Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
No ba! Selfiku, toć to serial dziecięcych lat niejednego z tutejszych Użytkowników. Chyba też sobie powspominam weekendową porą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Zdecydowanie jest to klasyka nowych seriali.Self pisze:A ja nadrabiam klasykę i od niedawna oglądam to:
ZA
JE
BIS
TE
!!!
Zbrodnia, ze ludzkiego transferu doczekal sie tylko pierwszy sezon, ktorego i tak nikt sie nie kwapil wypuscic w ludzkiego formie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Szczerze mówiąc to nigdy wcześniej nie oglądałem. Ze starszych seriali z USA (znaczy takich sprzed moich narodzin) pamiętam głównie Drużynę A, Nieustraszonego, Gliniarza i prokuratora oraz Randalla i Ducha Hopkirka (no, to akurat UK). ;)Sybir pisze:No ba! Selfiku, toć to serial dziecięcych lat niejednego z tutejszych Użytkowników. Chyba też sobie powspominam weekendową porą.
-
- weteran forumowych bitew
O to super było :D ta charakterystyczna angielszczyzna z przymrużeniem oka, moc.Self pisze:oraz Randalla i Ducha Hopkirka (no, to akurat UK). ;)
Nadrabiam zaległości w True Detective, póki co sezon 2 jest niezły (7/10, czas oglądany nie jest zmarnowany).
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nowy TD oczywiście bardzo dobry, z szansa na wyrównanie poziomu z 1 sezonu albo i lepiej, ale to się okaże za 3 odcinki. Colin rozdaje ale Vaughn tak od 4 odcinka tez zrobił się ciekawy.
this is a land of wolves now
- Żułek
kenediusze pisze:Nadrabiam zaległości w True Detective, póki co sezon 2 jest niezły (7/10, czas oglądany nie jest zmarnowany).
piłeś, nie pisz :PRiven pisze:Nowy TD oczywiście bardzo dobry, z szansa na wyrównanie poziomu z 1 sezonu albo i lepiej, ale to się okaże za 3 odcinki. Colin rozdaje ale Vaughn tak od 4 odcinka tez zrobił się ciekawy.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Riven
- Kontakt:
Detektyw ma wszystko co powinien mieć ten serial i odpowiednią, czyli krótka, ale bardzo dobra dawkę solidnej akcji. Strzelanina doskonała, trochę jak w the Heat. Ostatni odcinek najlepszy. Póki co jest mocne 7.5 a jak końcówka będzie mniej ckliwa niż w 1 to w ogóle będzie fajnie ;)
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Słyszałem, że pod koniec serialu jeden z bohaterów zginie w wybuchu - pocztą otrzyma termos z materiałami wybuchowymi. Pewnie więc jeszcze bardziej będziesz zadowolony, wszak termosy to twoja pasja.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
chujowy ten detektyw, ostatni odcinek wybitna nędza.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Co w nim chujowego tak naprawdę? Póki co (jestem na etapie 4/8) jest, gęsty, ponury, ośmiogodzinny policyjny dramat z bardzo gęstą fabułą, skoncentrowany - tak samo jak i poprzednio jeśli ktoś nie zauważył - na psychologii bohaterów. A ci są bardziej zróżnicowani i pod pewnymi względami ciekawsi (Velcoro; bardzo złożona postać i zdecydowanie bardziej interesująca od zajebistego, ale maksymalnie komiksowego Rusta). Cała reszta schodzi na drugi plan, ale przecież poprzednio też tak było.
Nie jest to nic wybitnego i poprzedni sezon był istotnie znacznie lepszy, ale tu tragedii nie ma. Zresztą oglądanie tej historii z perspektywy tamtej może tylko psuć odbiór.
Aplikuję dzisiaj piąty odcinek, a potem zacznę to Mr Robot, liczę że rekomendacja V mnie nie zawiedzie.
Nie jest to nic wybitnego i poprzedni sezon był istotnie znacznie lepszy, ale tu tragedii nie ma. Zresztą oglądanie tej historii z perspektywy tamtej może tylko psuć odbiór.
Aplikuję dzisiaj piąty odcinek, a potem zacznę to Mr Robot, liczę że rekomendacja V mnie nie zawiedzie.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Riven
- Kontakt:
Za mało strzelajo i brakuje cthulhu. Zaorac.kenediusze pisze:Co w nim chujowego tak naprawdę? Póki co (jestem na etapie 4/8) jest, gęsty, ponury, ośmiogodzinny policyjny dramat z bardzo gęstą fabułą, skoncentrowany - tak samo jak i poprzednio jeśli ktoś nie zauważył - na psychologii bohaterów. A ci są bardziej zróżnicowani i pod pewnymi względami ciekawsi (Velcoro; bardzo złożona postać i zdecydowanie bardziej interesująca od zajebistego, ale maksymalnie komiksowego Rusta). Cała reszta schodzi na drugi plan, ale przecież poprzednio też tak było.
-
Pełna zgoda. Bardzo dobra, gęsta opowieść, póki co.kenediusze pisze:Co w nim chujowego tak naprawdę? Póki co (jestem na etapie 4/8) jest, gęsty, ponury, ośmiogodzinny policyjny dramat z bardzo gęstą fabułą, skoncentrowany - tak samo jak i poprzednio jeśli ktoś nie zauważył - na psychologii bohaterów. A ci są bardziej zróżnicowani i pod pewnymi względami ciekawsi (Velcoro; bardzo złożona postać i zdecydowanie bardziej interesująca od zajebistego, ale maksymalnie komiksowego Rusta). Cała reszta schodzi na drugi plan, ale przecież poprzednio też tak było.
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Gęsta jak brązowe wydzieliny. Zmiana reżysera Carego Fukunagi na mieszaninę różnych wyrobników skutkuje totalną spierdoliną i idiotycznym galimatiasem na poziomie serialu z Meksyku. Poza tym dawno nie widziałem w serialu tak głupich, sztucznych dialogów - najlepszy przykład: 5 odcinek i dialog Vince z żoną. Drugi sezon to GÓWNO i trzeba być głuchym i ślepym by oceniać to inaczej.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Żułek

całkiem obiecujące :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sgt. Barnes
Nie tylko dobry, ale zejebisty! Starałem się go promować na forume jak najlepiej, i będę kontynuował. A ostatnie odcinki S02 zostawiły takiego cliffhangera, ze kurwa nie czekam w następnym roku na nic innego tylko na sezon 3.Maro pisze:nie zrażaj się bo to naprawdę dobry serial.booshee pisze:"from executive producer Michael Bay" i już mi się odechciało trochę :/Gumiak pisze: Polecam również. Świetny klimat, fabuła, aktorstwo. Masa akcji, intryg, każdy sobie rzepkę skrobie. Pierwszy sezon wciągnąłem nosem, zaraz zabieram się za drugi, podobno jeszcze lepszy. Arrr!
A tak naprawdę Michael Bay wprowadził do serialu głównie pieniądzę, i to WIDAĆ:-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Maro
o to to
- Maro
Plastek przestałbyś już pierdolić te swoje kocopołyPlastek pisze:Gęsta jak brązowe wydzieliny. Zmiana reżysera Carego Fukunagi na mieszaninę różnych wyrobników skutkuje totalną spierdoliną i idiotycznym galimatiasem na poziomie serialu z Meksyku. Poza tym dawno nie widziałem w serialu tak głupich, sztucznych dialogów - najlepszy przykład: 5 odcinek i dialog Vince z żoną. Drugi sezon to GÓWNO i trzeba być głuchym i ślepym by oceniać to inaczej.
- Plastek
- Kontakt:
Otwórz paszczę to ci naszczę.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Maro
oj chłopczyku myślałem, że stać cię na więcej wystarczy, że coś nie idzie po twojej chorej i wydumanej myśli i już się pienisz, tak naprawdę to jesteś słabiutki psychicznie i pewnie fizycznie też koleżko :)