ja wysłuchałem no i nie porwało mnie. Zresztą, gdy patrzeć na ilość odtworzeń poszczególnych utworów nie tylko ty nie wytrwałeś do końca.Lobas pisze:Mimo dobrych chęci nie udało mi się wysłuchać do końca.
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- Gall
Re: FURIA
Chuj wi o co im tam chodzi. Tym razem nie zamawiałem w ciemno i to był chyba dobry krok. Osłucham się jeszcze i zdecyduję. Guido jeszcze czaiłem, ale Księżyc... już nie bardzo.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dobra płytka, bardziej spójna niż Nocel
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ale jest Black metal, czy kontynuacja poprzedniej płyty?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Tyle co kot nasral.Only_True_Believers pisze:Ale jest Black metal, czy kontynuacja poprzedniej płyty?
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Wg mnie też. To najlepsza Furia.krov pisze:zaznacz, że "wg mnie to...". Bo fikłem na to stwierdzenie, ale szanuję gusta.Bambi pisze:Jak na razie to zdecydowanie najlepsza płyta furii.
Grrrówno!
-
Na to się zapowiada, poprzednie przy tej nie istnieją. Inna liga.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- rasowy masterfulowicz
Ja pamiętam. Nic nie wiedział;DCOFFIN pisze:Żałosny jesteś. Chyba nie wszyscy zapomnieli, jak chciałeś się podłączać pod robienie laski z Trockim i Dronem, żeby po przerwie wrócić, jako kolejny 'wyrobiony' sluchacz w ewidentnej opozycji do tego drugiego.
HAILSA!!!!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie istniejo wcale xD do tej pory nagrali gówno xDkenediusze pisze:Na to się zapowiada, poprzednie przy tej nie istnieją. Inna liga.
-
Nie gówno, tylko kilka dobrych i bardzo dobrych płyt, ale nic więcej; teraz to widać, z perspektywy tej nowej. Tam był wszędzie black metal, a tu są modlitwy do księżyca i mróz.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME