Wątek wakacyjny - czyli chwalimy się gdzie wybywamy na urlop

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

Re: Wątek wakacyjny - czyli chwalimy się gdzie wybywamy na u

13-08-2017, 15:58

Polecam więc plażę w Baśce na Krku lub rejony jeszcze mocniej na południe.
Jebać żuli.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

13-08-2017, 15:59

tomaszm pisze:Man ja juz 7 raz jestem w Grecji i za każdym razem jestem tak samo zachwycony.
też mógłbym tam być, jak i w każdym innym rejonie Europy, ale tym razem wybrałem Tatry, bo je wielbię i chuj komu do tego. tyle w temacie
Heretyk

13-08-2017, 16:00

Chorwacja, swoją drogą, to zniszczenie. niesamowity kraj
tomaszm

13-08-2017, 16:01

wolff pisze:Polecam więc plażę w Baśce na Krku lub rejony jeszcze mocniej na południe.
Dzieki za polecanke. Sprawdze sobie.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

13-08-2017, 16:09

Nie jest to "klasyczna piaszczysta" jakie spotkać można w Grecji czy choćby u nas nad Bałtykiem ale otoczenie robi niesamowite wrażenie. Wapienne zaś wybrzeża Chorwacji są bardzo ciekawe zwłaszcza dla amatorów nurkowania ale to też kwestia gustu.
Jebać żuli.
kenediusze
weteran forumowych bitew

13-08-2017, 19:51

Heretyk pisze:
tomaszm pisze:Man ja juz 7 raz jestem w Grecji i za każdym razem jestem tak samo zachwycony.
też mógłbym tam być, jak i w każdym innym rejonie Europy, ale tym razem wybrałem Tatry, bo je wielbię i chuj komu do tego. tyle w temacie
Tatry są zajebiste i magiczne, nie ma takiego drugiego miejsca, i nawet warto ścierpieć te tłumy, żeby móc sobie pochodzić po szlakach.

Ja niestety coraz gorzej znoszę tłumy turystów, dlatego pojutrze zabieram rower, sakwy i namiot, cisnę pociągiem do Rzeszowa a potem kierunek Transylwania, przez Słowację i Węgry. Dwutygodniowe rowerowanie powinno dobrze zrobić na mózg.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Karkasonne

14-08-2017, 00:39

Jestem u znajomych w Tbilisi, trochę się pokręci tu w Gruzji a potem Armenia, górski karabach i Abchazja.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

14-08-2017, 01:03

spektakularnych wycieczek nie robię, jedynie co to raz w miesiącu na weekndowy wyjazd zagranicę mogę sobie pozwolić. ostatnio Zurych 3 tygodnie temu i Praga tydzień temu. parę innych miejsc mam do zaliczenia do końca roku, ale jak patrzę na coraz większe ilości ludzi jeżdżących po świecie na długie miesiące, to zastanawiam się głęboko nad tym jak to, skąd to, etc.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
byrgh
zahartowany metalizator

14-08-2017, 01:13

Karkasonne pisze:Jestem u znajomych w Tbilisi, trochę się pokręci tu w Gruzji a potem Armenia, górski karabach i Abchazja.
git, byle z dala od tego pandemicznego eurokołchozu
Awatar użytkownika
Sybir

06-09-2017, 16:50

Bewitching the Pomerania.

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Karkasonne

06-09-2017, 17:30

byrgh pisze:
Karkasonne pisze:Jestem u znajomych w Tbilisi, trochę się pokręci tu w Gruzji a potem Armenia, górski karabach i Abchazja.
git, byle z dala od tego pandemicznego eurokołchozu
Ech kolego, nie wiesz co mówisz. W porównaniu do nich, to w ,,Eurokołchozie" jest raj.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

06-09-2017, 18:52

Siedzę sobie w Budapeszcie, i muszę powiedzieć, że to miasto przerosło wszelkie moje oczekiwania. Tłumy turystów oczywiście są, głównie azjatyckich, ale da się przeżyć. Rozumiem jednak ogólne wkurwienie na gości z UK. Godzina 16, dzielnica zamkowa, tuż pod kościołem Macieja (Korwina zresztą), w knajpie siedzi duża (ponad 20 osób) ekipa z UK. Wszyscy w takich samych koszulkach, nie wiem, urodziny czy wieczór kawalerski, czy chuj. Widać, że siedzą już nie jedno piwo i nie dwa. Najebani jak świnie, "śpiewają" wyspiarskie piosenki, którymi ich raczy właściciel knajpy, kurwa masakra. Co to będzie wieczorem? Kawałek dalej słyszę nagle "dzień dobry" - patrzę, a to para, z którą dwa dni temu leciałem z Warszawy fotel w fotel. Świat jest malutki.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
adammaj
świeżak
Kontakt:

04-10-2017, 17:04

ostatnio byłem w okolicach Tomaszowa Lubelskiego, żona załatwiła noclegi na roztoczu, ładna okolica. Roztocze bardzo efektowne jets, robi wrażenie, ładne miejsce w sam raz na wypoczynek.
Karkasonne

04-10-2017, 18:46

Lukass pisze:Siedzę sobie w Budapeszcie, i muszę powiedzieć, że to miasto przerosło wszelkie moje oczekiwania. Tłumy turystów oczywiście są, głównie azjatyckich, ale da się przeżyć. Rozumiem jednak ogólne wkurwienie na gości z UK. Godzina 16, dzielnica zamkowa, tuż pod kościołem Macieja (Korwina zresztą), w knajpie siedzi duża (ponad 20 osób) ekipa z UK. Wszyscy w takich samych koszulkach, nie wiem, urodziny czy wieczór kawalerski, czy chuj. Widać, że siedzą już nie jedno piwo i nie dwa. Najebani jak świnie, "śpiewają" wyspiarskie piosenki, którymi ich raczy właściciel knajpy, kurwa masakra. Co to będzie wieczorem? Kawałek dalej słyszę nagle "dzień dobry" - patrzę, a to para, z którą dwa dni temu leciałem z Warszawy fotel w fotel. Świat jest malutki.
A odwiedizłeś Manowar Cafe?
fugazi
w mackach Zła

26-07-2018, 10:00

"Wybitnie mnie cieszy" też się chyba poszło i wycięło...
Nic to, i tam mnie cieszy, że 3,5 tygodnia urlopu zaczęło się właśnie dziś. Spadamy już za chwilę do Wiednia, w sobotę do Chorwacji na 2 tyg i znowu 3-4 dni we Wiedniu. Pozdrowienia dla wszystkich przed, w trakcie i po urlopie.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

26-07-2018, 10:14

fugazi pisze:"Wybitnie mnie cieszy" też się chyba poszło i wycięło...
Nic to, i tam mnie cieszy, że 3,5 tygodnia urlopu zaczęło się właśnie dziś. Spadamy już za chwilę do Wiednia, w sobotę do Chorwacji na 2 tyg i znowu 3-4 dni we Wiedniu. Pozdrowienia dla wszystkich przed, w trakcie i po urlopie.
Zajebisty plan, zazdrość
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
maciek z klanu

26-07-2018, 10:14

Urlop w domu to najlepszy urlop. Ewentualnie jakieś dwu dniowe wypady w góry. Jebac ciepłe kraje
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

26-07-2018, 11:36

maciek z klanu pisze:Urlop w domu to najlepszy urlop. Ewentualnie jakieś dwu dniowe wypady w góry. Jebac ciepłe kraje
Sto procent racji. Można zrobić remont mieszkania. Same oszczędności.Poza tym tylko idiota pcha się w upał na własne życzenie, płacąc za to jak za zboże.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-07-2018, 12:40

Najlepsza atrakcja tych zagranicznych cieplych krajow z opowiesci roznych znajomych to legendarny "olinkluzif". Nie wiem co to za zabytek ale pono wszedzie to najwieksza atrakcja tam gdzie tego nie ma nie oplaca sie jechac.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
IMP-|-OUS
weteran forumowych bitew

26-07-2018, 12:46

Triceratops pisze:Najlepsza atrakcja tych zagranicznych cieplych krajow z opowiesci roznych znajomych to legendarny "olinkluzif". Nie wiem co to za zabytek ale pono wszedzie to najwieksza atrakcja tam gdzie tego nie ma nie oplaca sie jechac.
Obrazek
ODPOWIEDZ