ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: ANTHRAX
Jesteś kol na najlepszej drodze do założenia K.O.A. Masz moje tajne poparcie podobnie jak twierdzi bolek
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mentalnosc kleszcza535 pisze:Rzeczywistość, panie ładny, wygląda tak. Wcześniej ci twoi kawosze zaczną przegryzać produkty swych jelit, zapijając moczową pianką, niż ktokolwiek dorosły uwierzy w rzekomy geniusz najnowszego dzieła Anthrax. Wiem. Strzeliłeś babola. Trudno. Zdarzyć się może każdemu. Tylko nie wiem po grzyba brniesz w to dalej.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
a ty koleś wypierdalaj do swego disco polao i szatanów czarno metalowych. może mało elokwentnie ale stanowczo - prawda?manieczki pisze:mentalnosc kleszcza535 pisze:Rzeczywistość, panie ładny, wygląda tak. Wcześniej ci twoi kawosze zaczną przegryzać produkty swych jelit, zapijając moczową pianką, niż ktokolwiek dorosły uwierzy w rzekomy geniusz najnowszego dzieła Anthrax. Wiem. Strzeliłeś babola. Trudno. Zdarzyć się może każdemu. Tylko nie wiem po grzyba brniesz w to dalej.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- manieczki
wyrazaj sie i wyluzuj ok
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
niby co podskoczysz powyżej chuja ciołkumanieczki pisze:wyrazaj sie i wyluzuj ok
- manieczki
akurat na wufie ze skoku przez kozla mialem dobre oceny okBOLEK pisze:niby co podskoczysz powyżej chuja ciołkumanieczki pisze:wyrazaj sie i wyluzuj ok
Skakał po tobie pan od wuefu? Wiedziałem. Miałem nosa.manieczki pisze:akurat na wufie ze skoku przez kozla mialem dobre oceny okBOLEK pisze:niby co podskoczysz powyżej chuja ciołkumanieczki pisze:wyrazaj sie i wyluzuj ok
Konfliktu? K... Nie zauważyłem tego wcześniej. Zabawne to jest jakakolwiek próba zestawiania muzyki Kanadyjczyków z tą popierdółką.Drone pisze:Najlepsze jest to, że PRAWDA jest niewygodna dla obu stron tego zabawnego konfliktu. ANTHRAX nagrał świetną płytę (choć oczywiście o geniuszu nie ma mowy, bo to by była ocena 9/10, a jest co najwyżej 7,5/10), ale VOIVOD nagrał jeszcze lepszą :)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A tego jak boli ten Anthrax :)
A może bardziej to, że Voivod dawno odpadł z rozgrywek i się nie liczy :)
Co było to było, TERAZ Anthrax to potęga i możecie sobie cośtam mruczeć pod nosem ale tron thrashu jest zajęty.
Co było to było, TERAZ Anthrax to potęga i możecie sobie cośtam mruczeć pod nosem ale tron thrashu jest zajęty.
Yare Yare Daze
- Skaut
Posłuchałem chyba z kilkanaście razy. Jak na takich starych dziadów to brzmi to świeżo, orzeźwiająco, z precyzyjną motoryką. Trochę przy tym poskakałem, kilka razy podniosłem hantle, raz przebiegłem 10km. Kompozycje mają ten charakterystyczny drive i na szczęście nie są posklejane od szablonu jak w przypadku Metallicy czy ostatniego Slayer, no ale żeby jakoś specjalnie chciało mi się do tego wracać to raczej nie. Ot płyta.
Coś tam było! Człowiek!
- hcpig
Re:
Tak tylko stary zauważ że obecnie mało kto to jeszcze potrafi.Skaut pisze: Kompozycje mają ten charakterystyczny drive i na szczęście nie są posklejane od szablonu jak w przypadku Metallicy czy ostatniego Slayer
Yare Yare Daze
- Drone
Stara gwardia jeszcze potrafi. Weźmy PROTECTOR, EXUMER i ACCUSER i ich tegoroczne płyty. Lada moment będzie ASSASSIN: podobno jest niezwykle srogi i ekstremalnie prędki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
A tego jak boli, że go nie było wtedy, gdy go nie było...Hi,hi,hi. Odkąd istnieją fora internetowe, każdy chce być naocznym świadkiem wydania płyt wielkich, stąd słynne zawody w postarzaniu, mierzeniu długości prącia, ilości posiadanych pierwszych wydań, czy rozmiaru kolekcji, a Anthrax ? Nie tym razem...Ponownie. Nie tym razem. Kolego. Dodatkowo, nic mnie nie boli. Ćwiczę palce, gramatykę i dowcip, bo od stania przy betoniarce i ładowania piachu w dziurę, oszaleć idzie.hcpig pisze:A tego jak boli ten Anthrax :)
edit
I jeszcze jedno. Jeżeli to jest tron thrashu...To ja nie chcę już słuchać thrashu.
Ostatnio zmieniony 06-05-2016, 23:13 przez 535, łącznie zmieniany 3 razy.
- Triceratops
Sedno ;)hcpig pisze:A tego jak boli ten Anthrax :)
woodpecker from space
Voivod odpadł z rozgrywek. Hehehe. Ponieważ nigdy w nich nie uczestniczył. Gdyby nie internet, słuchalibyście czarnej z wężem i "cukali" do tej pory. hcpig, to był piękny żart. Zdecydowanie lepszy niż ten cały Faks.
Triceratops pisze:Och mysle, ze nie bylo zadnego szafowania genialnoscia czy arcydzielem, choc to okreslenie bardzo mi sie podoba w kontekscie tej plyty. Tak czy siak o wybitnosc mozna sie smialo pokusic. Nie oszukujmy sie, pewne kryteria oceny nie wytrzymuja ram czasowych jak i chronologia jest przeciwko nim, bo im wiecej jest bodzca jako czynnika pobudzajacego tym bardziej sie stepia wrazliwosc receptorow na ten bodziec, to typowy mechanizm w przyrodzie. Nie da sie ciagle wiecej, lepiej i transgresywniej bo muzyka to nie plany sprzedazowe kampanii piwowarskich, nie da sie podkrecac w nieskonczonosc, dlatego oceny i ich kryteria nalezy osadzic w odpowiednim kontekscie czasowym i z tej pozycji rewidowac poglady.
Mistrz. No mistrz. Szanuję cię kolego. To o Post Society?, bo szczerze mówiąc idelnie pasuje mi do tego w czym dłubie V.
- hcpig
Co boli bardziej? Co generuje większy butthurt?
Sukcesy i niekwestionowany status klasyka Metalliki?
Wysoki poziom nowych płyt Anthrax?
Klasa Satyricon?
Mizerna forma Voivod?
Oszukiwanie się że Vortex jest w dobrej formie wokalnej i wmuszanie w siebie tych charkotów zarzynanego kuraka?
Działalność panicza manieczki?
Sukcesy i niekwestionowany status klasyka Metalliki?
Wysoki poziom nowych płyt Anthrax?
Klasa Satyricon?
Mizerna forma Voivod?
Oszukiwanie się że Vortex jest w dobrej formie wokalnej i wmuszanie w siebie tych charkotów zarzynanego kuraka?
Działalność panicza manieczki?
Rozumiem, zwłaszcza gdy betoniarka zamiast betonu pomieszała rozum :)535 pisze:bo od stania przy betoniarce i ładowania piachu w dziurę, oszaleć idzie.
Yare Yare Daze
- Drone
- Triceratops
tzo, to wazne okTriceratops pisze:Manieczek przepisz jakies dobre psychotropy, niektorzy nie radza sobie z rzeczywistoscia
woodpecker from space