GRUBE ROZKMINY

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: GRUBE ROZKMINY

24-12-2015, 19:04

Sybir pisze:Fanatyk, mogę Ci pomóc, jeśli chcesz - także jeśli chodzi o naukę języka polskiego, w tym opanowania zasad interpunkcji, stylistyki i składni. Na szczęście dla Ciebie (a na moje nieszczęście) rozumiem - mimo wszystko - Twój bełkot :)
praktyka z emerytkami na sorze? :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

24-12-2015, 19:09

Wiecie co, dochodzę do wniosku, że Fanatyk jest albo internetowym trollem, albo lubi napoje wyskokowe - na trzeźwo się tak nie pisze, to jest niemożliwe :D
Dobra, daję już sobie spokój. Fanatyku, spotyka Cię zaszczyt - jako pierwszy użytkownik tego forum lądujesz na mojej liście ignorowanych :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

24-12-2015, 19:50

Sybir pisze:Wiecie co, dochodzę do wniosku, że Fanatyk jest albo internetowym trollem
prawdopodobnie
a jeśli ma takie rozkminy na trzeźwo i przez większość wolnego czasu, to bardzo współczuję :-(
Awatar użytkownika
Sybir

24-12-2015, 20:21

To co, może mu pomożemy?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

24-12-2015, 20:24

Jak dla mnie to ma sens. Mało tego, nie wiem jak u was, ale u mnie tak właśnie to wszystko wygląda.
Fanatyk pisze: nałogi, popędy i odchody …
Awatar użytkownika
Sybir

24-12-2015, 20:26

Samo życie :D
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2015, 20:47

takie wlasnie jest
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sybir

24-12-2015, 21:49

Któż wie to od nas lepiej, paniczu, no kto? :D
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2015, 21:55

pewnie Jacek Stachurski

[youtube][/youtube]
535

24-12-2015, 21:57

No chyba, że koledze Fanatykowi pierdolnęły się literki na klawiaturze i w oryginale powinno wyglądać tak.
Fanatyk pisze: nałogi, popędy i obchody …
Coś mi to przypomina, niby banalna, aczkolwiek w obecnym czasie kuriozalna, zmiana laski z prawej na lewą, a jaka różnica...Sam nie wiem. Może Tomasz pomoże, wszak od zmiany lasek jest ekspertem wybitnym. Pomożecie? (Wołam w stronę Sosnowca)
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

24-12-2015, 22:25

Nie jesteście żli, staliście się po prostu idealnym celem do manipulacji.Porzuciliście samodzielne myślenie w stopniu tak znacznym, że jest to właśnie zamach stanu na umysł :D
535

24-12-2015, 22:36

Przynajmniej tak ci się wydaje. To a propos manipulacji i nie myślę o tej przy rozporku.
tomaszm

24-12-2015, 23:38

Fanatyk pisze:Nie jesteście żli, staliście się po prostu idealnym celem do manipulacji.Porzuciliście samodzielne myślenie w stopniu tak znacznym, że jest to właśnie zamach stanu na umysł :D
Jak tam szkolenia bojowe Twoich umiejętności w MMA? Rozumiem, że duszenia trójkątne zapinasz już w powietrzu?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2015, 23:40

fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
tomaszm

24-12-2015, 23:44

[/quote]

Jak miałem piętnaście lat wydawało mi się czymś elitarnym obcowanie z środowiskiem tzw. metalowców. Przeszło mi jak moi ziomkowie spierdolili podczas krojenia mojej osoby z biletu na Metalmanię przez kolegów metalowców z Szczecina. Podejrzewam, że Twoja elitarność którą tak emanujesz pójdzie w piździec jak przyjdzie Ci się zmierzyć z prawdziwym życiem i pierwsze bęcki oberwiesz.
Ostatnio zmieniony 24-12-2015, 23:53 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
manieczki

24-12-2015, 23:46

tomasz, ladne zyczenia Ci wkleilem we zbiorniku - spojrzyj sobie ok
535

24-12-2015, 23:53

tomaszm pisze:
535 pisze:No chyba, że koledze Fanatykowi pierdolnęły się literki na klawiaturze i w oryginale powinno wyglądać tak.
Coś mi to przypomina, niby banalna, aczkolwiek w obecnym czasie kuriozalna, zmiana laski z prawej na lewą, a jaka różnica...Sam nie wiem. Może Tomasz pomoże, wszak od zmiany lasek jest ekspertem wybitnym. Pomożecie? (Wołam w stronę Sosnowca)
Jak miałem piętnaście lat wydawało mi się czymś elitarnym obcowanie z środowiskiem tzw. metalowców. Przeszło mi jak moi ziomkowie spierdolili podczas krojenia mojej osoby z biletu na Metalmanię przez kolegów metalowców z Szczecina. Podejrzewam, że Twoja elitarność którą tak emanujesz pójdzie w piździec jak przyjdzie Ci się zmierzyć z prawdziwym życiem i pierwsze bęcki oberwiesz.
Nie chcę się wpierdalać w tę połajankę, chcę jedynie zwrócić uwagę, że obecnie wystaracza pierwszy imienny rachunek za gaz, czy prąd, względnie nieprzewidziany ruch na walucie. Naprawdę nie trzeba szarży zmotoryzowanych odwodów...by psycha nowoczesnego drwala wróciła tam, skąd przyszła.
tomaszm

24-12-2015, 23:59

Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
Ostatnio zmieniony 25-12-2015, 00:27 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
tomaszm

25-12-2015, 00:01

manieczki pisze:tomasz, ladne zyczenia Ci wkleilem we zbiorniku - spojrzyj sobie ok
tak widziałem są piękne i od serca aż mi dgrnął na chwilę. Wysyłam duży cmok gdziekolwiek zechcesz Ty mój smyku.
tomaszm

25-12-2015, 00:13

manieczki pisze:fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
u nas passe od momentu historii klientów z produktami IV filarowymi. Ale MLM połączony z mądrym managementem ma sens pod warunkiem, że nie będzie opierał się na sztywno ustalonych strukturalnie awansach w grupie a będzie promować i doceniać indywidualność i pozwalał zarobić tym na dole z możliwością awansu poza ustalonym i narzuconym planem kariery:) Coś więcej:)?
ODPOWIEDZ