GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Re: GRAVE
Całkiem możliwe, że w moim przypadku chodzi o wokale. Jakieś takie zbyt głębokie i niskie są, co nie do końca mi pasuje do szwedzkiego mielenia - dla mnie kwintesencją są ryki Petrova czy Anderssona, są takie bardziej, hmm, na luzie.
- empir
- zahartowany metalizator
Masz na myśli wokale Sandstroma? Przecież one są wykurwiście zajebiste.Deathhammer66 pisze:Całkiem możliwe, że w moim przypadku chodzi o wokale. Jakieś takie zbyt głębokie i niskie są, co nie do końca mi pasuje do szwedzkiego mielenia - dla mnie kwintesencją są ryki Petrova czy Anderssona, są takie bardziej, hmm, na luzie.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Tak, jego. Nie mówię, że są złe, ale jakoś nie pasują mi do tego grania. Może i herezja, ale co poradzę - tak to widzę i już :)
-
- weteran forumowych bitew
Bardzo dobra jest ta płyta. Jest na niej wszystko co być powinno: chwytliwe riffy, potężne brzmienie, znakomite zwolnienia. Zastrzeżeń co do wokalu nie rozumiem, dla mnie do takiej muzyki jest wręcz idealny.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Chodzi mi o wokale na dwóch pierwszych pełniakach. Na nówce bardziej mi się podobają, wolę Olę za mikrofonem :)
-
- weteran forumowych bitew
A to przepraszam. Nie doczytałem.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Kurwa w kaloszach i kormoran January .... :) Ja pierdolę, ale marudzisz człowieku. Jeśli jakiś album nie jest twoim spełnieniem marzeń to zawsze tak narzekasz ?Deathhammer66 pisze:Całkiem możliwe, że w moim przypadku chodzi o wokale. Jakieś takie zbyt głębokie i niskie są, co nie do końca mi pasuje do szwedzkiego mielenia - dla mnie kwintesencją są ryki Petrova czy Anderssona, są takie bardziej, hmm, na luzie.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
No i po co ta spina? Zluzuj kolego, po to jest forum aby wyrazić swoją opinię :D
- Re-animator
- rozkręca się
Dla mnie wokale Jorgena to moc totalna. Niesamowity ciężar! Bez wątpienia jeden z lepszych gardłowych w śmierć metalu. Skoro już mowa o wokalach w DM... nigdy nie przekonałem się do Bentona, wkurwiają mnie te jego ryki:DDeathhammer66 pisze:Chodzi mi o wokale na dwóch pierwszych pełniakach. Na nówce bardziej mi się podobają, wolę Olę za mikrofonem :)
DEATH IS FUN
Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Jest po prostu dobra. Nic spektakularnego, ale przyjemnie się słucha.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re-animator pisze:Dla mnie wokale Jorgena to moc totalna. Niesamowity ciężar! Bez wątpienia jeden z lepszych gardłowych w śmierć metalu. Skoro już mowa o wokalach w DM... nigdy nie przekonałem się do Bentona, wkurwiają mnie te jego ryki:DDeathhammer66 pisze:Chodzi mi o wokale na dwóch pierwszych pełniakach. Na nówce bardziej mi się podobają, wolę Olę za mikrofonem :)
Bęton podobnie jak Barnes zaliczył straszny regres:
[youtube][/youtube]
Też mnie wkurwia jeśli chodzi o całość kariery, ale to są bezsprzecznie bezkonkurencyjne partie akurat.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Cudowna płyta. Po raz kolejny pokazali jak powinno się grać szwedzki metal. I chyba nawet na starość zaczęli wreszcie radzić sobie z instrumentami. Bezgranicznie uwielbiam ten zespół.
Ostatnio zmieniony 28-10-2015, 12:06 przez Kurt, łącznie zmieniany 1 raz.
The madness and the damage done.