NUNSLAUGHTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NUNSLAUGHTER
Jędrek a ty już na stałe w Polsce?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Niezupełnie, ale pojawiam się od czasu do czasu :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dziwne, że TAKIE info pozostaje bez jakiejkolwiek reakcji. Zastanawiam się czy to nie koniec zespołu...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
oby się chłopak jakoś z tego wylizał, chociaż na ile znam tajniki medycyny to po udarze/ wylewie nigdy się nie wraca do pełnej sprawności psychofizycznej. koniec NUNSLAUGHTER byłby z pewnością końcem pewnej ery w światowym undergroundzie...
- ultravox
Ale jakiej właściwie reakcji byś oczekiwał? Szkoda gościa, życzę mu jak najlepiej, ale to wszystko w temacie. Akurat los zespołu to tu chyba najmniej ważna sprawa, bardziej chodzi o jego życie i zdrowie.
- Hatefire
Prawda jest taka, że będzie to ciągnięte dalej, i moim zdaniem słusznie. Zawsze śmieszyły mnie te żądania kończenia kariery przez kapele, bo ktoś zachorował/umarł/zginął/odszedł. Członkowie zespołu poświęcają temu życie i nie potrafią robić nic innego, to ich środki utrzymania i nie dziwię się, że chcą, to ciągnąć dalej. Czasem wychodzi lepiej, czasem gorzej, ale to ich prawo. Ja jako odbiorca po prostu mogę nie kupić płyty, nie pojść na koncert, jak nie podooba mi się, co zespół prezentuje, po śmierci, któregoś członków. Zresztą się umówmy, to nie on decydował o obliczu artystycznym grupy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
ale czy ktoś tu przebąknął choćby słowem z żalem w głosie, że ciągnięcie tego dalej bez Jima to herezje? właściwie to nawet przez myśl mi przeszło, że przy całym tym szczęściu w nieszczęściu, gdyby do składu wrócił John Sicko to byłoby fajnie.
- Hatefire
Może faktycznie, przewidywanie końca zespołu, które niektórzy wieszczą powyżej, opacznie zrozumiałem. Tym niemniej refleksja jest natury ogólnej i generalnie uważam, że słuszna :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Gore_Obsessed
Myślę, że zespół to dla Jima (bardzo) ważny aspekt życia.ultravox pisze:Ale jakiej właściwie reakcji byś oczekiwał? Szkoda gościa, życzę mu jak najlepiej, ale to wszystko w temacie. Akurat los zespołu to tu chyba najmniej ważna sprawa, bardziej chodzi o jego życie i zdrowie.
- ultravox
Jestem w stanie to zrozumieć. Chodziło mi raczej o to, że to tylko jakaś cześć jego życia, a na ile ważna/priorytetowa, to już wie tylko on. Jeśli jedna z najważniejszych i nie będzie w stanie dalej się a tym polu realizować, to tym gorzej.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
mało prawdopodobne by wrócił do grania, jeżeli przeżyje to rekonwalescencja szmat czasu zabierze , a tym bardziej jeżeli mówimy tu o garowym
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- manieczki

OUT SOON: Raped Christ/Nunslaughter split 7" containing three Nunslaughter classics and one brand new Raped Christ track, all recorded live Szczecin in July 2014
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
kurwaUnfortunately our friend and metal warrior Jim Konya has taken a turn for the worst. He has suffered another stroke that has apparently caused irreparable damage. Jim will be removed from medical devices today and we need everyone to ask the "metal gods" to help Jim on his journey. This is without a doubt a terrible tragedy and horrible news. Mortician goes way back with Jim and he was always a real supporter of our stuff and the scene in general. Those of you that knew Jim will agree that he might have been one of the most "metal" people you knew. The man was truly a treat to know. We wish nothing but a painless journey for Jim to a greater place and we wish the strength needed to endure this to Jim's friends and family. Love you Jim Konya, you are metal!!!!
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Gore_Obsessed
Tacy bębniarze nie rodzą się codziennie.
Cieszę się, że miałem okazję uczestniczyć w rewelacyjnym koncercie, który NUNSLAUGHTER zagrał wespół z SATHANAS w Poznaniu u Bazyla kilka lat temu. Widziałem tego świra na żywo. Na scenie wyłaził z niego totalny dzikus. Podobnie duże wrażenie spośród bębniarzy zrobili na mnie chyba tylko J. Read i Dennis The Menace.
Cieszę się, że miałem okazję uczestniczyć w rewelacyjnym koncercie, który NUNSLAUGHTER zagrał wespół z SATHANAS w Poznaniu u Bazyla kilka lat temu. Widziałem tego świra na żywo. Na scenie wyłaził z niego totalny dzikus. Podobnie duże wrażenie spośród bębniarzy zrobili na mnie chyba tylko J. Read i Dennis The Menace.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- maciek z klanu
Alkoholokaust pisze:kurwaUnfortunately our friend and metal warrior Jim Konya has taken a turn for the worst. He has suffered another stroke that has apparently caused irreparable damage. Jim will be removed from medical devices today and we need everyone to ask the "metal gods" to help Jim on his journey. This is without a doubt a terrible tragedy and horrible news. Mortician goes way back with Jim and he was always a real supporter of our stuff and the scene in general. Those of you that knew Jim will agree that he might have been one of the most "metal" people you knew. The man was truly a treat to know. We wish nothing but a painless journey for Jim to a greater place and we wish the strength needed to endure this to Jim's friends and family. Love you Jim Konya, you are metal!!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- TheDude
Szkoda gościa. Jeszcze mógł ponapierdalać metal ładnych parę lat.
-
R.I.P. Na każdego przyjdzie jego kolej, dla jednych prędzej, dla drugich później. Dla niego za wcześnie.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bardzo chujowa wiesc.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
koncert w Ostravie zajebisty, materiał przekrojowy, ale zajebane na koniec Satanic Slut/Raid the Convent/Smell the Burning Churches zmiotło. frekwencja śmiech na sali, z 50 osób w tym z 20 polaków i członkowie supportów. nie zabrakło oczywiście czeskich metalowców w sandałach :)
rzułf