ANTHRAX

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
BOLEK
weteran forumowych bitew

Re: ANTHRAX

06-05-2016, 13:53

Jesteś kol na najlepszej drodze do założenia K.O.A. Masz moje tajne poparcie podobnie jak twierdzi bolek
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-05-2016, 14:35

535 pisze:Rzeczywistość, panie ładny, wygląda tak. Wcześniej ci twoi kawosze zaczną przegryzać produkty swych jelit, zapijając moczową pianką, niż ktokolwiek dorosły uwierzy w rzekomy geniusz najnowszego dzieła Anthrax. Wiem. Strzeliłeś babola. Trudno. Zdarzyć się może każdemu. Tylko nie wiem po grzyba brniesz w to dalej.
mentalnosc kleszcza
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
BOLEK
weteran forumowych bitew

06-05-2016, 15:15

manieczki pisze:
535 pisze:Rzeczywistość, panie ładny, wygląda tak. Wcześniej ci twoi kawosze zaczną przegryzać produkty swych jelit, zapijając moczową pianką, niż ktokolwiek dorosły uwierzy w rzekomy geniusz najnowszego dzieła Anthrax. Wiem. Strzeliłeś babola. Trudno. Zdarzyć się może każdemu. Tylko nie wiem po grzyba brniesz w to dalej.
mentalnosc kleszcza
a ty koleś wypierdalaj do swego disco polao i szatanów czarno metalowych. może mało elokwentnie ale stanowczo - prawda?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
manieczki

06-05-2016, 15:20

wyrazaj sie i wyluzuj ok
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
BOLEK
weteran forumowych bitew

06-05-2016, 15:30

manieczki pisze:wyrazaj sie i wyluzuj ok
niby co podskoczysz powyżej chuja ciołku
Awatar użytkownika
manieczki

06-05-2016, 18:45

BOLEK pisze:
akurat na wufie ze skoku przez kozla mialem dobre oceny ok
535

06-05-2016, 21:24

manieczki pisze:
BOLEK pisze:
akurat na wufie ze skoku przez kozla mialem dobre oceny ok
Skakał po tobie pan od wuefu? Wiedziałem. Miałem nosa.
535

06-05-2016, 22:33

Drone pisze:Najlepsze jest to, że PRAWDA jest niewygodna dla obu stron tego zabawnego konfliktu. ANTHRAX nagrał świetną płytę (choć oczywiście o geniuszu nie ma mowy, bo to by była ocena 9/10, a jest co najwyżej 7,5/10), ale VOIVOD nagrał jeszcze lepszą :)
Konfliktu? K... Nie zauważyłem tego wcześniej. Zabawne to jest jakakolwiek próba zestawiania muzyki Kanadyjczyków z tą popierdółką.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

06-05-2016, 22:45

A tego jak boli ten Anthrax :)

A może bardziej to, że Voivod dawno odpadł z rozgrywek i się nie liczy :)

Co było to było, TERAZ Anthrax to potęga i możecie sobie cośtam mruczeć pod nosem ale tron thrashu jest zajęty.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Skaut

06-05-2016, 22:49

Posłuchałem chyba z kilkanaście razy. Jak na takich starych dziadów to brzmi to świeżo, orzeźwiająco, z precyzyjną motoryką. Trochę przy tym poskakałem, kilka razy podniosłem hantle, raz przebiegłem 10km. Kompozycje mają ten charakterystyczny drive i na szczęście nie są posklejane od szablonu jak w przypadku Metallicy czy ostatniego Slayer, no ale żeby jakoś specjalnie chciało mi się do tego wracać to raczej nie. Ot płyta.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
hcpig

Re:

06-05-2016, 22:51

Skaut pisze: Kompozycje mają ten charakterystyczny drive i na szczęście nie są posklejane od szablonu jak w przypadku Metallicy czy ostatniego Slayer
Tak tylko stary zauważ że obecnie mało kto to jeszcze potrafi.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Drone

06-05-2016, 22:54

Stara gwardia jeszcze potrafi. Weźmy PROTECTOR, EXUMER i ACCUSER i ich tegoroczne płyty. Lada moment będzie ASSASSIN: podobno jest niezwykle srogi i ekstremalnie prędki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
535

06-05-2016, 23:10

hcpig pisze:A tego jak boli ten Anthrax :)

Co było to było, TERAZ Anthrax to potęga i możecie sobie cośtam mruczeć pod nosem ale tron thrashu jest zajęty.
A tego jak boli, że go nie było wtedy, gdy go nie było...Hi,hi,hi. Odkąd istnieją fora internetowe, każdy chce być naocznym świadkiem wydania płyt wielkich, stąd słynne zawody w postarzaniu, mierzeniu długości prącia, ilości posiadanych pierwszych wydań, czy rozmiaru kolekcji, a Anthrax ? Nie tym razem...Ponownie. Nie tym razem. Kolego. Dodatkowo, nic mnie nie boli. Ćwiczę palce, gramatykę i dowcip, bo od stania przy betoniarce i ładowania piachu w dziurę, oszaleć idzie.

edit
I jeszcze jedno. Jeżeli to jest tron thrashu...To ja nie chcę już słuchać thrashu.
Ostatnio zmieniony 06-05-2016, 23:13 przez 535, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Triceratops

06-05-2016, 23:11

hcpig pisze:A tego jak boli ten Anthrax :)

Sedno ;)
woodpecker from space
535

06-05-2016, 23:17

Voivod odpadł z rozgrywek. Hehehe. Ponieważ nigdy w nich nie uczestniczył. Gdyby nie internet, słuchalibyście czarnej z wężem i "cukali" do tej pory. hcpig, to był piękny żart. Zdecydowanie lepszy niż ten cały Faks.
535

07-05-2016, 01:03

Triceratops pisze:Och mysle, ze nie bylo zadnego szafowania genialnoscia czy arcydzielem, choc to okreslenie bardzo mi sie podoba w kontekscie tej plyty. Tak czy siak o wybitnosc mozna sie smialo pokusic. Nie oszukujmy sie, pewne kryteria oceny nie wytrzymuja ram czasowych jak i chronologia jest przeciwko nim, bo im wiecej jest bodzca jako czynnika pobudzajacego tym bardziej sie stepia wrazliwosc receptorow na ten bodziec, to typowy mechanizm w przyrodzie. Nie da sie ciagle wiecej, lepiej i transgresywniej bo muzyka to nie plany sprzedazowe kampanii piwowarskich, nie da sie podkrecac w nieskonczonosc, dlatego oceny i ich kryteria nalezy osadzic w odpowiednim kontekscie czasowym i z tej pozycji rewidowac poglady.

Mistrz. No mistrz. Szanuję cię kolego. To o Post Society?, bo szczerze mówiąc idelnie pasuje mi do tego w czym dłubie V.
Awatar użytkownika
hcpig

07-05-2016, 08:02

Co boli bardziej? Co generuje większy butthurt?

Sukcesy i niekwestionowany status klasyka Metalliki?
Wysoki poziom nowych płyt Anthrax?
Klasa Satyricon?
Mizerna forma Voivod?
Oszukiwanie się że Vortex jest w dobrej formie wokalnej i wmuszanie w siebie tych charkotów zarzynanego kuraka?
Działalność panicza manieczki?
535 pisze:bo od stania przy betoniarce i ładowania piachu w dziurę, oszaleć idzie.
Rozumiem, zwłaszcza gdy betoniarka zamiast betonu pomieszała rozum :)
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Drone

07-05-2016, 09:08

Czas chyba odkopać temat "TESTY MUZYCZNE" :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Triceratops

07-05-2016, 09:11

Triceratops pisze:Manieczek przepisz jakies dobre psychotropy, niektorzy nie radza sobie z rzeczywistoscia
tzo, to wazne ok
woodpecker from space
ODPOWIEDZ