odświeżam sobie wszystkie 4 sezony
za malucha wydawało się bardziej śmieszne, może z Housem bedzie zabawniej
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
TheDude pisze:Ten aktor od House'a chuja tam gra w Blackadder. Rowan Atkinson rozpierdala w tej serii !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Z drugim sezonem ten nie powinno być problemu ale w trzecim już czas pomyśleć o zapojke;)Gumiak pisze:Ogląda ktoś The Americans? Pierwszy sezon wszedł bez popity, świetny dramat ze szpiegowskim podtytułem.
daj spokój, gdzie przyjebać ? flaki z olejem, Colin i Vaughn dali sie podejść jak dzieciRiven pisze:wiekszosc moze byc mozolna, zeby na koncu przyjebac. tak bylo w TD,
Gumiak był pierwszy więc się nie liczy (znowu zjebany avek) ;)Riven pisze:nie spoilowalbym tak, to raz,
oczywiście że mam :) nawet V uważa że to gówniany sezon byłdwa, nie masz racji,
jeszcze nie ide spać ;)dobranotz
Coś w ten deseń. Taylor Kitsch też kompletnie do wyjebania. Szkoda, że nie zginął w pierwszym odcinku na motorze. Może wtedy interakcja pomiędzy McAdams i Farrellem byłaby bardziej zaogniona. Dupa Franka, ciągle z miną kota ze Shreka, a w ostatnim odcinku ten cały dialog na początku brzmiał tak sztucznie z tymi rzuconymi obrączkami, że aż szkoda było patrzeć jak się Frank marnuje w tym banale. Brakowało magii z pierwszego sezonu, brakowało mocnego scenariusza, na zakończenie nie marudzę, bo w zasadzie takie było konieczne. Z całego sezonu najbardziej zajebista była muzyka, no i przypomniałem sobie jak świetnym zespołem jest The Black Angels.Gumiak pisze:Czy ja wiem, czy dobre. Poszli na łatwiznę, pozabijali wszystkich, zło wygrało - wow, jest tak mrocznie, realnie, zero happy endu.
Szkoda mi Farrella, zagrał zadziwiająco dobrze w tej szmirze, w sumie gdyby nie on i McAdams to fabuła, postaci, aktorstwo zasługiwałoby na ocenę max 3/10, a tak jakieś 5/10 można na zachętę wystawić. Rozczarowanie, strata czasu, miało być gęsto i twardo jak w zeszłym sezonie, a wyszło nijako. Większość scen i wątków można byłoby spokojnie wypierdolić - nic nie wnosiły i stały na niskim poziomie. Absolutnie najgorszą postacią była dupa Franka, na domiar złego nawet cycków nie pokazała. Zresztą, szkoda gadać, kto oglądał ten wie. Zachwycać się nie ma czym, chociaż momenty były.