Po prostu brzydzi mnie ludzka głupota, zależna od systemuGall pisze:Powiedz, ale tak szczerze. Chcesz kogoś oświecić, nawrócić, czy tylko straszyć globalnym spiskiem, o którym niby nie mamy pojęcia? Bo wpadasz tu, wypierdalasz z buta drzwi razem z futryną i napierdalasz na ślepo tymi wszystkimi farmazonami. Oczekujesz, że ktoś cię weźmie na poważnie?
GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Re: GRUBE ROZKMINY
- Gall
Odpowiedź godna tytana intelektu. Czyli głupota niezależna od systemu (czymkolwiek jest) już jest cacy? :) Czyli jesteś tu tylko po to żeby nas jebać. Przyznaj, że nie chodzi ci o żadną walkę z systemem.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ciekawi mnie jak wyzwolić się z okowów mentalnych i wkroczyć na ściężkę samokreatywnego jestestwa i duchowej ewolucji, towarzyszu Fanatyk, pomożecie?
Yare Yare Daze
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Odpowiedź zamieszczona jest w podpisie kolegi Fantastyka. Trzeba słuchać muzyki opartej o częstotliwości pitagorejskie.
Kerosene keeps me warm.
- Fanatyk
Brzydzą mnie ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć, że zależności systemowe, tytularne określają poddańczą role w stosunku do systemu, religii i drugiego człowieka ...
Brzydzą mnie ludzie nie zauważający braku własnej godności, pełzający przed religiami, partiami, armiami, celebrytami i urzędnikami ...
Brzydzi mnie ludzka głupota, nie zauważająca więzienia w którym żyjemy
Brzydzi mnie zależność względem polityków i kapłanów, urzędników i popaprańców ... udających, różne role w tym cywilizowanym cyrku
Brzydzą mnie administratorzy systemu, którym wydaje, się że za pomocą tytułu, pozycji, strachu, obelg ... wszystko im wolno ...
Brzydzą mnie ludzie nie zauważający braku własnej godności, pełzający przed religiami, partiami, armiami, celebrytami i urzędnikami ...
Brzydzi mnie zależność względem polityków i kapłanów, urzędników i popaprańców ... udających, różne role w tym cywilizowanym cyrku
Brzydzą mnie administratorzy systemu, którym wydaje, się że za pomocą tytułu, pozycji, strachu, obelg ... wszystko im wolno ...
Nie przesadzaj. Andrzej jest naprawdę wyrozumiały.Fanatyk pisze:
- Gall
Choć misiu to cię przytulę, Jak cię zemdli z tego całego obrzydzenia, zniosę nawet pawia na swoim ramieniu i buzię wytrę chusteczką.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?Fanatyk pisze:Brzydzą mnie ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć, że zależności systemowe, tytularne określają poddańczą role w stosunku do systemu, religii i drugiego człowieka ...
woodpecker from space
Przedawkowana sinusoida, to mało powiedziane, któż skusiłby się na spieranie batalii z własnym arcydziełem?
- Fanatyk
Żyjecie za kratami cel które sami stworzyliście, a świat jest sumą tych wszystkich osobistych więzień. Ta planeta stała się wielkim pierdolonym Alcatraz, wirującą kulą nakazów i kontroli. Wolność? Jaka wolność? Co to w ogóle znaczy? Kurwa nikt tu nie zaznał wolności, ale wy pewnie myślicie że jesteście wolni, bo po chuj sie starać, przecież jesteśmy wolni, możemy oglądać bezmózgą sieczkę w tv albo klikać po tym forum i karmić się złudzeniami o tym jacy to jesteśmy wolni. Och jak cudownie jest kurwa żyć i być na umysłowej diecie składającej się z papki dla owiec a z owiec tworzy się stado a stado zapierdala na rzeź
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Osobiście zaprowadziłem dzisiaj 1800 baranków pod prąd. Dobrze jest?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
woodpecker from space
To oczywiste. Ścieżka podąża po prostej, lecz lekceważącym byłoby jej spłycenie do jednakowej, ponieważ spadki jakościowe tu nie istnieją!Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
-
Widzę,żę będziesz pamiętać ten komentarz do deski grobowej :) słusznie bo jest wysublimowany do granic możliwości jak.Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
- Puszczyk
- rozkręca się
Ponure i smutne wieści, lecz pokryte wiarygodnością bolesnego rozkładu z przyczyn biznesowych, aniżeli personalnych. Naprzeciw surowemu werdyktowi, tragedii nie ma, choć parcia na przód również.
- Fanatyk
Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnościąhcpig pisze:Ciekawi mnie jak wyzwolić się z okowów mentalnych i wkroczyć na ściężkę samokreatywnego jestestwa i duchowej ewolucji,
+1
No to róbcie panowie, zmieniajcie świat, bo ja już nie mam ani siły, ani tyle czasu.
No to róbcie panowie, zmieniajcie świat, bo ja już nie mam ani siły, ani tyle czasu.
- babayaga
- rozkręca się
Jak już cytujesz teksty ligi świata, czy jak im tam, to uczciwie by było podać źródło. Filozof kopiuj/wklej. :PFanatyk pisze: Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
- Fanatyk
Przepraszam tak mi przykro. Proszę mi wybaczyć. Przepraszambabayaga pisze:Jak już cytujesz teksty ligi świata, czy jak im tam, to uczciwie by było podać źródło. Filozof kopiuj/wklej. :PFanatyk pisze: Musielibyście zacząć myśleć, odpowiadać za państwo, wyrzucić pieniądze, przedefiniować prawo, zlikwidować taką wersje internetu jaką znacie ... Bo myli się wam kurewstwo i rozpasanie z wolnością
Naprawdę, błagam o wybaczenie, proszę.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ludzkość jest uwięziona, a wybór jak zwykle leży w naszych rękach. możemy zaakceptować więzienie lub wyjść ku wolności. A wolność jest tylko o jedną myśl stąd :D
Podsumowując. Dzisiaj jeszcze trochę pomyślisz sobie o wolności, a jutro tornister na plecy, worek z kapciami w dłoń i marsz do szkoły?Fanatyk pisze: A wolność jest
tylko o jedną myśl stąd :D