praktyka z emerytkami na sorze? :)Sybir pisze:Fanatyk, mogę Ci pomóc, jeśli chcesz - także jeśli chodzi o naukę języka polskiego, w tym opanowania zasad interpunkcji, stylistyki i składni. Na szczęście dla Ciebie (a na moje nieszczęście) rozumiem - mimo wszystko - Twój bełkot :)
GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GRUBE ROZKMINY
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wiecie co, dochodzę do wniosku, że Fanatyk jest albo internetowym trollem, albo lubi napoje wyskokowe - na trzeźwo się tak nie pisze, to jest niemożliwe :D
Dobra, daję już sobie spokój. Fanatyku, spotyka Cię zaszczyt - jako pierwszy użytkownik tego forum lądujesz na mojej liście ignorowanych :D
Dobra, daję już sobie spokój. Fanatyku, spotyka Cię zaszczyt - jako pierwszy użytkownik tego forum lądujesz na mojej liście ignorowanych :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
prawdopodobnieSybir pisze:Wiecie co, dochodzę do wniosku, że Fanatyk jest albo internetowym trollem
a jeśli ma takie rozkminy na trzeźwo i przez większość wolnego czasu, to bardzo współczuję :-(
- Sybir
To co, może mu pomożemy?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Jak dla mnie to ma sens. Mało tego, nie wiem jak u was, ale u mnie tak właśnie to wszystko wygląda.
Fanatyk pisze: nałogi, popędy i odchody …
- Sybir
Samo życie :D
- manieczki
takie wlasnie jest
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Któż wie to od nas lepiej, paniczu, no kto? :D
- manieczki
pewnie Jacek Stachurski
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
No chyba, że koledze Fanatykowi pierdolnęły się literki na klawiaturze i w oryginale powinno wyglądać tak.
Coś mi to przypomina, niby banalna, aczkolwiek w obecnym czasie kuriozalna, zmiana laski z prawej na lewą, a jaka różnica...Sam nie wiem. Może Tomasz pomoże, wszak od zmiany lasek jest ekspertem wybitnym. Pomożecie? (Wołam w stronę Sosnowca)Fanatyk pisze: nałogi, popędy i obchody …
Fanatyk pisze: nałogi, popędy i obchody …
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Nie jesteście żli, staliście się po prostu idealnym celem do manipulacji.Porzuciliście samodzielne myślenie w stopniu tak znacznym, że jest to właśnie zamach stanu na umysł :D
Przynajmniej tak ci się wydaje. To a propos manipulacji i nie myślę o tej przy rozporku.
-
Jak tam szkolenia bojowe Twoich umiejętności w MMA? Rozumiem, że duszenia trójkątne zapinasz już w powietrzu?Fanatyk pisze:Nie jesteście żli, staliście się po prostu idealnym celem do manipulacji.Porzuciliście samodzielne myślenie w stopniu tak znacznym, że jest to właśnie zamach stanu na umysł :D
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- manieczki
fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
-
[/quote]Fanatyk pisze: nałogi, popędy i obchody …
Jak miałem piętnaście lat wydawało mi się czymś elitarnym obcowanie z środowiskiem tzw. metalowców. Przeszło mi jak moi ziomkowie spierdolili podczas krojenia mojej osoby z biletu na Metalmanię przez kolegów metalowców z Szczecina. Podejrzewam, że Twoja elitarność którą tak emanujesz pójdzie w piździec jak przyjdzie Ci się zmierzyć z prawdziwym życiem i pierwsze bęcki oberwiesz.
Ostatnio zmieniony 24-12-2015, 23:53 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- manieczki
tomasz, ladne zyczenia Ci wkleilem we zbiorniku - spojrzyj sobie ok
Nie chcę się wpierdalać w tę połajankę, chcę jedynie zwrócić uwagę, że obecnie wystaracza pierwszy imienny rachunek za gaz, czy prąd, względnie nieprzewidziany ruch na walucie. Naprawdę nie trzeba szarży zmotoryzowanych odwodów...by psycha nowoczesnego drwala wróciła tam, skąd przyszła.tomaszm pisze:Jak miałem piętnaście lat wydawało mi się czymś elitarnym obcowanie z środowiskiem tzw. metalowców. Przeszło mi jak moi ziomkowie spierdolili podczas krojenia mojej osoby z biletu na Metalmanię przez kolegów metalowców z Szczecina. Podejrzewam, że Twoja elitarność którą tak emanujesz pójdzie w piździec jak przyjdzie Ci się zmierzyć z prawdziwym życiem i pierwsze bęcki oberwiesz.535 pisze:No chyba, że koledze Fanatykowi pierdolnęły się literki na klawiaturze i w oryginale powinno wyglądać tak.Coś mi to przypomina, niby banalna, aczkolwiek w obecnym czasie kuriozalna, zmiana laski z prawej na lewą, a jaka różnica...Sam nie wiem. Może Tomasz pomoże, wszak od zmiany lasek jest ekspertem wybitnym. Pomożecie? (Wołam w stronę Sosnowca)Fanatyk pisze: nałogi, popędy i obchody …
Fanatyk pisze: nałogi, popędy i obchody …
-
Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
Ostatnio zmieniony 25-12-2015, 00:27 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tak widziałem są piękne i od serca aż mi dgrnął na chwilę. Wysyłam duży cmok gdziekolwiek zechcesz Ty mój smyku.manieczki pisze:tomasz, ladne zyczenia Ci wkleilem we zbiorniku - spojrzyj sobie ok
-
u nas passe od momentu historii klientów z produktami IV filarowymi. Ale MLM połączony z mądrym managementem ma sens pod warunkiem, że nie będzie opierał się na sztywno ustalonych strukturalnie awansach w grupie a będzie promować i doceniać indywidualność i pozwalał zarobić tym na dole z możliwością awansu poza ustalonym i narzuconym planem kariery:) Coś więcej:)?manieczki pisze:fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?