Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

Re: Nowe seriale

15-10-2015, 20:33

Sgt. Barnes pisze:Drugi sezon Fargo rozpoczęty - i będzie chyba równie dobrze, jak w pierwszym. Blondyna rozpierdala ;-)
obawiam się tylko, że ten klimat z pierwszego sezonu rodem z czarnej komedii nie będzie tutaj powtórzony, a była to jedna z najmocniejszych cech tego serialu
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

15-10-2015, 21:34

Biały pisze:
Sgt. Barnes pisze:Drugi sezon Fargo rozpoczęty - i będzie chyba równie dobrze, jak w pierwszym. Blondyna rozpierdala ;-)
obawiam się tylko, że ten klimat z pierwszego sezonu rodem z czarnej komedii nie będzie tutaj powtórzony, a była to jedna z najmocniejszych cech tego serialu

Że co? Przecież cały odcinek był pełen czarnego humoru. Zajebisty start sezonu
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

15-10-2015, 21:36

ja tego nie czułem + zdecydowanie nie ten poziom aktorstwa co w jedynce
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

16-10-2015, 10:10

Zajebisty wilson, Dunst też spoko. "Humoru" od cholery, cieżko nie wyczuć. Czekam na kolejne odcinki.
Homeland S05E02 też spoko.
Męcze się z trzecim sezonem Arrow, ale to już brazyliana totalna. Jak mnie ta kurwa prokurator wkurwia.
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

21-10-2015, 17:45

Pierwszy sezon "Ray Donovan" skończony ocena bdb.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-10-2015, 18:21

Obrazek

lecim dalej :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

22-10-2015, 22:43

Homeland troche zwolnilo w trzecim odcinku, ale ten sezon to rewelacja.

za to ostatecznie odpuszczam sobie The Walking Dead. jak zaczne cos ogladac na powaznie to nawet jak poziom spada to staram sie dotrzymac do konca, ale tutaj od 3 sezonow jest slabo i nie zapowiada sie zeby bylo lepiej. pierwszy odcinek nowego sezonu trwa prawie godzine i nie dzieje sie prawie nic. nie bede tesknic
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Phantom
zaczyna szaleć

23-10-2015, 22:46

Biały pisze:
Phantom pisze:Od najbliższego czwartku na Fox piąta odsłona tylko szkoda że bez głownej roli Jessici Lange.Ma drugo planową role w tej serii.
Obrazek
Natomiast zabieram się za drugi sezon Ray Donovan.
Jessica Lange w ogóle nie występuje w Hotelu...
Gdzieś w sieci obiło mi się że ma zagrać role drugorzedna w ktoryms z odcinkow.Jezeli w blad wprowadzam to sorry;)
Awatar użytkownika
Phantom
zaczyna szaleć

23-10-2015, 22:48

Phantom pisze:
Biały pisze:
Phantom pisze:Od najbliższego czwartku na Fox piąta odsłona tylko szkoda że bez głownej roli Jessici Lange.Ma drugo planową role w tej serii.
Obrazek
Natomiast zabieram się za drugi sezon Ray Donovan.
Jessica Lange w ogóle nie występuje w Hotelu...
Gdzieś w sieci obiło mi się że ma zagrać role drugorzedna w ktoryms z odcinkow.Jezeli w blad wprowadzam to sorry;)
Zabieram się za drugi sezon The Killing.Pierwszy wciagnąl,zobaczymy jak z drugim czy magia zostanie.
Efowski
weteran forumowych bitew

26-10-2015, 14:42

uglak pisze:Homeland troche zwolnilo w trzecim odcinku, ale ten sezon to rewelacja.

za to ostatecznie odpuszczam sobie The Walking Dead. jak zaczne cos ogladac na powaznie to nawet jak poziom spada to staram sie dotrzymac do konca, ale tutaj od 3 sezonow jest slabo i nie zapowiada sie zeby bylo lepiej. pierwszy odcinek nowego sezonu trwa prawie godzine i nie dzieje sie prawie nic. nie bede tesknic

Zabierałem się do tego serialu parę razy. Za każdym razem został pokonany nudą (zwykle w okolicach drugiego sezonu). Jako, że ostatnio obejrzałem Fear of the Walking Dead, pomyślałem "chuj, spróbuję WD jeszcze raz. Obejrzałem więc od początku. Skończyłem. Kurwa jaki to jest nudny serial. Większość odcinków obejrzałem na przyspieszonym. Jak łykam bez popitki wszystko o zombie, tak to wyrzygałem
Awatar użytkownika
Gumiak
weteran forumowych bitew

27-10-2015, 02:28

Obrazek

Bardzo dobra rzecz, aż nadto satysfakcjonujący substytut Vikingów na czas sezonowej przerwy. Historia opowiedziana od drugiej, angielskiej strony z zasadnym, odmiennym ukierunkowaniem (pod żadnym pozorem kalka ww.). Po trzech wyemitowanych odcinkach wydawałoby się, iż z także mniejszym naciskiem na walkę i seks (tym lepiej się z V. wzajemnie uzupełniają), choć mogą to jeszcze nadrobić. Ciekaw jestem reszty pierwszego, dość krótkiego sezonu (8 odc.), głównie jak daleko zajdą z opowieścią. Zdecydowanie warte obadania.

Homeland natomiast, standardowo się rozkręca po niemrawym wstępie. Czwarty odcinek jak na razie najlepszy i pewnie będzie się to zmieniać z kolejnymi premierami. Wygląda na to, że piąty sezon będzie dobrym momentem na zakończenie show, całkiem spójnie to poprowadzili. I chyba słusznie, że nie urwali po trzecim - wszak nie otrzymalibyśmy doskonałego czwartego i, być może równie świetnego piątego. Byle tylko nie spieprzyli ostatecznego zakończenia, po poprzednim finale limit został wyczerpany.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

27-10-2015, 09:31

Obrazek
dziś premiera.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Żułek

28-10-2015, 16:05

głupie pizdy skasowali Świat w Opałach :(
przeciez to jest zajebiste
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

31-10-2015, 21:27

Żułek pisze:głupie pizdy skasowali Świat w Opałach :(
przeciez to jest zajebiste
bdb było, szkoda że skasowane

trzeci odc Fargo jest znakomity :-) to będzie świetny sezon, tak czuję!
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

01-11-2015, 12:44

To było jasne od samego początku.
Awatar użytkownika
Żułek

01-11-2015, 16:07

Sgt. Barnes pisze:Obrazek
dziś premiera.
jak wygląda sytuacja ? bo 1 odcinek jest już na dysku i czeka na swoją kolej

Obrazek
Obrazek
lecim dalej :) Drama z każdym sezonem jest chyba coraz głupszy :P

Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

02-11-2015, 08:47

Ash Vs. Evil Dead - zajebiste! Tylko dlaczego taki krótki ten odcinek. Jeśli każdy będzie taki to słabizna.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

02-11-2015, 11:20

http://bloody-disgusting.com/news/33683 ... h-trailer/

Zapowiedz serialu "Preacher" na podstawie jednej z najlepszych serii komiksowych w historii tego medium. I jakkolwiek komiks uwielbiam bo to pierdolony geniusz, tak serial jak na razie rokuje średnio. Zresztą już w założeniach będzie pewnie mocno ugładzony ten serial; już widzę jak przeniosą z komiksu np. scenę kiedy główny bohater szcza na krzyż.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

02-11-2015, 21:20

gelO pisze:Ash Vs. Evil Dead - zajebiste!
oczywiście! rzecz obowiązkowa dla fanów trylogii.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

03-11-2015, 08:49

Biały pisze:
3 odcinek za mną i wszystko jest na miejscu. Mnóstwo charakterystycznych mord, mnóstwo czarnego humoru, wciągająca fabuła i jeszcze długo tak by szło wymieniać. Po niewypale jakim był 2 sezon Detektywa nie miałem wielkich oczekiwań, a tu taka niespodzianka. Póki co jest równie dobrze jak w 1 sezonie. Kto wie czy nie będzie jeszcze lepiej.
PENIS METAL
ODPOWIEDZ