skaut pisze:Czepiasz się na siłę. Wytrawne ucho wie, że to jest ten sam poziom nowatorstwa co nowy Behemoth. Wszystko się zgadza.Triceratops pisze:Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?twoja_stara_trotzky pisze:Cóż, wracam do słuchania nowego Follakzoid.
woodpecker from space
- Drone
Włączam dziś nowe DHG - i nic się nie zmieniło! Wspaniały materiał, zdecydowany kandydat do płyty roku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- flow
- postuje jak opętany!
Ja tutaj słyszę lekkie pomruki Peccatum.
- twoja_stara_trotzky
Re: Re:
NOWEJ, nie o remiksach :DTriceratops pisze: Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?
-
Drone pisze:Włączam dziś nowe DHG - i nic się nie zmieniło! Wspaniały materiał, zdecydowany kandydat do płyty roku.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Spokojnie. Dopiero mamy pierwszy kwartał, a konkurencja mocna. Nergal coś tam dłubie, a i chłopaki z ......... też mogą czymś dopierdolić.Drone pisze:..., zdecydowany kandydat do płyty roku.
- flow
- postuje jak opętany!
W uchu, nosie czy dupie?535 pisze:Spokojnie. Dopiero mamy pierwszy kwartał, a konkurencja mocna. Nergal coś tam dłubie,Drone pisze:..., zdecydowany kandydat do płyty roku.
:)
- uglak
- Triceratops
Re: Re:
No do tej, ktora brzmi jak przeremixowana poprzednia, nawet te same motywy sa, co glusi slysza nawet.twoja_stara_trotzky pisze:NOWEJ, nie o remiksach :DTriceratops pisze: Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?

Kompletnie odtworcza, niepotrzeba i brzmiaca jak odrzut z poprzedniej albo reworksy jakies.
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
a to powyższe właśnie, to kwintesencja zieeewu
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- twoja_stara_trotzky
Cóż, można wam dawać jedną, drugą, piątą szansę, a wy nadal głusi. W sumie to się tylko Mentosowi dziwię, że mu nie wstyd.