DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DODHEIMSGARD
Kur... przyjebałeś się do tej Furii i ciągle z uporem maniaka obrażasz ten zespół wrzucając do jednego wora z Behemothem, naprawdę nie czujesz różnicy między tymi kapelami czy to znowu jakiś wyrafinowany trolling?
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?twoja_stara_trotzky pisze:Cóż, wracam do słuchania nowego Follakzoid.
woodpecker from space
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
jest juz to nowe DHL gdzies do kupienia?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
535
No. Czwarty, albo piąty raz użyłem nazwy FURIA. Faktycznie "upór maniaka". Do tego, gdzie i kogo obrażam? Z tego co pamiętam raz napisałem, że Nocel jest po prostu słaba. Wracając do "jednego wora". Nie. Nie widzę różnicy. Zbliżona próba wmawiania, że oto mamy do czynienia z czymś wyjątkowym. Takie jest moje zdanie i nie widzę powodu, byś musiał się nim, aż tak denerwować. Poza tym bardziej chodziło mi o "zjawisko" i powyższą wymianę zdań oraz to co konkretnie Trocki wypisywał na temat Nocel i The Satanist w zestawieniu z recenzją DHG. Dodatkowo, by nie kopać już leżącego (Sigurda) i nie wywoływać u co bardziej wrażliwych użytkowników, czegoś w rodzaju rozwolnienia mózgu, nie chciałem sięgać po ostatni long, mojej ulubionej norweskiej kapeli. Choć szczerze mówiąc, aż "klawiatura swędzi", by zestawić tamtą ewidentną padlinę z kapitalną A Umbra Omega. Nieważne. Nie chcę nikomu sprawiać swym zachowaniem przykrości. Jeżeli nie jesteś w stanie tego znieść polecam, Tobie i innym, bardzo cenną funkcję "ignoruj".hcpig pisze:Kur... przyjebałeś się do tej Furii i ciągle z uporem maniaka obrażasz ten zespół wrzucając do jednego wora z Behemothem, naprawdę nie czujesz różnicy między tymi kapelami czy to znowu jakiś wyrafinowany trolling?
- hcpig
To pokaż 5 płyt w stylu ostatniej Furii (bez innych płyt tego zespołu) skoro to taki niewyróżniający się muzycznie wtórny band jak Behemoth.535 pisze:Zbliżona próba wmawiania, że oto mamy do czynienia z czymś wyjątkowym.
Yare Yare Daze
- Skaut
Czepiasz się na siłę. Wytrawne ucho wie, że to jest ten sam poziom nowatorstwa co nowy Behemoth. Wszystko się zgadza.Triceratops pisze:Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?twoja_stara_trotzky pisze:Cóż, wracam do słuchania nowego Follakzoid.
Coś tam było! Człowiek!
-
535
@hcpig
Widzę, że marketing działa. Jak Ci mam pokazać pięć płyt w stylu ostatniej Furii, skoro jest ona taka wyjątkowa? Nie dam rady. Powtarzam jeszcze raz, padła akurat ta nazwa, a przecież mogła paść zupełnie inna. Podoba Ci się akurat ta płyta? Cieszę się bardzo i nic mi do tego. Czujesz się w jakiś sposób urażony moim zdaniem? Przykro mi, ale zasugerowałem rozsądne wyjście z tej niewątpliwie trudnej sytuacji. Oczywiście nie widzę jakiegokolwiek ważniejszego powodu, by z Nocel robić jakieś "większe odkrycie". Ot, lokalna ciekawostka. Nic ponadto. Teraz muszę lecieć, może przytargam coś ciekawego.
Widzę, że marketing działa. Jak Ci mam pokazać pięć płyt w stylu ostatniej Furii, skoro jest ona taka wyjątkowa? Nie dam rady. Powtarzam jeszcze raz, padła akurat ta nazwa, a przecież mogła paść zupełnie inna. Podoba Ci się akurat ta płyta? Cieszę się bardzo i nic mi do tego. Czujesz się w jakiś sposób urażony moim zdaniem? Przykro mi, ale zasugerowałem rozsądne wyjście z tej niewątpliwie trudnej sytuacji. Oczywiście nie widzę jakiegokolwiek ważniejszego powodu, by z Nocel robić jakieś "większe odkrycie". Ot, lokalna ciekawostka. Nic ponadto. Teraz muszę lecieć, może przytargam coś ciekawego.
- nicram
Nowa płyta DHG o dziwo zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Nie spodziewałem się, że te poszarpane piosenki zepną się w ładną całość. Jest to materiał, który snuje opowieść o bycie istniejącym w oderwaniu od innych. :-D Podoba mi się A Umbra Omega, fajnie płynie, troszkę surerealistycznie, ale ja chętnie poddaję się jej biegowi.
Chyba najlepszą rekomendacją dla tej płyty jest to, że
jej nie lubi. :-)
Chyba najlepszą rekomendacją dla tej płyty jest to, że
ludzki odpowiednikflow pisze: gość który stał się pośmiewiskiem internetu, artysta, znajomek celebrytów, smakosz muzyczny no i wreszcie kleryk.
jej nie lubi. :-)
Ostatnio zmieniony 17-03-2015, 13:03 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Re:
Ach no, zapomnialem spojrzec przez wlasciwy pryzmat klisz, nozyczek i kleju.Skaut pisze:Czepiasz się na siłę. Wytrawne ucho wie, że to jest ten sam poziom nowatorstwa co nowy Behemoth. Wszystko się zgadza.Triceratops pisze:Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?twoja_stara_trotzky pisze:Cóż, wracam do słuchania nowego Follakzoid.
woodpecker from space
- Drone
Włączam dziś nowe DHG - i nic się nie zmieniło! Wspaniały materiał, zdecydowany kandydat do płyty roku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- flow
- postuje jak opętany!
Ja tutaj słyszę lekkie pomruki Peccatum.
- twoja_stara_trotzky
Re: Re:
NOWEJ, nie o remiksach :DTriceratops pisze: Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?
-
[V]
Drone pisze:Włączam dziś nowe DHG - i nic się nie zmieniło! Wspaniały materiał, zdecydowany kandydat do płyty roku.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
Spokojnie. Dopiero mamy pierwszy kwartał, a konkurencja mocna. Nergal coś tam dłubie, a i chłopaki z ......... też mogą czymś dopierdolić.Drone pisze:..., zdecydowany kandydat do płyty roku.
- flow
- postuje jak opętany!
W uchu, nosie czy dupie?535 pisze:Spokojnie. Dopiero mamy pierwszy kwartał, a konkurencja mocna. Nergal coś tam dłubie,Drone pisze:..., zdecydowany kandydat do płyty roku.
:)
- uglak
- Triceratops
Re: Re:
No do tej, ktora brzmi jak przeremixowana poprzednia, nawet te same motywy sa, co glusi slysza nawet.twoja_stara_trotzky pisze:NOWEJ, nie o remiksach :DTriceratops pisze: Tzn do tej "nowej" plyty sklejonej z sampli z poprzedniej plyty i wymieszanych w innej kolejnosci? Kompletnie odtworczej i pozbawionej wlasnej tozsamosci?

Kompletnie odtworcza, niepotrzeba i brzmiaca jak odrzut z poprzedniej albo reworksy jakies.
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
a to powyższe właśnie, to kwintesencja zieeewu
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- twoja_stara_trotzky
Cóż, można wam dawać jedną, drugą, piątą szansę, a wy nadal głusi. W sumie to się tylko Mentosowi dziwię, że mu nie wstyd.