01.04.2017 Gliwice DESASTER GEHENNAH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: 01.04.2017 Gliwice DESASTER GEHENNAH
Ten gość się melduje:

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No już dawno się na piwo umawialiśmy, pamiętam :)
I wierzę, że nie sprawisz mi zawodu.
I wierzę, że nie sprawisz mi zawodu.
- booshee
- postuje jak opętany!
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Bilet zakupiony. Już tylko 4 dni...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Widocznie masz blisko, bo Lublin startuje o 10 rano, więc według mnie to 3 zostały :)SadoGoat666 pisze:Bilet zakupiony. Już tylko 4 dni...
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Jest jakaś rozpiska godzinowa dostępna?
- ozzy
- postuje jak opętany!
SadoGoat666 pisze:Jest jakaś rozpiska godzinowa dostępna?
17:30 – 18:00 BESTIALITY
18:20 – 19:00 SLAUGHTER MESSIAH
19:20 – 20:00 NEKKROFUKK
20:20 – 21:00 VIOLENTOR
21:30 – 22:30 GEHENNAH
22:50 - …...... DESASTER
SODOM i chuj
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Srogi zestaw i jeszcze bardziej srogi rozkład jazdy. Zazdroszczę trochę, ale nie mam specjalnego parcia na koncerty (po wczorajszym), poza tym trzeba trochę popracować.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Początek o 17.20, bo Bestality zagrają 40 minet.
- hellkommander
- rozkręca się
Ciekawe czy jadą jakieś pizdeczki forumowe, z tych co to im przeszkadzają metalowcy pijący alkohol, śpiący i rzygający :D
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nie, Plastka nie będzie.hellkommander pisze:Ciekawe czy jadą jakieś pizdeczki forumowe, z tych co to im przeszkadzają metalowcy pijący alkohol, śpiący i rzygający :D
Poza tym jego punkowe płyty spuszczają mu taki WPIERDOL. że się wstydzi z domu wychodzić z poobijaną mordą.
-
Bawcie się miszcze, jebcie system moi drodzy-wiem kurwa ,że jest płacz,że nie dotarłem i generalnie wkurwienie ale liczę na zajebiście od serca,że przeżywacie tam kosmicznie zajebistą imprezę- i szatan da raczyć ,że nie raz się będziemy przytulać, smarkać w rękawy- co jak co ale kurwa madafaka feniks z popiołów powstał. Wykurwisej Imprezy !
Spotkamy się w najbliższej przyszłości:)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
POZER :):)tomaszm pisze:Bawcie się miszcze, jebcie system moi drodzy-wiem kurwa ,że jest płacz,że nie dotarłem i generalnie wkurwienie ale liczę na zajebiście od serca,że przeżywacie tam kosmicznie zajebistą imprezę- i szatan da raczyć ,że nie raz się będziemy przytulać, smarkać w rękawy- co jak co ale kurwa madafaka feniks z popiołów powstał. Wykurwisej Imprezy !
-
Ach Andrzej szkoda strzępić ryja idę się zabić.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Krótko i na temat.
Podróż i pierwsze godziny imprezy to istny alkoholokaust. Nie mogło i nie było inaczej. Serdeczne pozdrowienia dla producentów Soplicy o smakach pigwowym i orzechowym oraz piw wielu marek.
BESTIALITY - nie widziałem, przegapiłem z w/w powodu.
SLAUGHTER MESSIAH - opinie o tym zespole potwierdziły się w 100%; obejrzałem ten występ z wielką przyjemnością. Przydałby się jakiś pełniak od nich.
NEKKROFUKK - lubię te walce, ale na żywo mnie to nie przekonało; może dlatego, że Lord K. ledwo trzymał się na nogach, podobnie jak ja? Nie wiem :) Po tym występie zacząłem proces regeneracji i zacząłem pić wyłącznie wodę. Jak zwierzę.
VIOLENTOR - uwielbiam tę załogę od pierwszego kontaktu z jej muzyką; nie mający żadnej litości thrash spod znaku Exploited, zdopingowany jeszcze chyba włoskim temperamentem, na żywo wypadł jeszcze mocniej niż z płyt. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ktoś ich zaprosi do Polandu.
GEHENNAH - dla mnie koncert wieczoru; pod sceną rozpętało się totalne szaleństwo; zespół dostał od publiczności taką dawkę mocy, że nie mógł zagrać słabo. Lemmy na pewno jest dumny.
DESASTER - nie miałem już siły na nic; postałem i popatrzyłem na 6-7 numerów i musiałem klapnąć na tyłku. Ze sceny padały słowa zdziwienia, że to wielki błąd, że są w Polandzie po raz pierwszy. Entuzjastyczne przyjęcie wyraźnie ich cieszyło, szczególnie Infernal nie przestawał suszyć zębów, a Odin prezentował urocze miny. Hity były oczywiście wszystkie, mnie osobiście bardzo ucieszyła obecność w secie Satan's Soldiers Syndicate.
Podsumowując. To był doskonały wyjazd. Kierownik Lidla zlokalizowanego 20 metrów od klubu musiał wczoraj być bardzo szczęśliwy. Merchu było bardzo dużo, t-shirty po 65 zł, osobiscie zawiodłem się brakiem koszulek festiwalowych - to jeden jedyny malutki zgrzyt. Nie zabrakło też paru aferek i tak się złożyło, że rozkręconych przez młodych najebanych kuców, którzy byli odważni do momentu, gdy zaatakowany nie wykazywał strachu :)
Kolegów spotkanych było wielu, było wiele znanych postaci z metalowego podwórka, co dobrze oddaje rangę tego wydarzenia. Black Silesia, nie zwalniajcie tempa.
Podróż i pierwsze godziny imprezy to istny alkoholokaust. Nie mogło i nie było inaczej. Serdeczne pozdrowienia dla producentów Soplicy o smakach pigwowym i orzechowym oraz piw wielu marek.
BESTIALITY - nie widziałem, przegapiłem z w/w powodu.
SLAUGHTER MESSIAH - opinie o tym zespole potwierdziły się w 100%; obejrzałem ten występ z wielką przyjemnością. Przydałby się jakiś pełniak od nich.
NEKKROFUKK - lubię te walce, ale na żywo mnie to nie przekonało; może dlatego, że Lord K. ledwo trzymał się na nogach, podobnie jak ja? Nie wiem :) Po tym występie zacząłem proces regeneracji i zacząłem pić wyłącznie wodę. Jak zwierzę.
VIOLENTOR - uwielbiam tę załogę od pierwszego kontaktu z jej muzyką; nie mający żadnej litości thrash spod znaku Exploited, zdopingowany jeszcze chyba włoskim temperamentem, na żywo wypadł jeszcze mocniej niż z płyt. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ktoś ich zaprosi do Polandu.
GEHENNAH - dla mnie koncert wieczoru; pod sceną rozpętało się totalne szaleństwo; zespół dostał od publiczności taką dawkę mocy, że nie mógł zagrać słabo. Lemmy na pewno jest dumny.
DESASTER - nie miałem już siły na nic; postałem i popatrzyłem na 6-7 numerów i musiałem klapnąć na tyłku. Ze sceny padały słowa zdziwienia, że to wielki błąd, że są w Polandzie po raz pierwszy. Entuzjastyczne przyjęcie wyraźnie ich cieszyło, szczególnie Infernal nie przestawał suszyć zębów, a Odin prezentował urocze miny. Hity były oczywiście wszystkie, mnie osobiście bardzo ucieszyła obecność w secie Satan's Soldiers Syndicate.
Podsumowując. To był doskonały wyjazd. Kierownik Lidla zlokalizowanego 20 metrów od klubu musiał wczoraj być bardzo szczęśliwy. Merchu było bardzo dużo, t-shirty po 65 zł, osobiscie zawiodłem się brakiem koszulek festiwalowych - to jeden jedyny malutki zgrzyt. Nie zabrakło też paru aferek i tak się złożyło, że rozkręconych przez młodych najebanych kuców, którzy byli odważni do momentu, gdy zaatakowany nie wykazywał strachu :)
Kolegów spotkanych było wielu, było wiele znanych postaci z metalowego podwórka, co dobrze oddaje rangę tego wydarzenia. Black Silesia, nie zwalniajcie tempa.
- booshee
- postuje jak opętany!
Wpierdol, mosh, obite nery i wątroba, kulminacja na Gehennah, Bestiality +1 do wszystkiego, dzisiaj leżone (nie te lata) a i nie myje ręki prawej bo trochę fanbojowych z mojej strony pion i żółwików było xD. Najlepsze urodziny od lat, ale za to dziękować zawodowej ekipie wyjazdowej.
-
- weteran forumowych bitew
Na kolach do Czestochochowytomaszm pisze:Ach Andrzej szkoda strzępić ryja idę się zabić.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Z rzadka ostatnio jeżdżę na koncerty, ale jak już się pojawiam, to jest bdb, zarówno koncertowo jak i towarzysko. :) Violentor znakomity rock n roll, Gehennah wpierdol przeokrutny, straszliwie mnie sponiewierali. Nekrofaka i Desaster w zasadzie tak jednym okiem obejrzałem, ale zastrzeżen specjalnych nie miałem, po prostu podejście V i G bardziej do mnie trafia.
Zdecydowanie potrzebowałem takiego resetu. Pozdro dla współtowarzyszy alkoholokaustu. :D
Zdecydowanie potrzebowałem takiego resetu. Pozdro dla współtowarzyszy alkoholokaustu. :D
- Self
- rasowy masterfulowicz
A i Tomek, liczę że następnym razem zjawisz się na takim spedzie. Brakowało mi kogoś, kto po pijaku powtarzalby mi, jak bardzo się cieszy z naszego spotkania. :D