BAPHOMET (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re:
mi właśnie wróciło na ich zgniłem ropniaki, zaraz odpalam The dead shall inherit, a pozniej Deliver me unto pain!JOYLESS pisze:"The Dead Shall Inherit" rozgniata. Pamietam, ze katowalem sie tym prawie tak samo jak debiutem Deicide. Banished tez byl zajebisty. Lubie takie granie.
nie mają się zamiaru reaktywawac przypadkiem?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Najprzewielebniejszy
Re: BAPHOMET (US)
A to jakaś różnica by była dla Ciebie?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Chuj czy Banished czy Baphomet - byleby z wąsami. :)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Baphomet > Banished, wolalem ich amerykanskich niz szwedzkich pod Grave z drugiej plyty
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeden chuj, oba długograje gniotły, choć częściej wracam do The Dead Shall Inherit.
- Realista
- weteran forumowych bitew
No ba! A The Dead Shall Inherit to po prostu jebany młot który wbija Cie w ziemie, co za kurewsko ciężkie brzmienie, pamiętam jak koleś musiał mi to "podarować" bo zgubił moją taśmę Razor, nie powiem, wymiana była in plus dla mnie:)Self pisze:Jeden chuj, oba długograje gniotły, choć częściej wracam do The Dead Shall Inherit.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Mam podobnie - kapela totalnie dewastująca, nogi same się uginają. Podobny szacunek mam m.in. do Morpheus Descends.Self pisze:Jeden chuj, oba długograje gniotły, choć częściej wracam do The Dead Shall Inherit.
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sevared Records przygotowała takie wydawnictwo:

"Death In The Beginning"
"Sevared Records is very proud to release the ultra rare original recording of Baphomet's debut album. 20+ years later the mighty Baphomet from Buffalo NY releases their rarely heard brutal death metal "test pressing " crunchy total speed death recorded in the glory days of the Buffalo Death metal scene! Awesome quality studio recording with 2 bonus live tracks!"
Ma wyjść jeszcze w tym roku.

"Death In The Beginning"
"Sevared Records is very proud to release the ultra rare original recording of Baphomet's debut album. 20+ years later the mighty Baphomet from Buffalo NY releases their rarely heard brutal death metal "test pressing " crunchy total speed death recorded in the glory days of the Buffalo Death metal scene! Awesome quality studio recording with 2 bonus live tracks!"
Ma wyjść jeszcze w tym roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
oby tylko jakość nagrań była lepsza niż na bootlegu "Inherit the Dead"
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
Zmienili się:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No tak, ci z tylu zmężnieli, tym w środku włos się przerzedził, a ten z przodu został skinem ;)
Natomiast jest jedna rzecz która ich łączy, prócz grania w jednym zespole. Jest to sportowe obuwie. Ciekawe jaka dyscyplina jest tą dominującą?
- Nerwowy
Z tym że do końca sportowe to akurat nie byłbym pewien. Szkolny wuefista mógłby mieć odmienne zdanie na ten temat.535 pisze:Natomiast jest jedna rzecz która ich łączy, prócz grania w jednym zespole. Jest to sportowe obuwie. Ciekawe jaka dyscyplina jest tą dominującą?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Coś nowego mają w planach nagrać czy to tylko taka okazjonalna reaktywacja?
-
Na razie koncert.KAKAESIAK pisze:Coś nowego mają w planach nagrać czy to tylko taka okazjonalna reaktywacja?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Peaceville wypuściło reedke "The Dead Shall Inherit" w plastikowym pudełku. Na egayu już sprzedają.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
bez sensu
And just like that ....after a quick 23 years ..... Baphomet returns to the studio !!! Stay tuned my friends !!
- ultravox