Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia

23-12-2016, 19:51

Jeżeli nie, to może "następną razą". Maniek to skromny człowiek. Nie żaden pijus, śmierdzący metaluch, rzygający i śpiący po kątach.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

23-12-2016, 19:56

Pewnie , bardzo chętnie. Hehe Ty też mnie zaskoczyłeś oczywiście pozytywnie:)
535

23-12-2016, 20:00

Jestem wdzięczny, że nie nabijałeś się z mojego metra sześćdziesiąt dziewięć. Niestety nie wszyscy mają tyle kultury i ogłady.
byrgh pisze:
a co do mnie: zgadza się. wszystkiemu winni wyłącznie ci stanowiący publikę. czasami to nawet chętnie wybrałbym się na jakiś Voivod, ale nie daj Bóg natrafiłbym na jakiegoś bojownika z forum i podzieliłbym los Plastka. ja to w ogóle wolę nie wychodzić z domu, żeby nie dostać wpierdol od jakiegoś zakutego w pancerz stuprocentowego długowłosego mężczyzny.

a co do reszty, łoję wińsko w piwnicy, bo w obawie przed rodzicami, a z jazzu słucham tylko Jelonka.
Co wy macie z tymi wpierdolami? O co chodzi?
535

24-12-2016, 05:12

[V] pisze:
Nie sądzę aby koncert Slayera,Metalliki czy Voivod nie posiadały żadnej wartości artystycznej, to jest właśnie typowa przypadłość fanów metalu którzy otworzyli się trochę na inną muzykę i wtedy układają równania,że metal to jednak syf dla nieogarniętych małp a np King Crimson to pany i profesorowie muzyki. Ja nie rozpatruje metalu tylko w kategoriach trzepania łbem i picia piwska pod sceną.Jasne,że fajnie jest sobie zrobić primitive killing od czasu do czasu ale jak patrze na to jak metal wpłynął na moje życie to widzę wiele innych czynników aniżyli tylko aspekt czysto ludyczny.Szanuję to,że ktoś może mieć inaczej.
Jednak słuchasz Sarke. Zapraszam do ogniska, nie trzeba się gniewać, gdy można tak wiele dorzucić.
[V]

24-12-2016, 09:59

535 pisze:
[V] pisze:
Nie sądzę aby koncert Slayera,Metalliki czy Voivod nie posiadały żadnej wartości artystycznej, to jest właśnie typowa przypadłość fanów metalu którzy otworzyli się trochę na inną muzykę i wtedy układają równania,że metal to jednak syf dla nieogarniętych małp a np King Crimson to pany i profesorowie muzyki. Ja nie rozpatruje metalu tylko w kategoriach trzepania łbem i picia piwska pod sceną.Jasne,że fajnie jest sobie zrobić primitive killing od czasu do czasu ale jak patrze na to jak metal wpłynął na moje życie to widzę wiele innych czynników aniżyli tylko aspekt czysto ludyczny.Szanuję to,że ktoś może mieć inaczej.
Jednak słuchasz Sarke. Zapraszam do ogniska, nie trzeba się gniewać, gdy można tak wiele dorzucić.
Naprawdę lubię pierwszy album,ma to coś,późniejsze płyty jakoś mnie nie przekonały.Ale jedynka ma fajny klimat.Śnieg,mróz,las,zero ludzi,takie proste przyjemności:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
hcpig

25-12-2016, 08:39

Trocki na facebooku pisze: A wniosek jest taki, że ta nasza Furia, obok równie naszej Mgły, to w tej chwili dwa najlepsze zespoły black metalowe na świecie.
Uff, bo już myślałem że koledzy z Behemoth.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Sybir

25-12-2016, 12:15

byrgh pisze:mistrzowie to z Was wszystkich są, ale wazeliny ;) nie ma w internecie drugiego takiego forum, na którym są tak pojemne kliki włażenia sobie w dupę ;) a jak to jest z klikami: śpiewasz tak jak my albo wypierdalasz na cenzurowane ;)
Optowałem i nadal optuję za tym, żeby - jak to określiłeś - wypierdolić Cię na cenzurowane, ale na razie chyba zostanie tak, jak jest. Zresztą, za jakiś czas znowu się stąd ewakuujesz, jak to bywało w przeszłości. A potem znowu wrócisz. I tak w kółko. Taki Człowiek-Biegunka ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 14:39

Sybir pisze:
byrgh pisze:mistrzowie to z Was wszystkich są, ale wazeliny ;) nie ma w internecie drugiego takiego forum, na którym są tak pojemne kliki włażenia sobie w dupę ;) a jak to jest z klikami: śpiewasz tak jak my albo wypierdalasz na cenzurowane ;)
Optowałem i nadal optuję za tym, żeby - jak to określiłeś - wypierdolić Cię na cenzurowane, ale na razie chyba zostanie tak, jak jest. Zresztą, za jakiś czas znowu się stąd ewakuujesz, jak to bywało w przeszłości. A potem znowu wrócisz. I tak w kółko. Taki Człowiek-Biegunka ;)
to by był dla mnie prawdziwy cios. i ja zresztą też mógłbym optować za jednym czy drugim, np. żeby ten kurewski świat zapłonął albo żebyś poszedł do chirurga, bo napletek Ci uciska naczynka krwionośne ;)
Bambi
rasowy masterfulowicz

25-12-2016, 17:32

Sybir pisze:
Nie! Zostaw go! Super się czyta te jego mądrości nabyte w czasie jego nieobecności! I ten ton mentora! Szczególnie zabawnie się to czyta, jak się długo jest na forum i pamięta jego stare dyletanckie wypowiedzi! I ostatnia fascynacja i wszechwiedza związana z coltranem też jest przeslodka:))))
HAILSA!!!!!
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 18:23

mógłbym cię zmiażdzyć w jednym zwięzłym zdaniu, reaktywna zniewieściała miernoto, że wszystkie twoje randki z przedstawicielami coachingu poszłyby się jebać w ułamku sekundy, ale leję na ciebie.
Bambi
rasowy masterfulowicz

25-12-2016, 19:06

byrgh pisze:mógłbym cię zmiażdzyć w jednym zwięzłym zdaniu, reaktywna zniewieściała miernoto, że wszystkie twoje randki z przedstawicielami coachingu poszłyby się jebać w ułamku sekundy, ale leję na ciebie.
:D :D i o to mi właśnie chodziło:D :D
HAILSA!!!!!
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 19:23

mój wiek i fakt, że znałem znacznie mniej rzeczy niż dziś - to są niestety twoje jedyne argumenty, który wałkujesz jak reszta motłochu stad na mój temat i jedyne, którymi żyjesz, dlatego odpowiedź jest identyczna. trzymaj se z vulturami, coffinami i resztą tej intelektualnej śmietanki (która jeszcze niedawno miała na temat twoich mądrości niezłą zabawę), a ja se będę trzymał z tymi, co są warci więcej niż gnojenia butami na glebie i próbowali ze mną pogadać na podstawie wymiany zdań, np. na prywacie, nie na podstawie pedalskiego "ja > ty", co prezentujesz chyba odkąd wyszedłeś ze swojej obory.
dla mnie oficjalnie koniec tematu, a ty tam sobie sraj dalej - jak zwykle na mój temat ;) bye!
Awatar użytkownika
Sybir

25-12-2016, 19:25

Argumenty, o których wspominasz, akurat przytaczano wielokrotnie - nie tak dawno zrobił to kol. HSVV w kontekście szeroko pojętej muzyki elektronicznej :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 19:32

byrdziu:

wiesz, różnica taka, że Bambus jest właśnie szczery (o czym piszesz w innym temacie) i jest sobą. Nie robi z siebie nie wiadomo kogo. Ty z kolei albo pierdolisz głupoty w co drugim temacie (kiedy próbujesz przedstawiać 'swoje' zdanie) albo lecisz z potokiem szamba. Generalnie, każdy chyba ma wyrobioną opinię na temat piszących tutaj poszczególnych użytkowników, także co do twojej osoby, jak widać. Jak ci się nie podoba to wypierdalaj i nie sap.
'Come the Blessed Madness'
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 20:08

Sybir pisze:Argumenty, o których wspominasz, akurat przytaczano wielokrotnie - nie tak dawno zrobił to kol. HSVV w kontekście szeroko pojętej muzyki elektronicznej :>
czytaj ze zrozumieniem; to jest chyba oczywiste, że nie mam za grosz szacunku kto go za grosz nie odwzajemnia. dobrze mi się gada z paroma osobami stąd i wystarczy. niepowiedziane za to, że nie dogadałbym się całkiem dobrze na żywo choćby z - wowow - Coffinem, ale też pod warunkiem, że nie czyniłby mi zarzutów z powodu wieku ;d
dalej mnie bawi wyrabianie sobie zdania o kimś na forum internetowym. byrdzio szczyl, cham, wieczny neofita (tylko w gorszych słowach), co jest przyjęte za pewnik (brakuje tylko punktu w regulaminie), a Bambi to dyplomata, ekscelencja i znawca sztuki każdej (ale kiedy akurat sprzyja to w projektowaniu sofizmatów) i tak dalej. śmiechom nie ma końca.

mija któryś rok z kolei, a mnie dalej bawi wojowanie z przekonanymi tu o swojej najświętszej racji bobkami, że sprawia mi to jakąkolwiek przykrość albo że ich zdanie jest najważniejsze, albo że znowu zwyciężyli, więc zasłużyli na to, żeby bestialsko zerżnąć tej nocy swoją żonę. ale należałoby też oddać mi chociaż cząstkę racji, bo wystarczy cofnąć się np. do przypadku Lykantropa, którego ktoś z czystej zawiści postanowił zniszczyć albo do mnie - jak to jeden z naczelnych błaznów desperacko szukał jakichś informacji na mój temat (aż znalazł), jednocześnie obrabiając dupę paru tu zgromadzonym. zresztą zapytaj Mothry, ona wie o mnie najwięcej spośród tu zgromadzonych i wie, że nie kłamę ;D... a poważnie, pax romana. to moja życiowa dewiza, ale z oczywistymi zobowiązaniami od strony rozmówcy.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

25-12-2016, 20:20

albo że znowu zwyciężyli, więc zasłużyli na to, żeby bestialsko zerżnąć tej nocy swoją żonę
co :D
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

25-12-2016, 20:27

Obrazek
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 20:35

nagrobek pisze:
albo że znowu zwyciężyli, więc zasłużyli na to, żeby bestialsko zerżnąć tej nocy swoją żonę
co :D
ałtentyk, nie kłame
Awatar użytkownika
Bloodcult

25-12-2016, 21:22

ten temat to mistrzostwo:
Plastek sugeruje że na metalowych koncertach jest brud, smród i rzygający metalowcy a na punkowych jest czystość, kultura i wysoki poziom intelektualny uczestników.

Wszyscy łapią trolling i się z nim kłócą że to nieprawda i że nie śmierdzą i nie rzygają, a jeśli już śmierdzą to tylko trochę a jeśli rzygają to nie na głównej sali.

na końcu zjawia się byrdziu i oświadcza że mógłby nas wszystkich zmiażdżyć bo sobie ustawił Coltrana w avatarze...

powiedzcie mi teraz panowie: jak Was traktować poważnie ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 21:25

też właśnie nie wiem
ODPOWIEDZ