już wiemy z innego "bazarowego" topicu …Sova pisze:już mam:
NUCLEAR DEATH (US) Bride of Insect / Demos Official CD (Dark 48)
NUCLEAR DEATH (US) Carrion for Worm / Demos Official CD (Dark 49)
NUCLEAR DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NUCLEAR DEATH
Poro
ultravox pisze:No co innego, grają właściwie zupełnie inaczej.Gore_Obsessed pisze:Szczerze powiedziawszy mnie to nigdy specjalnie nie ruszało.
Jest taka kapela z Australii - SADISTIK EXEKUTION się nazywają... No! - to co innego...
Ja pierdolę...Herezjarcha pisze:Pytanie: Czy ktokolwiek pamiętał by o Nuclear Death gdyby nie babka na wokalu? Śmiem wątpić.
Tak, ale z metalem niewiele to ma wspólnego.Bolt pisze:Te późniejsze (The Planet Cachexial i Harmony Drinks of Me) są coś warte?
Można tam usłyszeć..Dead Can Dance, a nawet...Ved Buens Ende. Warto. Zdecydowanie.
Tymczasem doszły dymówki. Piękne są wokale tej Pani. Wiem Belladonna lepszy. Przepraszam.
Odpowiedź. Gdyby nie babka, to nigdy nie miałbyś cienia szansy zadać tak durnego pytania.Herezjarcha pisze:Pytanie: Czy ktokolwiek pamiętał by o Nuclear Death gdyby nie babka na wokalu? Śmiem wątpić.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Pozdrowienia od Lori Bravo :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Taka ciekawostka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Achtung Hilfe! Krążą słuchy, że szykuje się winylowe wydanie For Our Dead / All Creatures, ale co ważniejsze The Planet Cachexial. Znakomicie! Wreszcie będę mógł posłuchać sobie z fizycznego nocnika, tej świetnej i zaskakującej pozycji.
Już są!!! Winyle i kompakty. Brać wybierać i nie narzekać że za tanio.535 pisze:Achtung Hilfe! Krążą słuchy, że szykuje się winylowe wydanie For Our Dead / All Creatures, ale co ważniejsze The Planet Cachexial. Znakomicie! Wreszcie będę mógł posłuchać sobie z fizycznego nocnika, tej świetnej i zaskakującej pozycji.
http://www.flogarecords.com/store/index ... s_id=13616" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.flogarecords.com/store/index ... s_id=13618" onclick="window.open(this.href);return false;