Wątek wakacyjny - czyli chwalimy się gdzie wybywamy na urlop
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Wątek wakacyjny - czyli chwalimy się gdzie wybywamy na u
Polecam więc plażę w Baśce na Krku lub rejony jeszcze mocniej na południe.
Jebać żuli.
-
- mistrz forumowej ceremonii
też mógłbym tam być, jak i w każdym innym rejonie Europy, ale tym razem wybrałem Tatry, bo je wielbię i chuj komu do tego. tyle w temacietomaszm pisze:Man ja juz 7 raz jestem w Grecji i za każdym razem jestem tak samo zachwycony.
-
Chorwacja, swoją drogą, to zniszczenie. niesamowity kraj
-
Dzieki za polecanke. Sprawdze sobie.wolff pisze:Polecam więc plażę w Baśce na Krku lub rejony jeszcze mocniej na południe.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie jest to "klasyczna piaszczysta" jakie spotkać można w Grecji czy choćby u nas nad Bałtykiem ale otoczenie robi niesamowite wrażenie. Wapienne zaś wybrzeża Chorwacji są bardzo ciekawe zwłaszcza dla amatorów nurkowania ale to też kwestia gustu.
Jebać żuli.
-
- weteran forumowych bitew
Tatry są zajebiste i magiczne, nie ma takiego drugiego miejsca, i nawet warto ścierpieć te tłumy, żeby móc sobie pochodzić po szlakach.Heretyk pisze:też mógłbym tam być, jak i w każdym innym rejonie Europy, ale tym razem wybrałem Tatry, bo je wielbię i chuj komu do tego. tyle w temacietomaszm pisze:Man ja juz 7 raz jestem w Grecji i za każdym razem jestem tak samo zachwycony.
Ja niestety coraz gorzej znoszę tłumy turystów, dlatego pojutrze zabieram rower, sakwy i namiot, cisnę pociągiem do Rzeszowa a potem kierunek Transylwania, przez Słowację i Węgry. Dwutygodniowe rowerowanie powinno dobrze zrobić na mózg.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Jestem u znajomych w Tbilisi, trochę się pokręci tu w Gruzji a potem Armenia, górski karabach i Abchazja.
- HSVV
- w mackach Zła
spektakularnych wycieczek nie robię, jedynie co to raz w miesiącu na weekndowy wyjazd zagranicę mogę sobie pozwolić. ostatnio Zurych 3 tygodnie temu i Praga tydzień temu. parę innych miejsc mam do zaliczenia do końca roku, ale jak patrzę na coraz większe ilości ludzi jeżdżących po świecie na długie miesiące, to zastanawiam się głęboko nad tym jak to, skąd to, etc.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- zahartowany metalizator
git, byle z dala od tego pandemicznego eurokołchozuKarkasonne pisze:Jestem u znajomych w Tbilisi, trochę się pokręci tu w Gruzji a potem Armenia, górski karabach i Abchazja.
- Sybir
Bewitching the Pomerania.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Ech kolego, nie wiesz co mówisz. W porównaniu do nich, to w ,,Eurokołchozie" jest raj.byrgh pisze:git, byle z dala od tego pandemicznego eurokołchozuKarkasonne pisze:Jestem u znajomych w Tbilisi, trochę się pokręci tu w Gruzji a potem Armenia, górski karabach i Abchazja.
- Lukass
Siedzę sobie w Budapeszcie, i muszę powiedzieć, że to miasto przerosło wszelkie moje oczekiwania. Tłumy turystów oczywiście są, głównie azjatyckich, ale da się przeżyć. Rozumiem jednak ogólne wkurwienie na gości z UK. Godzina 16, dzielnica zamkowa, tuż pod kościołem Macieja (Korwina zresztą), w knajpie siedzi duża (ponad 20 osób) ekipa z UK. Wszyscy w takich samych koszulkach, nie wiem, urodziny czy wieczór kawalerski, czy chuj. Widać, że siedzą już nie jedno piwo i nie dwa. Najebani jak świnie, "śpiewają" wyspiarskie piosenki, którymi ich raczy właściciel knajpy, kurwa masakra. Co to będzie wieczorem? Kawałek dalej słyszę nagle "dzień dobry" - patrzę, a to para, z którą dwa dni temu leciałem z Warszawy fotel w fotel. Świat jest malutki.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- świeżak
- Kontakt:
ostatnio byłem w okolicach Tomaszowa Lubelskiego, żona załatwiła noclegi na roztoczu, ładna okolica. Roztocze bardzo efektowne jets, robi wrażenie, ładne miejsce w sam raz na wypoczynek.
A odwiedizłeś Manowar Cafe?Lukass pisze:Siedzę sobie w Budapeszcie, i muszę powiedzieć, że to miasto przerosło wszelkie moje oczekiwania. Tłumy turystów oczywiście są, głównie azjatyckich, ale da się przeżyć. Rozumiem jednak ogólne wkurwienie na gości z UK. Godzina 16, dzielnica zamkowa, tuż pod kościołem Macieja (Korwina zresztą), w knajpie siedzi duża (ponad 20 osób) ekipa z UK. Wszyscy w takich samych koszulkach, nie wiem, urodziny czy wieczór kawalerski, czy chuj. Widać, że siedzą już nie jedno piwo i nie dwa. Najebani jak świnie, "śpiewają" wyspiarskie piosenki, którymi ich raczy właściciel knajpy, kurwa masakra. Co to będzie wieczorem? Kawałek dalej słyszę nagle "dzień dobry" - patrzę, a to para, z którą dwa dni temu leciałem z Warszawy fotel w fotel. Świat jest malutki.
-
- w mackach Zła
"Wybitnie mnie cieszy" też się chyba poszło i wycięło...
Nic to, i tam mnie cieszy, że 3,5 tygodnia urlopu zaczęło się właśnie dziś. Spadamy już za chwilę do Wiednia, w sobotę do Chorwacji na 2 tyg i znowu 3-4 dni we Wiedniu. Pozdrowienia dla wszystkich przed, w trakcie i po urlopie.
Nic to, i tam mnie cieszy, że 3,5 tygodnia urlopu zaczęło się właśnie dziś. Spadamy już za chwilę do Wiednia, w sobotę do Chorwacji na 2 tyg i znowu 3-4 dni we Wiedniu. Pozdrowienia dla wszystkich przed, w trakcie i po urlopie.
- pr0metheus
Zajebisty plan, zazdrośćfugazi pisze:"Wybitnie mnie cieszy" też się chyba poszło i wycięło...
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
Urlop w domu to najlepszy urlop. Ewentualnie jakieś dwu dniowe wypady w góry. Jebac ciepłe kraje
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Sto procent racji. Można zrobić remont mieszkania. Same oszczędności.Poza tym tylko idiota pcha się w upał na własne życzenie, płacąc za to jak za zboże.maciek z klanu pisze:Urlop w domu to najlepszy urlop. Ewentualnie jakieś dwu dniowe wypady w góry. Jebac ciepłe kraje
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Najlepsza atrakcja tych zagranicznych cieplych krajow z opowiesci roznych znajomych to legendarny "olinkluzif". Nie wiem co to za zabytek ale pono wszedzie to najwieksza atrakcja tam gdzie tego nie ma nie oplaca sie jechac.
woodpecker from space
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Triceratops pisze:Najlepsza atrakcja tych zagranicznych cieplych krajow z opowiesci roznych znajomych to legendarny "olinkluzif". Nie wiem co to za zabytek ale pono wszedzie to najwieksza atrakcja tam gdzie tego nie ma nie oplaca sie jechac.