MinT pisze:A z tego co ja se przypominam, to ten koleś był właśnie takim koncertowym najemnikiem i nie był to ten sam, który śpiewał na Dawn of the Apocalypse, ani na żadnej innej.
I był to jeden z najbardziej pojebanych wokalistów jakich widziałem kiedykolwiek na żywo.
VITAL REMAINS Poznań U BAZYLA 13.7.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: VITAL REMAINS Poznań U BAZYLA 13.7.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- postuje jak opętany!
Mi wtedy ten koncert otworzył oczy i uszy - wcześniej death metal kojarzyłem tylko ze śmiertelną powagą, techniką uber alles i brakiem spontanu. A tu był żywioł i zabawa na poziomie najbardziej pojebanych punkowych czy core`owych gigów, co ważne, bez żadnych strat na jakości muzyki. A koleś robił za dwóch dosłownie - przechodził w rożne rodzaje wokalu bez żadnego wysiłku i jakby od niechcenia.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
no przecież mówię, że był to
w studio szarpał na basie, a poza tym najmował się na wokala, i w koncu w swoim Vital sie za mikrofon zapakowal, bo owczesny spiewak VR niejaki Thorn wylecvial z kapeli chwile przed trasa.Analripper pisze:o ile mnie pamięć nie myli to Joe Lewis, pierwotny basista VR
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- mistrz forumowej ceremonii
Niezły był z niego herbatnik. Pamiętam jak w Katowicach wskoczył w publikę trochę pohasać i nie opuścił ani linijki tekstu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba przy Battle Ground było. Zajebisty to był koncert.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
est pisze:Niezły był z niego herbatnik. Pamiętam jak w Katowicach wskoczył w publikę trochę pohasać i nie opuścił ani linijki tekstu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba przy Battle Ground było. Zajebisty to był koncert.
To ten sam koncert na którym odegrali "Carnal" w hołdzie Docentowi?
- arekLXXXII
- rozkręca się
Pamiętam, że "Carnal" grali na trasie promującej "Dechristianize" w 2005 roku, m.in. na koncercie w Toruniu. Ale tam był wokalistą Anthony Geremia - facet o wyglądzie Vina Diesela.Nasum pisze:est pisze:Niezły był z niego herbatnik. Pamiętam jak w Katowicach wskoczył w publikę trochę pohasać i nie opuścił ani linijki tekstu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba przy Battle Ground było. Zajebisty to był koncert.
-
Ten sam. No i nie wydaje mi się żeby to był J. Lewis.Nasum pisze:est pisze:Niezły był z niego herbatnik. Pamiętam jak w Katowicach wskoczył w publikę trochę pohasać i nie opuścił ani linijki tekstu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba przy Battle Ground było. Zajebisty to był koncert.
- Rattlehead
Ty się tam chuja znasz.est pisze:Ten sam. No i nie wydaje mi się żeby to był J. Lewis.
support music, not rumors
-
To i tak sporo więcej od ciebie.
- Rattlehead
-
Nic się nie martw. Jak wytrzeźwiejesz to te wszystkie urojenia cię opuszczą.
- Rattlehead
Od około 48 godzin jestem trzeźwy jak przysłowiowy sz.u. Harlequin. Jestem już na Krzywoustego.
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
est pisze:Ten sam. No i nie wydaje mi się żeby to był J. Lewis.Nasum pisze:est pisze:Niezły był z niego herbatnik. Pamiętam jak w Katowicach wskoczył w publikę trochę pohasać i nie opuścił ani linijki tekstu. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale to chyba przy Battle Ground było. Zajebisty to był koncert.
To była świetna impreza, chociaż dwa zagraniczne supporty były mocno takie sobie. Zanim wskoczył w tłum, musiał jeszcze ściągnąć z rąk pasy z gwoździami co by nikomu oka nie wydłubać.
- Harlequin
Zgarnęli Cie na komisariat :D?Rattlehead pisze:Od około 48 godzin jestem trzeźwy jak przysłowiowy sz.u. Harlequin.
- SATYROS
- w mackach Zła
A kto był na wokalu na koncercie w Poznaniu w Zamku z Vader,Rebaelliun i Fleshcrawl?
Taki mały gostek,ale jak wydarł mordę to mi kopara opadła. Zresztą zajebisty był to gig. Vader w najlepszej formie, a Rebaelliun rozpierdolił.
Taki mały gostek,ale jak wydarł mordę to mi kopara opadła. Zresztą zajebisty był to gig. Vader w najlepszej formie, a Rebaelliun rozpierdolił.