8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: 8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Błagam, niech to będzie coś w stylu The Gathering a nie ostatnich dwóch.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
He continued: “It’s kind of like »Demonic« and »The Gathering«, but a little bit wiser, I think. Chuck’s not singing so death. I mean, he does some death stuff but he’s singing more like he did on the last record and then with the craziness of »The Gathering« or even heavy stuff like »Demonic«.”Gunman pisze:Błagam, niech to będzie coś w stylu The Gathering a nie ostatnich dwóch.
to z oficjalnej stronki.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
obawiam się że z Alexem to nie przejdzie, on musi mieć milion solówek i melodyjki ;)Gunman pisze:Błagam, niech to będzie coś w stylu The Gathering a nie ostatnich dwóch.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
jest i okładka:

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Żułek
[youtube][/youtube]
basik i perka fajne ale reszta już nie za bardzo :/
basik i perka fajne ale reszta już nie za bardzo :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Gunman
Basik i perka to obecnie najmocniejsze strony tego zespołu więc wszystko w normie :)
- Castor
Kawałek bardzo ciekawy. Coś czuję, że szykuje się kolejna mocna pozycja w dyskografii tego zespołu. Pozycją, w którą trzeba będzie się zaopatrzyć, Po świetnym "Dark Roots of Earth" nie może być źle.

Pomijając to, że w pierwszej części numeru, głowa podpowiada klasyczne YEAH na końcu każdego wersu, to trzeba uczciwie przyznać, że ma to sens. Oczywiście patrząc przez pryzmat ostatnich dokonań pozostałych zawodników.
-
przypominam tylko, że ostatnią wybitną płytę wydali w 1997:
Black_Death pisze:Zespół Testament znów mnie zaskoczył wspaniała kasetą. Formacja wydała "niedawno" płytę pt. "Demonic". Uważam, że zasługuje na wspaniałą opinię. Utrzymana jest w mrocznych klimatach death (troszkę thrash) metalu. Bardzo kontrowersyjna jest okładka. Głowa, a w nią powbijane kolce. Nie przejmujcie się. Słuchanie Testametu, żadnych kolców Wam nie wbije :-) Mocne, ciężkie brzemienie gitar to to, co misie lubią najbardziej. Kiedy rozpakowałem kasetę i wrzuciłem do mego stereo, magnetofon wydał z siebie cudne dźwięki. Pierwszy utwór po prostu zwala z nóg: słychać odliczanie, lecz co to zegar zatrzymał się na liczbie 6??? "... six, six, six" i ryk gitar (YEAH!). Wszystkie utwory są "inne". Niemożliwością jest nudzenie się przy tej płycie. Teksty pisane są z głową. Wspaniały growling, facet z pałkami wali po garach, jakby był w transie. Istny "miód dla uszu". Takie Slayery i inne zepoły niech się chowają, gdy gra Testament. Muszę przyznac, że chłopaki dali z siebie wszystko. Każdy fan Death metalu musi mieć "Demonic". Oby Testament zaskoczył mnie jeszcze nie raz.
Ja tam nie wiem. Mię testament lata i powiewa. Tak se wcisłem plej, dla zabawy.byrgh pisze:przypominam tylko, że ostatnią wybitną płytę wydali w 1997:
-
mimo że wciąż nagrywa lepsze płyty niż Voivod? ;)
Może i nagrywa. Dla mnie Testament może nie istnieć. Co śmieszne miałem okazję ujrzeć ich koncert na którymś brutalu. Bida z nędzą, męczarnia i masa nieporozumień. Zupełne przeciwieństwo VOIVOD. Zaorać.
- moonfire
Czy tylko mi ten kawałek wleciał jednym uchem i wyleciał drugim? Klasyczny syndrom 5/10.
Czyli na ten czas przynajmniej dobrze. Nie czarujmy się Forever Mountain to to nie jest.moonfire pisze:Czy tylko mi ten kawałek wleciał jednym uchem i wyleciał drugim? Klasyczny syndrom 5/10.
[youtube][/youtube]
-
- zaczyna szaleć
Mi też, niestety...moonfire pisze:Czy tylko mi ten kawałek wleciał jednym uchem i wyleciał drugim? Klasyczny syndrom 5/10.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
To samo. Kiedy grają wydaje się, że jest niezle, kiedy się skończy to przez chwile nie mogę sobie przypomnieć czego słuchałem ( no chyba, że to już demencja...)gorguts pisze:Mi też, niestety...moonfire pisze:Czy tylko mi ten kawałek wleciał jednym uchem i wyleciał drugim? Klasyczny syndrom 5/10.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Ot, kolejny średniak się szykuje i tyle. Nie wiem, po co tego słuchać i kto ma czas na tego typu płyty. Ludzie słuchają tego i pierdolą jaki to mamy zajebisty rok dla thrashu, ja tego kompletnie nie czuję. Dopóki AURA NOIR/NEKROMANTHEON/POWER TRIP czegoś nie wydadzą to thrash nie istnieje i chuj.
- Triceratops
Tak sie wlasnie zastananowialem, bo sluchalem tego nowego kawalka. Otoz powody sa prozaicze. Okazuje sie, z biznesowy tandem Araya-King ma swojego odpowiednika Billy-Peterson. Ciekawe czy w Metce i Anthrax takie tandemy sa. W Megadeth chyba nie ma.Nasum pisze:Te "powody osobiste" o których wzmiankowano w tym krótkim oświadczeniu zespołu, to alkohol?ramonoth pisze:Greg Christian nie jest już basistą Testament.
https://metalblast.pl/greg-christian-zd ... -testament" onclick="window.open(this.href);return false;
I potwierdzenie
http://loudwire.com/former-testament-ba ... advantage/" onclick="window.open(this.href);return false;Gino Carlini · Works at Ginocarlini.com
Im music photographer Gino Carlini .. I did all the photography for Testament's Dark Roots of Earth album. Ive know Testament and had been doing photography for them since 1987. Greg is 100% in the right. I was also taken advantage of... For the Dark Roots of Earth project I put over 50 hours of work into that album packaging including photo sessions and photo editing, traveling half way across the country on my own expenses and I got about only 10% of the payment I was promised, and I only got that cause I threatened to sue them. There are 2 band members who make all the decisions regarding money, they like to make lots of promises and then not deliver on them. I can completely understand why Greg left the band, with the way I see how things were ran the last time I worked for them. I don't blame him for leaving... http://ginocarlini.com" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Żułek
[youtube][/youtube]
hmm
hmm
- booshee
- postuje jak opętany!