BAPHOMET (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re:
mi właśnie wróciło na ich zgniłem ropniaki, zaraz odpalam The dead shall inherit, a pozniej Deliver me unto pain!JOYLESS pisze:"The Dead Shall Inherit" rozgniata. Pamietam, ze katowalem sie tym prawie tak samo jak debiutem Deicide. Banished tez byl zajebisty. Lubie takie granie.
nie mają się zamiaru reaktywawac przypadkiem?
- Najprzewielebniejszy
Re: BAPHOMET (US)
A to jakaś różnica by była dla Ciebie?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Chuj czy Banished czy Baphomet - byleby z wąsami. :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
byrgh
Baphomet > Banished, wolalem ich amerykanskich niz szwedzkich pod Grave z drugiej plyty
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeden chuj, oba długograje gniotły, choć częściej wracam do The Dead Shall Inherit.
- Realista
- weteran forumowych bitew
No ba! A The Dead Shall Inherit to po prostu jebany młot który wbija Cie w ziemie, co za kurewsko ciężkie brzmienie, pamiętam jak koleś musiał mi to "podarować" bo zgubił moją taśmę Razor, nie powiem, wymiana była in plus dla mnie:)Self pisze:Jeden chuj, oba długograje gniotły, choć częściej wracam do The Dead Shall Inherit.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Mam podobnie - kapela totalnie dewastująca, nogi same się uginają. Podobny szacunek mam m.in. do Morpheus Descends.Self pisze:Jeden chuj, oba długograje gniotły, choć częściej wracam do The Dead Shall Inherit.
In a world of compromise...some don't
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sevared Records przygotowała takie wydawnictwo:

"Death In The Beginning"
"Sevared Records is very proud to release the ultra rare original recording of Baphomet's debut album. 20+ years later the mighty Baphomet from Buffalo NY releases their rarely heard brutal death metal "test pressing " crunchy total speed death recorded in the glory days of the Buffalo Death metal scene! Awesome quality studio recording with 2 bonus live tracks!"
Ma wyjść jeszcze w tym roku.

"Death In The Beginning"
"Sevared Records is very proud to release the ultra rare original recording of Baphomet's debut album. 20+ years later the mighty Baphomet from Buffalo NY releases their rarely heard brutal death metal "test pressing " crunchy total speed death recorded in the glory days of the Buffalo Death metal scene! Awesome quality studio recording with 2 bonus live tracks!"
Ma wyjść jeszcze w tym roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
oby tylko jakość nagrań była lepsza niż na bootlegu "Inherit the Dead"
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
Pacjent
Zmienili się:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No tak, ci z tylu zmężnieli, tym w środku włos się przerzedził, a ten z przodu został skinem ;)
-
535
Natomiast jest jedna rzecz która ich łączy, prócz grania w jednym zespole. Jest to sportowe obuwie. Ciekawe jaka dyscyplina jest tą dominującą?
- Nerwowy
Z tym że do końca sportowe to akurat nie byłbym pewien. Szkolny wuefista mógłby mieć odmienne zdanie na ten temat.535 pisze:Natomiast jest jedna rzecz która ich łączy, prócz grania w jednym zespole. Jest to sportowe obuwie. Ciekawe jaka dyscyplina jest tą dominującą?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Coś nowego mają w planach nagrać czy to tylko taka okazjonalna reaktywacja?
-
Pacjent
Na razie koncert.KAKAESIAK pisze:Coś nowego mają w planach nagrać czy to tylko taka okazjonalna reaktywacja?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Peaceville wypuściło reedke "The Dead Shall Inherit" w plastikowym pudełku. Na egayu już sprzedają.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
bez sensu
And just like that ....after a quick 23 years ..... Baphomet returns to the studio !!! Stay tuned my friends !!
- ultravox