GRUBE ROZKMINY

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

Re: GRUBE ROZKMINY

18-08-2016, 21:29

Gall pisze:Powiedz, ale tak szczerze. Chcesz kogoś oświecić, nawrócić, czy tylko straszyć globalnym spiskiem, o którym niby nie mamy pojęcia? Bo wpadasz tu, wypierdalasz z buta drzwi razem z futryną i napierdalasz na ślepo tymi wszystkimi farmazonami. Oczekujesz, że ktoś cię weźmie na poważnie?
Po prostu brzydzi mnie ludzka głupota, zależna od systemu
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

18-08-2016, 21:32

Odpowiedź godna tytana intelektu. Czyli głupota niezależna od systemu (czymkolwiek jest) już jest cacy? :) Czyli jesteś tu tylko po to żeby nas jebać. Przyznaj, że nie chodzi ci o żadną walkę z systemem.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

18-08-2016, 21:47

Ciekawi mnie jak wyzwolić się z okowów mentalnych i wkroczyć na ściężkę samokreatywnego jestestwa i duchowej ewolucji, towarzyszu Fanatyk, pomożecie?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

18-08-2016, 23:40

Odpowiedź zamieszczona jest w podpisie kolegi Fantastyka. Trzeba słuchać muzyki opartej o częstotliwości pitagorejskie.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

30-08-2016, 21:34

Brzydzą mnie ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć, że zależności systemowe, tytularne określają poddańczą role w stosunku do systemu, religii i drugiego człowieka ...

Brzydzą mnie ludzie nie zauważający braku własnej godności, pełzający przed religiami, partiami, armiami, celebrytami i urzędnikami ...

Brzydzi mnie ludzka głupota, nie zauważająca więzienia w którym żyjemy

Brzydzi mnie zależność względem polityków i kapłanów, urzędników i popaprańców ... udających, różne role w tym cywilizowanym cyrku

Brzydzą mnie administratorzy systemu, którym wydaje, się że za pomocą tytułu, pozycji, strachu, obelg ... wszystko im wolno ...
535

30-08-2016, 21:38

Fanatyk pisze:
Brzydzą mnie administratorzy systemu, którym wydaje, się że za pomocą tytułu, pozycji, strachu, obelg ... wszystko im wolno ...
Nie przesadzaj. Andrzej jest naprawdę wyrozumiały.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

30-08-2016, 22:22

Choć misiu to cię przytulę, Jak cię zemdli z tego całego obrzydzenia, zniosę nawet pawia na swoim ramieniu i buzię wytrę chusteczką.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-08-2016, 09:10

Fanatyk pisze:Brzydzą mnie ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć, że zależności systemowe, tytularne określają poddańczą role w stosunku do systemu, religii i drugiego człowieka ...

Brzydzą mnie ludzie nie zauważający braku własnej godności, pełzający przed religiami, partiami, armiami, celebrytami i urzędnikami ...

Brzydzi mnie ludzka głupota, nie zauważająca więzienia w którym żyjemy

Brzydzi mnie zależność względem polityków i kapłanów, urzędników i popaprańców ... udających, różne role w tym cywilizowanym cyrku

Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
woodpecker from space
535

31-08-2016, 11:43

Przedawkowana sinusoida, to mało powiedziane, któż skusiłby się na spieranie batalii z własnym arcydziełem?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

31-08-2016, 18:17

Żyjecie za kratami cel które sami stworzyliście, a świat jest sumą tych wszystkich osobistych więzień. Ta planeta stała się wielkim pierdolonym Alcatraz, wirującą kulą nakazów i kontroli. Wolność? Jaka wolność? Co to w ogóle znaczy? Kurwa nikt tu nie zaznał wolności, ale wy pewnie myślicie że jesteście wolni, bo po chuj sie starać, przecież jesteśmy wolni, możemy oglądać bezmózgą sieczkę w tv albo klikać po tym forum i karmić się złudzeniami o tym jacy to jesteśmy wolni. Och jak cudownie jest kurwa żyć i być na umysłowej diecie składającej się z papki dla owiec a z owiec tworzy się stado a stado zapierdala na rzeź
Awatar użytkownika
SOWIX666
postuje jak opętany!

31-08-2016, 19:28

Osobiście zaprowadziłem dzisiaj 1800 baranków pod prąd. Dobrze jest?
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-08-2016, 19:34

25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
woodpecker from space
535

31-08-2016, 19:42

Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
To oczywiste. Ścieżka podąża po prostej, lecz lekceważącym byłoby jej spłycenie do jednakowej, ponieważ spadki jakościowe tu nie istnieją!
PureHate
weteran forumowych bitew

31-08-2016, 19:50

Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
Widzę,żę będziesz pamiętać ten komentarz do deski grobowej :) słusznie bo jest wysublimowany do granic możliwości jak.
Awatar użytkownika
Puszczyk
rozkręca się

31-08-2016, 19:58

Ponure i smutne wieści, lecz pokryte wiarygodnością bolesnego rozkładu z przyczyn biznesowych, aniżeli personalnych. Naprzeciw surowemu werdyktowi, tragedii nie ma, choć parcia na przód również.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

11-09-2016, 09:24

hcpig pisze:Ciekawi mnie jak wyzwolić się z okowów mentalnych i wkroczyć na ściężkę samokreatywnego jestestwa i duchowej ewolucji,
Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
535

11-09-2016, 09:27

+1
No to róbcie panowie, zmieniajcie świat, bo ja już nie mam ani siły, ani tyle czasu.
Awatar użytkownika
babayaga
rozkręca się

11-09-2016, 11:14

Fanatyk pisze: Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
Jak już cytujesz teksty ligi świata, czy jak im tam, to uczciwie by było podać źródło. Filozof kopiuj/wklej. :P
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

11-09-2016, 12:09

babayaga pisze:
Fanatyk pisze: Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
Jak już cytujesz teksty ligi świata, czy jak im tam, to uczciwie by było podać źródło. Filozof kopiuj/wklej. :P
Przepraszam tak mi przykro. Proszę mi wybaczyć. Przepraszam
Naprawdę, błagam o wybaczenie, proszę.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Ludzkość jest uwięziona, a wybór jak zwykle leży w naszych rękach. możemy zaakceptować więzienie lub wyjść ku wolności. A wolność jest tylko o jedną myśl stąd :D
535

11-09-2016, 12:11

Fanatyk pisze: A wolność jest
tylko o jedną myśl stąd :D
Podsumowując. Dzisiaj jeszcze trochę pomyślisz sobie o wolności, a jutro tornister na plecy, worek z kapciami w dłoń i marsz do szkoły?
ODPOWIEDZ