METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: METALLICA

04-12-2016, 08:31

hcpig pisze:Otóż to, każdy hejter pozuje na wielkiego bonzo i licytuje się jeden z drugim jak bardzo ma wyjebane na Metallikę a to właśnie ta ostatnia pociąga za ich sznurki, wykrzywia im umysł i miażdży marzenia.
To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
est

04-12-2016, 09:18

Wam widzę też nieźle się pojebało we łbach :D
[V]

04-12-2016, 09:21

bo ja kocham ten zespołę tylko dlatego bo cały świat ich kocha.łykam ten marketing jak pelikan. Jestem tak zmanipulowany , tak bardzo nie mam własnego zdania.yey!

Obrazek
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

04-12-2016, 10:31

Bardzo ładne podsumowanie. Cała dzisiejsza Metallica. Marketingowe gówno w błyszczącym opakowaniu. Ciemny lud i tak kupi, a fanboje ogłoszą, że geniusz. Jak nie z jednej, to z drugiej strony.
Heretyk

04-12-2016, 10:32

to gówno, czy 6/10 bo juz się gubię?
535

04-12-2016, 10:35

Zamknij klapę i pociągnij za sznurek.

Obrazek
[V]

04-12-2016, 10:47

[V] pisze:Metallica to tak wielki zespół, że nawet ci którzy nienawidzą ich ostatniej płyty muszą wciąż o nich pisać,to silniejsze od nich.Małe, bezbronne, robaczki.
czy to nie fenomenalne? Jak można być tak SŁABYM?
Ostatnio zmieniony 04-12-2016, 10:54 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
535

04-12-2016, 10:48

Fenomenalne jest to, że są ludziki, których ta pisanina drażni. hihihi
PureHate
weteran forumowych bitew

04-12-2016, 11:04

535 pisze:Fenomenalne jest to, że są ludziki, których ta pisanina drażni. hihihi
Otóż to Co do Metalliki to jedyne czym teraz mogą zmiażdzyć to właśnie marketing bo muzyka nie broni się od 20 lat albo i więcej.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-12-2016, 11:45

[V] pisze:
hcpig pisze:Otóż to, każdy hejter pozuje na wielkiego bonzo i licytuje się jeden z drugim jak bardzo ma wyjebane na Metallikę a to właśnie ta ostatnia pociąga za ich sznurki, wykrzywia im umysł i miażdży marzenia.
To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?
Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....
woodpecker from space
Awatar użytkownika
harvestman
weteran forumowych bitew

04-12-2016, 12:34

Jest na tym forum jeden zespół który swoją popularnością przeskoczył Metallikę. Behemoth ma 312 straon w temacie, jeżeli do tego dodamy osobny dział o liderze na którym od 2011 nazbierało się 342 strony i tematy w dziale koncertowym, to wychodzi na to że Lars może Adamowi buty czyścić :)
535

04-12-2016, 12:35

Triceratops pisze: w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....
Słuszna uwaga. Ja myślę, że bardzo dobrze, że tak jest, bo to sytuacja wiele mówiąca o tych wszystkich wyrobionych melomanach, którzy "wielbią od kołyski". Jasno wychodzi, że tak naprawdę, głównie Nothing Else Matters . Cieszy mnie, że malutką szpileczką nakłuwam ten balonik, a ktoś po drugiej stronie zwyczajnie nie trzyma ciśnienia, bo przecież "obrażajo dzieła wybitne", "szargajo świętości", "podkopujo pomniki".

edit
a przy okazji pozdrawiam użytkownika działającego pod pseudonimem operacyjnym harvestman, ewidentnego fana twórczości bohaterów tematu, jakoś nie widziałem, żeby reagował na moje wypowiedzi niczym pensjonarka...
[V]

04-12-2016, 12:48

Triceratops pisze:
[V] pisze:
Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....
I pozamiatane. Ale to rozkoszne patrząc jak ten zespół boli niektórych,uaaaa,leci kolejna strona.
hammer of justice crushes you bitches.
535

04-12-2016, 12:58

Ojojojoj. Przynieść wam po kawce i ciastku chłopaki?
[V]

04-12-2016, 13:00

535 pisze:Ojojojoj. Przynieść wam po kawce i ciastku chłopaki?
sernika.ale w sumie pije piwo ,więc może ja dam Ci piwo i stukniemy się wirtualnymi kuflami?
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-12-2016, 13:04

535 pisze:Słuszna uwaga. Ja myślę, że bardzo dobrze, że tak jest, bo to sytuacja wiele mówiąca o tych wszystkich wyrobionych melomanach, którzy "wielbią od kołyski". Jasno wychodzi, że tak naprawdę, głównie Nothing Else Matters . Cieszy mnie, że malutką szpileczką nakłuwam ten balonik, a ktoś po drugiej stronie zwyczajnie nie trzyma ciśnienia, bo przecież "obrażajo dzieła wybitne", "szargajo świętości", "podkopujo pomniki".
Stary, nie pojebalo cie przypadkiem? A ty od razu dostajesz stanu przedzawalowego jak ktos nazwie Voivod czy Arcturus opsranymi kapelkami dla przegrancow w rajtuzach? Pewnie nie (tak zakladam) wiec dlaczego mniemasz, ze w druga strone jest inaczej? Odnosze wrazenie, ze masz jakas misje, udowodnic wszystkim, ze swiat i rzeczywistosc nie jest taka jak jest, tylko taka jak ci sie wydaje. A im bardziej mowisz, ze masz wyjebane, tym bardziej sobie zaprzeczasz :D No zluzuj przeciez ty sluchasz Bielizny a to juz jest poza wszelka krytyka :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

04-12-2016, 13:08

Give me fuel!
Yare Yare Daze
[V]

04-12-2016, 13:10

hcpig pisze:
Give me fuel!
dobry song,zawsze lubiłem.
Awatar użytkownika
hcpig

04-12-2016, 13:15

Jest MAKSYMALNIE wyluzowany, esencja r'n'r.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

04-12-2016, 13:17

[V] pisze:
Triceratops pisze:
[V] pisze:To oczywiste. Bdb napisane. Po co tracic czas i energię jak ma się na to wyjebane? sadomasochizm?
I pozamiatane. Ale to rozkoszne patrząc jak ten zespół boli niektórych,uaaaa,leci kolejna strona.
hammer of justice crushes you bitches.
Generalnie czytam ten temat na wyrywki z uśmiechem politowania, ale jedna rzecz mnie nurtuje - wy tak na serio czy to jakiś wyższy poziom trollingu?

A tak w ramach offtopu to mój kontakt z nową pytą Larsa & co. ograniczył się do odsłuchania kilku numerów, które puścił mi na swoim kwadracie pewien forumowy bdb kolega od rozkładania Metalliki na czynniki pierwsze. Uważał, że puszcza mi te najlepsze utwory z płyty. Stwierdziłem, że niektóre są nawet niezłe - taki fajny, kwadratowy heavy metal. Za to pozostałe nudziły mnie zwykle już po minucie. Aż boję się słuchać całości, skoro to jest najlepsze, co ten album ma do zaoferowania.
ODPOWIEDZ