GRUBE ROZKMINY

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: GRUBE ROZKMINY

25-12-2015, 00:14

tomaszm pisze:
manieczki pisze:fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
u nas passe od momentu historii klientów z produktami IV filarowymi. Ale MLM połączony z mądrym managementem ma sens pod warunkiem, że nie będzie opierał się na sztywno ustalonych strukturalnie awansach w grupie a będzie promować i doceniać indywidualność i pozwalał zarobić tym na dole z możliwością awansu poza ustalonym i narzuconym planem kariery:) Coś więcej:)?
Uuuuu szanuje Ciebie !
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

25-12-2015, 00:19

manieczki pisze:
tomaszm pisze:
manieczki pisze:fanatyk co sadzisz o MLM? Idzie na tym zbic miljony zlotuwek?
u nas passe od momentu historii klientów z produktami IV filarowymi. Ale MLM połączony z mądrym managementem ma sens pod warunkiem, że nie będzie opierał się na sztywno ustalonych strukturalnie awansach w grupie a będzie promować i doceniać indywidualność i pozwalał zarobić tym na dole z możliwością awansu poza ustalonym i narzuconym planem kariery:) Coś więcej:)?
Uuuuu szanuje Ciebie !
Dziękować, co nie zmienia faktu , że z tego reliktu wyzysku doby kapitalizmu wiele przedsiębiorstw/instytucji czerpie pełnymi garściami ale powoli zaczyna się doceniać dobro managera który robi robotę samemu a nie z plejadą przypadkowych kolegów z doboru:)
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Awatar użytkownika
manieczki

25-12-2015, 00:21

pozwolmy moze jednak na wypowiedzenie sie w tej kwesti koledze fanatykowi :) ide spac, elo. milego obrazania jezusa&bozi.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 01:41

hózia na józia. japierdole ścierwo uskuteczniło nagonke na biednego Fanatyka co prawde mówił :D, kurwy jaki zew poczuły, i to w tzw wigilie tak sobie ścierwo samopoczucie zapragneło porawić, jakie to smieszne i smutne zarazem :D
tomaszm

25-12-2015, 01:50

Lucek pisze:hózia na józia. japierdole ścierwo uskuteczniło nagonke na biednego Fanatyka co prawde mówił :D, kurwy jaki zew poczuły, i to w tzw wigilie tak sobie ścierwo samopoczucie zapragneło porawić, jakie to smieszne i smutne zarazem :D
Fajnie , że się uaktywniłeś bo nam Cię bardzo brakowało w splendorze formowym geniuszy umysłu.. Straszne kolejki dziś były na myjnię i nie zdążyłem mojej Audicy za XXX XXX tysi wypucować. Jak chcesz drobne na flaszkę to wpadnij do mnie na plac bo wstyd jeździć po wsi takim samochodem ujebanym. Za fele dorzucę ekstra 10 zyli:) Całuski
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 02:22

tomaszm pisze:
Lucek pisze:hózia na józia. japierdole ścierwo uskuteczniło nagonke na biednego Fanatyka co prawde mówił :D, kurwy jaki zew poczuły, i to w tzw wigilie tak sobie ścierwo samopoczucie zapragneło porawić, jakie to smieszne i smutne zarazem :D
Fajnie , że się uaktywniłeś bo nam Cię bardzo brakowało w splendorze formowym geniuszy umysłu.. Straszne kolejki dziś były na myjnię i nie zdążyłem mojej Audicy za XXX XXX tysi wypucować. Jak chcesz drobne na flaszkę to wpadnij do mnie na plac bo wstyd jeździć po wsi takim samochodem ujebanym. Za fele dorzucę ekstra 10 zyli:) Całuski
bardziej umyj sie a mniej sil sie lekomańska dziwko :)
535

25-12-2015, 02:50

Jebać hitlera. Zawsze i wszędzie.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 03:12

emo agresja, jakie to śmieszne :)
535

25-12-2015, 03:23

emo adolf, a jak się sprawdza bycie adolfem w życiu prywatnym, Kochanek całuje cię w wąsik, czy niżej?ok?odpowiedz to bardzo ważne.ok?
tomaszm

25-12-2015, 03:30

Lucek pisze:emo agresja, jakie to śmieszne :)
unikasz odpowiedzi a nie spierdolisz tak łatwo

Lucek kurwa przed pojściem spać zdradź mi tylko- czy Fanatyk to chłopak, fuckfriend czy coś innego Was łączy?
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 07:25

Chodzą do tego samego lekarza. Niestety to słaby specjalista.
Awatar użytkownika
Fixxed
postuje jak opętany!

25-12-2015, 09:55

tomaszm pisze:Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
Jako pracownik jednej z tych 'firm' odczuwam niewymowną radość na myśl o tym, że takie niezmanipulowane jednostki składają się na moją wypłatę :D
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 10:52

Fixxed pisze:
tomaszm pisze:Podzielam te spostrzeżenia, ciekaw tylko jestem czy nasz kolega jest na tyle elitarny by dać się okradać tym wszystkim Krezusom z Tauronu czy PGNIGu czy wzorcem najprawdziwszych orędowników walki o wolność uciśnionych jednostek będzie siedzieć przy świecach pośród leśnej głuszy i knuć plany zniszczenia świata. Niech się chłopak wypowie jak ma przebiegać jego uknuty plan zniszczenia świata i od czego chce zacząć bo to może być ciekawa lektura na te dni świąteczne przy makówkach i kompocie z suszu.
Jako pracownik jednej z tych 'firm' odczuwam niewymowną radość na myśl o tym, że takie niezmanipulowane jednostki składają się na moją wypłatę :D
Jaki piękny jest świat zadeklarowanych kłamców i ludzkiej nienawiści, chciwości i głupoty …
Jaki piękny jest świat,w którym każdy kłamie i żyje w grze pozorów
Jaki piękny jest świat podporządkowanej systemowi padliny …
tomaszm

25-12-2015, 11:14

Fanatyk pisze:
Fixxed pisze:
Jaki piękny jest świat zadeklarowanych kłamców i ludzkiej nienawiści, chciwości i głupoty …
Jaki piękny jest świat,w którym każdy kłamie i żyje w grze pozorów
Jaki piękny jest świat podporządkowanej systemowi padliny …
Strasznie mnie rozczarowujesz. Czekam na jakieś konkrety. Rewolucja społeczna, zamach stanu, rozbicie formacji wroga od wewnątrz no pomyśl...
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 13:57

535 pisze:emo adolf, a jak się sprawdza bycie adolfem w życiu prywatnym, Kochanek całuje cię w wąsik, czy niżej?ok?odpowiedz to bardzo ważne.ok?
manieczki i 535 to ta sama osoba jest, jakie to smieszne :)
Awatar użytkownika
manieczki

25-12-2015, 15:13

zapomnialem sie przelogowac : |
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 16:16

:D
tomaszm

25-12-2015, 23:28

Fantyk ja rozumiem, że nasza polemika nie zdechła i dojebiesz cugu do pieca w drugi dzień świąt z pełną mocą godną zacietrzewiania norweskich kilkunastolatków za czasów Götterdämmerung.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

25-12-2015, 23:51

Prawda jest taka że ludzie są zbyt tępi i zbyt głupi aby cokolwiek z tym zrobić a Prawdą podetrą sobie tyłek bo nie tylko nie mają ochoty sami do niej dotrzeć ale wszystko chcą na srebrnej tacy...za darmo...no i oczywiście to też ich nie przekona bo sami nie wiedzą czego chcą ...ale sami wiedzą wszystko najlepiej.

Mógłbym napisać więcej ale po co.
ODPOWIEDZ