Przeszukanie robiła policja w asyście i na wniosek prokuratora. PS. Nie głosowałem na PiS jakby co ;)Stoigniew pisze: - skąd IPN ma taką władzę żeby robić rewizje i przeszukania jak służby specjalne albo policja ??? czy to jest normalne ??? kto im kurwa dał takie uprawnienia ?!?!
LECH WAŁĘSA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: LECH WAŁĘSA
Celem życia nie jest przeżycie.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W takim razie przyjrzyjmy się bliżej i temu:mistrzsardu pisze:Bardzo dobrze się stało. Stajnię należy oczyścić. Okazuje się, że miedzy bielą a czernią jest masa odcieni szarości. Mam nadzieję, że na tym się nie skończy i okaże się jak robiono biznesy i politykę w latach 90, a może po dziś dzień. Jak ktoś woli żyć w nieświadomości może wyłączyć radio czy kompa i po problemie.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko co to kurwa rozwiąże???!!!!
support music, not rumors
-
- rasowy masterfulowicz
Pisałem to wcześniej, otworzyć wrota piekieł, otworzyć wszystkie archiwa...3 miesiące i po bólu. Skończą się naciski SB/WSI itd.
- Rattlehead
i co w związku z tym nastąpi?!mistrzsardu pisze:PSkończą się naciski SB/WSI itd.
-
- rasowy masterfulowicz
Normalność? Po 26 latach już chyba powoli czas....Rattlehead pisze:i co w związku z tym nastąpi?!mistrzsardu pisze:PSkończą się naciski SB/WSI itd.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
Słowo "normalność" jest zbyt ogólnym terminem dla mnie przynajmniej. Ja sobie normalnie żyję. Mam rodzinę, dobrą pracę i zwykłe dobra materialne które ułatwiają w jakimś tam stopniu byt w naszym kurwidołku.
Moim zdaniem, żeby było "normalniej" musiałaby się zmienić mentalność zakompleksionych, szukających taniej sensacji tu i ówdzie polaczków. Karierowiczów którzy okupili wysokie stanowiska dzięki rodzinnym kombinacjom, niemającym najmniejszego pojęcia o skutkach podejmowanych decyzji.
Nie widzę u nas "normalności" w najbliższym czasie, a tym bardziej wątpię żeby było "normalniej" tylko dzięki temu, że udowodni się komuś, czemuś (bądź nie) jakieś błędy w przeszłości. I tu pojawia się nasza zaściankowa, "polaczkowa" przypadłość. Udowodnij mu, będziesz panem na chwilę.
Moim zdaniem, żeby było "normalniej" musiałaby się zmienić mentalność zakompleksionych, szukających taniej sensacji tu i ówdzie polaczków. Karierowiczów którzy okupili wysokie stanowiska dzięki rodzinnym kombinacjom, niemającym najmniejszego pojęcia o skutkach podejmowanych decyzji.
Nie widzę u nas "normalności" w najbliższym czasie, a tym bardziej wątpię żeby było "normalniej" tylko dzięki temu, że udowodni się komuś, czemuś (bądź nie) jakieś błędy w przeszłości. I tu pojawia się nasza zaściankowa, "polaczkowa" przypadłość. Udowodnij mu, będziesz panem na chwilę.
- Stoigniew
dalej nie rozumiem po co ????mistrzsardu pisze:Przeszukanie robiła policja w asyście i na wniosek prokuratora. PS. Nie głosowałem na PiS jakby co ;)Stoigniew pisze: - skąd IPN ma taką władzę żeby robić rewizje i przeszukania jak służby specjalne albo policja ??? czy to jest normalne ??? kto im kurwa dał takie uprawnienia ?!?!
gdyby to było szukanie narkotyków, dowodów przekrętów gospodarczych, pedofilii, fałszywych pieniędzy czy innych rzeczy, ale jakiejś starej teczki ze starymi dokumentami ??
nawet jeśli Lechu był Bolkiem i brał za to kasę to chyba nie jest w świetle prawa jakimś strasznym przestępcą żeby poruszać policję i prokuraturę,
to już jest problem jego sumienia, a nie polskiego prawa....
-
- postuje jak opętany!
Mówisz tak jakbyś się bał historii własnego krajuRattlehead pisze:Słowo "normalność" jest zbyt ogólnym terminem dla mnie przynajmniej. Ja sobie normalnie żyję. Mam rodzinę, dobrą pracę i zwykłe dobra materialne które ułatwiają w jakimś tam stopniu byt w naszym kurwidołku.
Oj kolego. Rozejrzyj się, ile wokoło rozradowanych twarzy, szeptających z zadowoleniem ust. Jednak był BOLKIEM! Stać nas tylko na cebulę, bo przesraliśmy swoje życia, ale to nic. Ważne jest, że był. Czterdzieści lat temu. Dobrze mu tak. Bezcenna chwila radości rozmodlonego ludu. Nie próbuj im tego odbierać. Nie obrażaj.Rattlehead pisze:Słowo "normalność" jest zbyt ogólnym terminem dla mnie przynajmniej. Ja sobie normalnie żyję. Mam rodzinę, dobrą pracę i zwykłe dobra materialne które ułatwiają w jakimś tam stopniu byt w naszym kurwidołku.
- Rattlehead
Zwyczajnie mam tę "histerię" w ...majeku pisze:Mówisz tak jakbyś się bał historii własnego kraju
Kiedyś na mnie coś znajdą.535 pisze:Oj kolego. Rozejrzyj się, ile wokoło rozradowanych twarzy, szeptających z zadowoleniem ust. Jednak był BOLKIEM! Stać nas tylko na cebulę, bo przesraliśmy swoje życia, ale to nic. Ważne jest, że był. Czterdzieści lat temu. Dobrze mu tak. Bezcenna chwila radości rozmodlonego ludu. Nie próbuj im tego odbierać. Nie obrażaj.
Tak kurwa. Stertę wyblakłych paragonów za konsumpcję...Rattlehead pisze:Zwyczajnie mam tę "histerię" w ...majeku pisze:Mówisz tak jakbyś się bał historii własnego kraju
Kiedyś na mnie coś znajdą.535 pisze:Oj kolego. Rozejrzyj się, ile wokoło rozradowanych twarzy, szeptających z zadowoleniem ust. Jednak był BOLKIEM! Stać nas tylko na cebulę, bo przesraliśmy swoje życia, ale to nic. Ważne jest, że był. Czterdzieści lat temu. Dobrze mu tak. Bezcenna chwila radości rozmodlonego ludu. Nie próbuj im tego odbierać. Nie obrażaj.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
kradziez tajnych i poufnych dokumentow sluzb specjalnych to blachy powod? przeciez to nie teczka ze zdjeciami z wypadu na ryby ze szwagrem tylko potencjalnie zaginione dokumenty sluzb bezpieczenstwa o wysoko postawionych osobach w panstwieStoigniew pisze:dalej nie rozumiem po co ????
gdyby to było szukanie narkotyków, dowodów przekrętów gospodarczych, pedofilii, fałszywych pieniędzy czy innych rzeczy, ale jakiejś starej teczki ze starymi dokumentami ??
nawet jeśli Lechu był Bolkiem i brał za to kasę to chyba nie jest w świetle prawa jakimś strasznym przestępcą żeby poruszać policję i prokuraturę,
Edit: zgadnijcie skad to:

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Masz tę dyskusję o Bolku niby gdzieś a wyjeżdżasz z tym, że masz rodzinę i jakoś sobie w kurwidołku radzisz a tak jakby ci ten zamęt w czymś przeszkadzał. Myślisz, że wszyscy po 89 zaczynali z tego samego miejsca? Nie. Są kwestie w naszej historii, które wymagają wyjaśnienia i to się normalnie należy Polakom i nie tylko. Drążenie kwestii Bolka nazywasz zaściankową polaczkową przypadłością i że to tylko zakompleksiona mentalnośc szukających taniej sensacji? Wygląda, że nie doczytałeś kilku rzeczy.Rattlehead pisze:Zwyczajnie mam tę "histerię" w ...majeku pisze:Mówisz tak jakbyś się bał historii własnego kraju
- COFFIN
- Rattlehead
Tu się chyba trochę nie rozumiemymajeku pisze:Masz tę dyskusję o Bolku niby gdzieś a wyjeżdżasz z tym, że masz rodzinę i jakoś sobie w kurwidołku radzisz a tak jakby ci ten zamęt w czymś przeszkadzał.
Moje pytanie nadal brzmi, PO CO? Co to zmieni? Śmierdzi mi to na kilometr tanią sensacją. Nikt nic nie wie, ale Bolek już prawie wisi.majeku pisze:Są kwestie w naszej historii, które wymagają wyjaśnienia i to się normalnie należy Polakom i nie tylko.
No na pewno nie doczytałem znalezionych materiałów u Kiszczaka. Znasz jakieś szczegóły może?majeku pisze:Wygląda, że nie doczytałeś kilku rzeczy.
- hcpig
Kolegę trzymali tak długo?majeku pisze: Myślisz, że wszyscy po 89 zaczynali z tego samego miejsca? Nie.
a tak poważnie to jeszcze chwila i okaże się, że wszystkiemu winny jest Lechu, a ta jebana banda, która trzepała tym krajem przez pięćdziesiąt lat to sami mężowie stanu byli. Sprawy należało dawno wyjaśnić i wypierdolić towarzystwo w kosmos. Stało się inaczej więc w obecnej sytuacji, gdzie są zdecydowanie ważniejsze sprawy od Bolka i Lolka, nie należy przesadzać z tą histerią, bo jak zwykle nie ci płaczą, którzy powinni. No chyba, że stawiasz Wałęsę w jednym szeregu z Wojtkiem, Jurkiem i Czesławem, to wtedy przepraszam...
- Rattlehead
Nie zapominaj o Tadku z Mazowsza, no przecie pił z nimi.535 pisze:Kolegę trzymali tak długo?majeku pisze: Myślisz, że wszyscy po 89 zaczynali z tego samego miejsca? Nie.
a tak poważnie to jeszcze chwila i okaże się, że wszystkiemu winny jest Lechu, a ta jebana banda, która trzepała tym krajem przez pięćdziesiąt lat to sami mężowie stanu byli. Sprawy należało dawno wyjaśnić i wypierdolić towarzystwo w kosmos. Stało się inaczej więc w obecnej sytuacji, gdzie są zdecydowanie ważniejsze sprawy od Bolka i Lolka, nie należy przesadzać z tą histerią, bo jak zwykle nie ci płaczą, którzy powinni. No chyba, że stawiasz Wałęsę w jednym szeregu z Wojtkiem, Jurkiem i Czesławem, to wtedy przepraszam...
- Stoigniew
kurwa, przez 30 lat nikt ich nie szukał, a dopiero teraz pomyśleli o przeszukaniu mieszkania ?? wcześniej się nie dało ???uglak pisze:kradziez tajnych i poufnych dokumentow sluzb specjalnych to blachy powod? przeciez to nie teczka ze zdjeciami z wypadu na ryby ze szwagrem tylko potencjalnie zaginione dokumenty sluzb bezpieczenstwa o wysoko postawionych osobach w panstwieStoigniew pisze:dalej nie rozumiem po co ????
nie twierdze że nie masz racji i że kradzież dokumentów to betka, tylko śmieszy mnie to że to teraz zaczyna wypływać jak Jaruzel nie żyje, Kiszczak nie żyje....
wynika z tego że wydymali Bolka i tyle :)