Uuuuu szanuje Ciebie !tomaszm pisze:u nas passe od momentu historii klientów z produktami IV filarowymi. Ale MLM połączony z mądrym managementem ma sens pod warunkiem, że nie będzie opierał się na sztywno ustalonych strukturalnie awansach w grupie a będzie promować i doceniać indywidualność i pozwalał zarobić tym na dole z możliwością awansu poza ustalonym i narzuconym planem kariery:) Coś więcej:)?manieczki pisze:fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GRUBE ROZKMINY
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dziękować, co nie zmienia faktu , że z tego reliktu wyzysku doby kapitalizmu wiele przedsiębiorstw/instytucji czerpie pełnymi garściami ale powoli zaczyna się doceniać dobro managera który robi robotę samemu a nie z plejadą przypadkowych kolegów z doboru:)manieczki pisze:Uuuuu szanuje Ciebie !tomaszm pisze:u nas passe od momentu historii klientów z produktami IV filarowymi. Ale MLM połączony z mądrym managementem ma sens pod warunkiem, że nie będzie opierał się na sztywno ustalonych strukturalnie awansach w grupie a będzie promować i doceniać indywidualność i pozwalał zarobić tym na dole z możliwością awansu poza ustalonym i narzuconym planem kariery:) Coś więcej:)?manieczki pisze:fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- manieczki
pozwolmy moze jednak na wypowiedzenie sie w tej kwesti koledze fanatykowi :) ide spac, elo. milego obrazania jezusa&bozi.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lucek
- weteran forumowych bitew
hózia na józia. japierdole ścierwo uskuteczniło nagonke na biednego Fanatyka co prawde mówił :D, kurwy jaki zew poczuły, i to w tzw wigilie tak sobie ścierwo samopoczucie zapragneło porawić, jakie to smieszne i smutne zarazem :D
-
Fajnie , że się uaktywniłeś bo nam Cię bardzo brakowało w splendorze formowym geniuszy umysłu.. Straszne kolejki dziś były na myjnię i nie zdążyłem mojej Audicy za XXX XXX tysi wypucować. Jak chcesz drobne na flaszkę to wpadnij do mnie na plac bo wstyd jeździć po wsi takim samochodem ujebanym. Za fele dorzucę ekstra 10 zyli:) CałuskiLucek pisze:hózia na józia. japierdole ścierwo uskuteczniło nagonke na biednego Fanatyka co prawde mówił :D, kurwy jaki zew poczuły, i to w tzw wigilie tak sobie ścierwo samopoczucie zapragneło porawić, jakie to smieszne i smutne zarazem :D
- Lucek
bardziej umyj sie a mniej sil sie lekomańska dziwko :)tomaszm pisze:Fajnie , że się uaktywniłeś bo nam Cię bardzo brakowało w splendorze formowym geniuszy umysłu.. Straszne kolejki dziś były na myjnię i nie zdążyłem mojej Audicy za XXX XXX tysi wypucować. Jak chcesz drobne na flaszkę to wpadnij do mnie na plac bo wstyd jeździć po wsi takim samochodem ujebanym. Za fele dorzucę ekstra 10 zyli:) CałuskiLucek pisze:hózia na józia. japierdole ścierwo uskuteczniło nagonke na biednego Fanatyka co prawde mówił :D, kurwy jaki zew poczuły, i to w tzw wigilie tak sobie ścierwo samopoczucie zapragneło porawić, jakie to smieszne i smutne zarazem :D
- Lucek
emo agresja, jakie to śmieszne :)
emo adolf, a jak się sprawdza bycie adolfem w życiu prywatnym, Kochanek całuje cię w wąsik, czy niżej?ok?odpowiedz to bardzo ważne.ok?
-
unikasz odpowiedzi a nie spierdolisz tak łatwoLucek pisze:emo agresja, jakie to śmieszne :)
Lucek kurwa przed pojściem spać zdradź mi tylko- czy Fanatyk to chłopak, fuckfriend czy coś innego Was łączy?
- Gunman
Chodzą do tego samego lekarza. Niestety to słaby specjalista.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Jako pracownik jednej z tych 'firm' odczuwam niewymowną radość na myśl o tym, że takie niezmanipulowane jednostki składają się na moją wypłatę :Dtomaszm pisze:Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
- Fanatyk
Jaki piękny jest świat zadeklarowanych kłamców i ludzkiej nienawiści, chciwości i głupoty …Fixxed pisze:Jako pracownik jednej z tych 'firm' odczuwam niewymowną radość na myśl o tym, że takie niezmanipulowane jednostki składają się na moją wypłatę :Dtomaszm pisze:Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
Jaki piękny jest świat,w którym każdy kłamie i żyje w grze pozorów
Jaki piękny jest świat podporządkowanej systemowi padliny …
-
Strasznie mnie rozczarowujesz. Czekam na jakieś konkrety. Rewolucja społeczna, zamach stanu, rozbicie formacji wroga od wewnątrz no pomyśl...Fanatyk pisze:Jaki piękny jest świat zadeklarowanych kłamców i ludzkiej nienawiści, chciwości i głupoty …Fixxed pisze:Jako pracownik jednej z tych 'firm' odczuwam niewymowną radość na myśl o tym, że takie niezmanipulowane jednostki składają się na moją wypłatę :Dtomaszm pisze:Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
Jaki piękny jest świat,w którym każdy kłamie i żyje w grze pozorów
Jaki piękny jest świat podporządkowanej systemowi padliny …
- Lucek
manieczki i 535 to ta sama osoba jest, jakie to smieszne :)535 pisze:emo adolf, a jak się sprawdza bycie adolfem w życiu prywatnym, Kochanek całuje cię w wąsik, czy niżej?ok?odpowiedz to bardzo ważne.ok?
- manieczki
zapomnialem sie przelogowac : |
- Gunman
-
Fantyk ja rozumiem, że nasza polemika nie zdechła i dojebiesz cugu do pieca w drugi dzień świąt z pełną mocą godną zacietrzewiania norweskich kilkunastolatków za czasów Götterdämmerung.
- Fanatyk
Prawda jest taka że ludzie są zbyt tępi i zbyt głupi aby cokolwiek z tym zrobić a Prawdą podetrą sobie tyłek bo nie tylko nie mają ochoty sami do niej dotrzeć ale wszystko chcą na srebrnej tacy...za darmo...no i oczywiście to też ich nie przekona bo sami nie wiedzą czego chcą ...ale sami wiedzą wszystko najlepiej.
Mógłbym napisać więcej ale po co.
Mógłbym napisać więcej ale po co.