Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Noise Magazine
Ciężko będzie chyba znaleźć zjeba który kupi to gówno, a co dopiero jeszcze zeskanuje.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
dajmy się zaskoczyć ;)
- ultravox
535 pisze:Kupię strony z artykułem o Ewie Braun. Mogę poświęcić równowartość 30 minut pracy, czyli około 3 złotych. W grę wchodzi przelew na konto i skan na pm.

Proszę bardzo. Numer konta podeślę na PM.
- nagrobek
cześć kuhwy, kupiłem dzisiaj. poczytam co nieco i wypierdolę w kosz. bo stać.
to nie artykuł o zespole jeno wywiad z wszystkimi ex-członkami, całkiem niezły zresztą.535 pisze:Kupię strony z artykułem o Ewie Braun. Mogę poświęcić równowartość 30 minut pracy, czyli około 3 złotych. W grę wchodzi przelew na konto i skan na pm.
-
- weteran forumowych bitew
Spoko numer. Wywiad z trockim bardzo zabawny, ten z Nihilem też git, choć jest tam bodaj jedna ważka informacja na temat tego, jak panowie te Furię kleją.
Grrrówno!
-
- postuje jak opętany!
Zgadnijcie, którą płytę "Noise Magazine" uznał za album roku?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
daj spokój …shadowthrone pisze:Zgadnijcie, którą płytę "Noise Magazine" uznał za album roku?
inny kwiatek:
DM V. 3.0
WTF>?
lys på slutten av lys
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Ascetic
- Drone
Problem tego magazynu - przynajmniej dla mnie - leży w tym, że otwierają już otwarte drzwi do lasu. Płyną z nurtem tzw. undergroundowego mainstreamu. Wszystko już znane, już zaakceptowane + jeszcze historyczne wtręty, żeby wytłumaczyć, co stoi za tym znanym, zaakceptowanym i lubianym dzisiaj. Nie ma w tym magazynie żadnej niebezpiecznej i niepoprawnej nowości. Już Pitchfork jest lepszy, bo się nie boi zrecenzować takiego BLACK CILICE. No i ta FURIA w tym kontekście jest taka przewidywalna.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
ja dla odmiany dostrzegam inny "problem"*.
co następuje: kółko wzajemnego lizania rowa. od góry, albo od dołu. według preferencji.
rozwijam myśl: wywiad z muzykiem, który ma udział w redagowaniu magazynu.
druga rzecz, która mnie uderzyła. to taki zlew tego co się pojawi w internecie. jak się kliku chłopaków z tego forum zdzwoni i zrobi taką akcję: płyta X - jest rewelacyjna. tak piszemy i podbijamy, to oni tam tak napiszą. tak to czuję. casus I: Kosmokrator. casus II: DM V. 3.0 (jeszcze raz WTF? )
* z drugiej strony to nie problem tylko wygodnictwo i swoistego rodzaju pójście na łatwiznę.
co następuje: kółko wzajemnego lizania rowa. od góry, albo od dołu. według preferencji.
rozwijam myśl: wywiad z muzykiem, który ma udział w redagowaniu magazynu.
druga rzecz, która mnie uderzyła. to taki zlew tego co się pojawi w internecie. jak się kliku chłopaków z tego forum zdzwoni i zrobi taką akcję: płyta X - jest rewelacyjna. tak piszemy i podbijamy, to oni tam tak napiszą. tak to czuję. casus I: Kosmokrator. casus II: DM V. 3.0 (jeszcze raz WTF? )
* z drugiej strony to nie problem tylko wygodnictwo i swoistego rodzaju pójście na łatwiznę.
lys på slutten av lys
- longinus696
Ja kupiłem. Jak zresztą każdy poprzedni numer. To przecież najlepsze w Polsce pismo o ekstremalnej alternatywie. Być może najlepsze, jakie kiedykolwiek było w tej przegródce. Ktokolwiek twierdzi inaczej, jest po prostu uprzedzony i tyle w tym temacie. Aczkolwiek nadal twierdzę, że za dużo tam metalu i zgadzam się z Dronem, że piszą o stosunkowo bezpiecznych rzeczach, ale nawet przy tak poważnych mankamentach nie mają sobie równych, bo i w sumie konkurencji brak. Dziękuję za uwagę.Plastek pisze:Ciężko będzie chyba znaleźć zjeba który kupi to gówno, a co dopiero jeszcze zeskanuje.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
obawiam się, że to dramatyczna prawda jest.longinus696 pisze:Ja kupiłem. Jak zresztą każdy poprzedni numer. To przecież najlepsze w Polsce pismo o ekstremalnej alternatywie. Być może najlepsze, jakie kiedykolwiek było w tej przegródce. Ktokolwiek twierdzi inaczej, jest po prostu uprzedzony i tyle w tym temacie. Aczkolwiek nadal twierdzę, że za dużo tam metalu i zgadzam się z Dronem, że piszą o stosunkowo bezpiecznych rzeczach, ale nawet przy tak poważnych mankamentach nie mają sobie równych, bo i w sumie konkurencji nie ma. Dziękuję za uwagę.Plastek pisze:Ciężko będzie chyba znaleźć zjeba który kupi to gówno, a co dopiero jeszcze zeskanuje.
jak to się mówi: z braku laku dobry i ...
lys på slutten av lys
- Plastek
- Kontakt:
Oczywiście, Dropkick Murphys, szczególnie teraz gdy zaczęli grać pop, to ekstremalna alternatywa pełną gębą. Organek podobnie. Ekstremalna alternatywa że hoho. W łeb się lepiej pierdolnij i to tak zdrowo żebyś umarł.longinus696 pisze: To przecież najlepsze w Polsce pismo o ekstremalnej alternatywie. Być może najlepsze, jakie kiedykolwiek było w tej przegródce.
Ostatnio zmieniony 12-02-2017, 21:33 przez Plastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
Bez przesady. To jak znaleźć nadgniłe jabłko, jedyne w promieniu 100 km i twierdzić, że to najlepsze jabłko w promieniu 100 km.Ascetic pisze:obawiam się, że to dramatyczna prawda jest.longinus696 pisze:Ja kupiłem. Jak zresztą każdy poprzedni numer. To przecież najlepsze w Polsce pismo o ekstremalnej alternatywie. Być może najlepsze, jakie kiedykolwiek było w tej przegródce. Ktokolwiek twierdzi inaczej, jest po prostu uprzedzony i tyle w tym temacie. Aczkolwiek nadal twierdzę, że za dużo tam metalu i zgadzam się z Dronem, że piszą o stosunkowo bezpiecznych rzeczach, ale nawet przy tak poważnych mankamentach nie mają sobie równych, bo i w sumie konkurencji nie ma. Dziękuję za uwagę.Plastek pisze:Ciężko będzie chyba znaleźć zjeba który kupi to gówno, a co dopiero jeszcze zeskanuje.
jak to się mówi: z braku laku dobry i ...
I jakiej ekstremalnej alternatywie? Chyba właśnie tej nieekstremalnej alternatywie.
- Ascetic
z drugiej strony
jak się chłopaki z NMagazine zwiną
jak zwinie się MMagazine
to co zostanie?
MH i TR. lepszy scenariusz? ktoś czytał o Immolation w TR? chcecie dalej takie kocopoły czytać? ja nie.
skwituje tak: nie pierdolić. kupować. wspierać.
jak się chłopaki z NMagazine zwiną
jak zwinie się MMagazine
to co zostanie?
MH i TR. lepszy scenariusz? ktoś czytał o Immolation w TR? chcecie dalej takie kocopoły czytać? ja nie.
skwituje tak: nie pierdolić. kupować. wspierać.
lys på slutten av lys
- longinus696
Dajże spokój. Piszą o różnej muzyce - z założenia ekstremalnej - ale to nie musi oznaczać, że każda opisana tam płyta musi być wyzwaniem dla uszu, a kontakt z nią okupiony cierpieniem. Zresztą, to by było nie do zniesienia. to ma być pismo dla ludzi, a nie dla jakichś snobistycznych ekstremistów. Zresztą hipokryzja tutejszych forumowiczów jest monstrualna po prostu - zauważcie, że materiał z tego pisma pokrywa się w znacznej mierze z tutejszymi playlistami, więc to Wasze narzekanie, to zwyczajnie śmiech na sali.Drone pisze: Bez przesady. To jak znaleźć nadgniłe jabłko, jedyne w promieniu 100 km i twierdzić, że to najlepsze jabłko w promieniu 100 km.
I jakiej ekstremalnej alternatywie? Chyba właśnie tej nieekstremalnej alternatywie.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Na dobór materiału można wybrzydzać, trzeba jednak przyznać, że jest tam kilkoro niezłych "dziennikarzy" muzycznych. Osób, które maja pojęcie o muzyce i umieją o niej pisać. W każdym numerze jest kilka bardzo dobrych wywiadów, co jest rzeczą coraz rzadziej spotykaną w prasie muzycznej.
- Drone
Jeśli chodzi o Noise, to jest dokładnie taki sam casus jak Teraz Rock. Tylko zamiast archaicznych wąsów jest hipsterska broda. Ale klapy na oczach z tego samego rozdania.
- Hatefire
Z czystej ciekawości Noise się kiedyś deklarował jako magazyn piszący o "ekstremalnej alternatywnie"? Raczej od początku sytuowali się, jako zajmujący się przestrzenią pomiędzy mainstreamem,, a jakimiś totalnymi niszami. Robią, to lepiej lub gorzej, kwestia oceny, sam mam kilka "ale" do linii redakcyjnej, niemniej bez przesady.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy