NUCLEAR DEATH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: NUCLEAR DEATH

15-02-2016, 22:54

Sova pisze:już mam:

NUCLEAR DEATH (US) Bride of Insect / Demos Official CD (Dark 48)
NUCLEAR DEATH (US) Carrion for Worm / Demos Official CD (Dark 49)

Obrazek
już wiemy z innego "bazarowego" topicu …
Poro
535

12-03-2016, 01:45

ultravox pisze:
Gore_Obsessed pisze:Szczerze powiedziawszy mnie to nigdy specjalnie nie ruszało.
Jest taka kapela z Australii - SADISTIK EXEKUTION się nazywają... No! - to co innego...
No co innego, grają właściwie zupełnie inaczej.
Herezjarcha pisze:Pytanie: Czy ktokolwiek pamiętał by o Nuclear Death gdyby nie babka na wokalu? Śmiem wątpić.
Ja pierdolę...
Bolt pisze:Te późniejsze (The Planet Cachexial i Harmony Drinks of Me) są coś warte?
Tak, ale z metalem niewiele to ma wspólnego.

Można tam usłyszeć..Dead Can Dance, a nawet...Ved Buens Ende. Warto. Zdecydowanie.

Tymczasem doszły dymówki. Piękne są wokale tej Pani. Wiem Belladonna lepszy. Przepraszam.
535

12-03-2016, 02:00

Herezjarcha pisze:Pytanie: Czy ktokolwiek pamiętał by o Nuclear Death gdyby nie babka na wokalu? Śmiem wątpić.
Odpowiedź. Gdyby nie babka, to nigdy nie miałbyś cienia szansy zadać tak durnego pytania.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-04-2016, 09:30

Obrazek

Pozdrowienia od Lori Bravo :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

30-10-2016, 22:16

Taka ciekawostka.

[youtube][/youtube]
535

26-05-2018, 15:36

Achtung Hilfe! Krążą słuchy, że szykuje się winylowe wydanie For Our Dead / All Creatures, ale co ważniejsze The Planet Cachexial. Znakomicie! Wreszcie będę mógł posłuchać sobie z fizycznego nocnika, tej świetnej i zaskakującej pozycji.
535

03-09-2018, 23:30

535 pisze:Achtung Hilfe! Krążą słuchy, że szykuje się winylowe wydanie For Our Dead / All Creatures, ale co ważniejsze The Planet Cachexial. Znakomicie! Wreszcie będę mógł posłuchać sobie z fizycznego nocnika, tej świetnej i zaskakującej pozycji.
Już są!!! Winyle i kompakty. Brać wybierać i nie narzekać że za tanio.

http://www.flogarecords.com/store/index ... s_id=13616" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.flogarecords.com/store/index ... s_id=13618" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ