Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Nowe seriale

29-09-2017, 10:13

Obrazek

Zaczynam opierdalać gałę. Jak będzie słaby to wszystkim forumowym kolegom utnę głowy mieczem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

29-09-2017, 10:25

2 sezon zdecydowane lepszy od pierwszego, ale i tak dobre, chociaż rozbrat z książkami Cornwella zauważalny.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-09-2017, 10:27

Sgt. Barnes pisze:chociaż rozbrat z książkami Cornwella zauważalny.
A to szkoda, bo bardzo lubię jego książki. No nic, zobaczymy co z tego będzie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

29-09-2017, 12:21

Plastek pisze:
Sgt. Barnes pisze:[youtube][/youtube]
Fajne, ale wolałbym żeby Ivar nie robił takich min.
mi już trochę ciśnienie przeszło na ten serial, zwłaszcza (spojler) kiedy uśmiercili głównego bohatera i poziom każdego kolejnego sezonu imo gorszy od poprzedzającego.
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

29-09-2017, 20:18

Plastek pisze:Obrazek

Zaczynam opierdalać gałę. Jak będzie słaby to wszystkim forumowym kolegom utnę głowy mieczem.
Moim zdaniem bez rewelacji. Główny bohater jakiś taki denerwujący i słabo obsadzony.
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

29-09-2017, 22:30

RottinG pisze:The Orville - komedia sf, mocna zrzynka ze Star Treka... chyba niezbyt można powiedzieć, że to parodia. Ogląda się całiem fajnie.
Obrazek
Pierwszy odcinek mnie nie przekonal. Uleglem i dalem szanse drugiemu.

Po czterech odcinkach: nie trawie humoru Setha MacFarlane'a, ale tutaj jest w mile widzianych ryzach. Do tego gosc kuma ducha Star Trek lepiej niz skryba Transformers. DSC poki co przegrywa z kretesem starcie z podrobka TNG.

To nie komedia. nie parodia i nawet nie pastisz.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-09-2017, 22:51

co za durny plakat :P

Obrazek
jest lepiej, powoli się rozkręca, jest mniej pierdolenia a więcej akcji i w końcu coś się zaczyna dziać
cdn :)

Obrazek
przypadkiem trafiłem na comedy central i jakoś poszło ;) bedzie ogladane dalej :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

01-10-2017, 13:12

dobra, skończyłem Breaking Bad i już pomijając moją opinię na temat tego serialu (bardzo dobry, momentami znakomity, ale na pewno nie genialny) mam pytanie. czy kogoś poza mną wkurwiał główny bohater? bo wszędzie czytam, że jego żonka zła, szwagier niedobry, jesse pojebany itd. ale Walter? och nie, on chciał dobrze, tylko nie do końca mu wyszło. a za te jego wszystkie kłamstwa, od których w pewnym momencie autentycznie chciało się rzygać, najchętniej bym mu dał w ryj :)
[V]

01-10-2017, 13:26

Heretyk pisze:dobra, skończyłem Breaking Bad i już pomijając moją opinię na temat tego serialu (bardzo dobry, momentami znakomity, ale na pewno nie genialny) mam pytanie. czy kogoś poza mną wkurwiał główny bohater? bo wszędzie czytam, że jego żonka zła, szwagier niedobry, jesse pojebany itd. ale Walter? och nie, on chciał dobrze, tylko nie do końca mu wyszło. a za te jego wszystkie kłamstwa, od których w pewnym momencie autentycznie chciało się rzygać, najchętniej bym mu dał w ryj :)
To jest chyba magia telewizji,że ogladamy dupków jak Walter albo House których mimo wszystko podziwiamy,za spryt,inteligencje,sarkazm,może nawet trochę checmy być tacy jak oni. Dzisiejszy świat tworzy negatywnych bohaterów którzy są ..fajni.są cool. Nie są przynajmniej nudni jak brudna dupa i życie od 9 do 5 z kredytem,gruba żoną i chujem szefem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
[V]

01-10-2017, 13:29

yossarian84 pisze:House bardzo okej, widziałem wszystkie odcinki
na tvn7 rano leciał ostatnio i wróciłem do całej serii.Genialny pokaz skurwysynstwa i przereklamowanego człowieczeństwa ;)Uwielbiam ten serial. Life is pain!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Heretyk

01-10-2017, 13:44

[V] pisze:To jest chyba magia telewizji,że ogladamy dupków jak Walter albo House których mimo wszystko podziwiamy,za spryt,inteligencje,sarkazm,może nawet trochę checmy być tacy jak oni. Dzisiejszy świat tworzy negatywnych bohaterów którzy są ..fajni.są cool. Nie są przynajmniej nudni jak brudna dupa i życie od 9 do 5 z kredytem,gruba żoną i chujem szefem.
Coś w tym jest. i sam fakt, że gość wywołuje emocje, to już coś.
Heretyk

01-10-2017, 13:45

[V] pisze:
na tvn7 rano leciał ostatnio i wróciłem do całej serii.Genialny pokaz skurwysynstwa i przereklamowanego człowieczeństwa ;)Uwielbiam ten serial. Life is pain!
o, House mistrz. jego akurat bardzo lubię :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-10-2017, 14:11

[V] pisze:dupków jak Walter albo House których mimo wszystko podziwiamy,za spryt,inteligencje,sarkazm,może nawet trochę checmy być tacy jak oni. Dzisiejszy świat tworzy negatywnych bohaterów którzy są ..fajni.są cool. Nie są przynajmniej nudni jak brudna dupa i życie od 9 do 5 z kredytem,gruba żoną i chujem szefem.
Tak właśnie jest, ja taki jestem i mogę powiedzieć, że w życiu pozaforumowym masa ludzi chce być taka jak ja, a kobiety wprost szaleją za takim charyzmatycznym, inteligentnym skurwysynem. Polecam kolegom taką postawę, choć oczywiście trzeba mieć odpowiednie "zaplecze" by być kimś takim.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

01-10-2017, 19:58

nowy Channel Zero ruszył
pierwszy odcinek bdb, a drugi dziwny :-)
byrgh
zahartowany metalizator

01-10-2017, 20:01

Heretyk pisze:
[V] pisze:
o, House mistrz. jego akurat bardzo lubię :)
Plastek pisze:Tak właśnie jest, ja taki jestem i mogę powiedzieć, że w życiu pozaforumowym masa ludzi chce być taka jak ja, a kobiety wprost szaleją za takim charyzmatycznym, inteligentnym skurwysynem. Polecam kolegom taką postawę, choć oczywiście trzeba mieć odpowiednie "zaplecze" by być kimś takim.
cierpienie typa objawia się głównie, jeśli idzie o sprawy sercowe i wtedy wali najznamienitsze monologi rodem z Coelho, zajebiste skurwysyństwo lol. przereklamowany, "przeintelektualizowany" serial, w kółko to samo, ale wówczas to było na czasie - to to, to Big Bang Theory dla lubujących się w sitcomach itp.; dużo hermetycznych pojęć, a w gruncie rzeczy pod tym płaszczykiem prosty jak budowa cepa humor i znowu sarkazm bardziej z bólu egzystencji (smutne to jak pizda), niżli rozczarowywanie się ludźmi, światem.

to tak odnośnie House'a, a nie Hugha Laurie, którego bardzo lubię i zajebisty pokaz aktorstwa to dał w Black Adder, nie jakimś strasznie rozhajpowanym wśród alternatywnej młodzieży doktorku.
Ostatnio zmieniony 01-10-2017, 20:03 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-10-2017, 20:02

yossarian84 pisze:nowy Channel Zero ruszył
Serio ci się podoba? Jak dla mnie nic się nie zmieniło i tak jak pierwszy sezon - marna, budżetowa podróbka American Horror Story. Horroru w tym zero, klimatu zero, scenariusz tragiczny; jedno wielkie zero.
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

01-10-2017, 20:05

Plastek pisze:
Serio ci się podoba? Jak dla mnie nic się nie zmieniło i tak jak pierwszy sezon - marna, budżetowa podróbka American Horror Story. Horroru w tym zero, klimatu zero, scenariusz tragiczny; jedno wielkie zero.
sam jesteś zero.pierwszy sezon kasuje wszystkie te horror gówna które sie tu wkleja.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

01-10-2017, 20:05

Mnie pierwszy sezon poskładał w kostkę. Otwarcie drugiego jednak rozczarowało. Zobaczymy jak będzie dalej.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-10-2017, 20:07

byrgh pisze: cierpienie typa objawia się głównie, jeśli idzie o sprawy sercowe i wtedy wali najznamienitsze monologi rodem z Coelho, zajebiste skurwysyństwo lol. przereklamowany, "przeintelektualizowany" serial, w kółko to samo, ale wówczas to było na czasie - to to, to Big Bang Theory dla lubujących się w sitcomach itp.; dużo hermetycznych pojęć, a w gruncie rzeczy pod tym płaszczykiem prosty jak budowa cepa humor i znowu sarkazm bardziej z bólu egzystencji (smutne to jak pizda), niżli rozczarowywanie się ludźmi, światem.

to tak odnośnie House'a, a nie Hugha Laurie, którego bardzo lubię i zajebisty pokaz aktorstwa to dał w Black Adder, nie jakimś strasznie rozhajpowanym wśród alternatywnej młodzieży doktorku.
Szczerze mówiąc sram House'a:) Nie widziałem nawet jednego odcinka; jeno z opowiadań znam i może być tak jak mówisz.
Podtrzymuję natomiast swoje słowa na temat charyzmatycznych, inteligentnych skurwysynów:)
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

01-10-2017, 20:09

[V] pisze:
Plastek pisze:
sam jesteś zero.pierwszy sezon kasuje wszystkie te horror gówna które sie tu wkleja.
Ten serial to gówno, choć może fani wysublimowanego kina artystycznego doszukają się w nim ciekawych przesłań i niepokojących pytań. Nie wiem, może za mało łiski pije i dlatego mi się nie podobał?
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ