To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?hcpig pisze:Otóż to, każdy hejter pozuje na wielkiego bonzo i licytuje się jeden z drugim jak bardzo ma wyjebane na Metallikę a to właśnie ta ostatnia pociąga za ich sznurki, wykrzywia im umysł i miażdży marzenia.
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Wam widzę też nieźle się pojebało we łbach :D
-
bo ja kocham ten zespołę tylko dlatego bo cały świat ich kocha.łykam ten marketing jak pelikan. Jestem tak zmanipulowany , tak bardzo nie mam własnego zdania.yey!

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Bardzo ładne podsumowanie. Cała dzisiejsza Metallica. Marketingowe gówno w błyszczącym opakowaniu. Ciemny lud i tak kupi, a fanboje ogłoszą, że geniusz. Jak nie z jednej, to z drugiej strony.
-
to gówno, czy 6/10 bo juz się gubię?
-
czy to nie fenomenalne? Jak można być tak SŁABYM?[V] pisze:Metallica to tak wielki zespół, że nawet ci którzy nienawidzą ich ostatniej płyty muszą wciąż o nich pisać,to silniejsze od nich.Małe, bezbronne, robaczki.
Ostatnio zmieniony 04-12-2016, 10:54 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
-
- weteran forumowych bitew
Otóż to Co do Metalliki to jedyne czym teraz mogą zmiażdzyć to właśnie marketing bo muzyka nie broni się od 20 lat albo i więcej.535 pisze:Fenomenalne jest to, że są ludziki, których ta pisanina drażni. hihihi
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....[V] pisze:To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?hcpig pisze:Otóż to, każdy hejter pozuje na wielkiego bonzo i licytuje się jeden z drugim jak bardzo ma wyjebane na Metallikę a to właśnie ta ostatnia pociąga za ich sznurki, wykrzywia im umysł i miażdży marzenia.
woodpecker from space
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Jest na tym forum jeden zespół który swoją popularnością przeskoczył Metallikę. Behemoth ma 312 straon w temacie, jeżeli do tego dodamy osobny dział o liderze na którym od 2011 nazbierało się 342 strony i tematy w dziale koncertowym, to wychodzi na to że Lars może Adamowi buty czyścić :)
Słuszna uwaga. Ja myślę, że bardzo dobrze, że tak jest, bo to sytuacja wiele mówiąca o tych wszystkich wyrobionych melomanach, którzy "wielbią od kołyski". Jasno wychodzi, że tak naprawdę, głównie Nothing Else Matters . Cieszy mnie, że malutką szpileczką nakłuwam ten balonik, a ktoś po drugiej stronie zwyczajnie nie trzyma ciśnienia, bo przecież "obrażajo dzieła wybitne", "szargajo świętości", "podkopujo pomniki".Triceratops pisze: w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....
edit
a przy okazji pozdrawiam użytkownika działającego pod pseudonimem operacyjnym harvestman, ewidentnego fana twórczości bohaterów tematu, jakoś nie widziałem, żeby reagował na moje wypowiedzi niczym pensjonarka...
-
I pozamiatane. Ale to rozkoszne patrząc jak ten zespół boli niektórych,uaaaa,leci kolejna strona.Triceratops pisze:Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....[V] pisze:To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?hcpig pisze:Otóż to, każdy hejter pozuje na wielkiego bonzo i licytuje się jeden z drugim jak bardzo ma wyjebane na Metallikę a to właśnie ta ostatnia pociąga za ich sznurki, wykrzywia im umysł i miażdży marzenia.
hammer of justice crushes you bitches.
-
sernika.ale w sumie pije piwo ,więc może ja dam Ci piwo i stukniemy się wirtualnymi kuflami?535 pisze:Ojojojoj. Przynieść wam po kawce i ciastku chłopaki?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Stary, nie pojebalo cie przypadkiem? A ty od razu dostajesz stanu przedzawalowego jak ktos nazwie Voivod czy Arcturus opsranymi kapelkami dla przegrancow w rajtuzach? Pewnie nie (tak zakladam) wiec dlaczego mniemasz, ze w druga strone jest inaczej? Odnosze wrazenie, ze masz jakas misje, udowodnic wszystkim, ze swiat i rzeczywistosc nie jest taka jak jest, tylko taka jak ci sie wydaje. A im bardziej mowisz, ze masz wyjebane, tym bardziej sobie zaprzeczasz :D No zluzuj przeciez ty sluchasz Bielizny a to juz jest poza wszelka krytyka :D535 pisze:Słuszna uwaga. Ja myślę, że bardzo dobrze, że tak jest, bo to sytuacja wiele mówiąca o tych wszystkich wyrobionych melomanach, którzy "wielbią od kołyski". Jasno wychodzi, że tak naprawdę, głównie Nothing Else Matters . Cieszy mnie, że malutką szpileczką nakłuwam ten balonik, a ktoś po drugiej stronie zwyczajnie nie trzyma ciśnienia, bo przecież "obrażajo dzieła wybitne", "szargajo świętości", "podkopujo pomniki".
woodpecker from space
- hcpig
Give me fuel!535 pisze:Ojojojoj. Przynieść wam po kawce i ciastku chłopaki?
Yare Yare Daze
-
dobry song,zawsze lubiłem.hcpig pisze:Give me fuel!535 pisze:Ojojojoj. Przynieść wam po kawce i ciastku chłopaki?
- hcpig
- Self
- rasowy masterfulowicz
hcpig pisze:Otóż to, każdy hejter pozuje na wielkiego bonzo i licytuje się jeden z drugim jak bardzo ma wyjebane na Metallikę a to właśnie ta ostatnia pociąga za ich sznurki, wykrzywia im umysł i miażdży marzenia.
Generalnie czytam ten temat na wyrywki z uśmiechem politowania, ale jedna rzecz mnie nurtuje - wy tak na serio czy to jakiś wyższy poziom trollingu?[V] pisze:I pozamiatane. Ale to rozkoszne patrząc jak ten zespół boli niektórych,uaaaa,leci kolejna strona.Triceratops pisze:Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....[V] pisze:To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?
hammer of justice crushes you bitches.
A tak w ramach offtopu to mój kontakt z nową pytą Larsa & co. ograniczył się do odsłuchania kilku numerów, które puścił mi na swoim kwadracie pewien forumowy bdb kolega od rozkładania Metalliki na czynniki pierwsze. Uważał, że puszcza mi te najlepsze utwory z płyty. Stwierdziłem, że niektóre są nawet niezłe - taki fajny, kwadratowy heavy metal. Za to pozostałe nudziły mnie zwykle już po minucie. Aż boję się słuchać całości, skoro to jest najlepsze, co ten album ma do zaoferowania.