BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Warszawa

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

Re: BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Wars

25-10-2017, 08:51

535 pisze:
Ołówkiiiii pisze:Dziś w Krakowie była miazga
Tak właśnie.
535 pisze:
Anthropophagus pisze:Wpierdol piękny był.
Pierdolisz.
Nigga what?? Czyli miazga była ale bez wpierdolu? ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

25-10-2017, 08:59

KM chyba jeszcze potrzebuje trochę czasu by na żywo odtworzyć to szaleństwo które udaje im się zarejestrować w studio. wczoraj niestety brzmiało to słabo, a niektórzy z panów na scenie wyglądali jakby sami byli mocno znudzeni swym występem. przez moment zacząłem obawiać się, że tak marne brzmienie pozostanie już do końca, ale pierwszy numer Spectral Voice rozwiał te obawy. konkretny zgniot czaszki. Blood Incantation dobili gwóźdź do końca. kapitalny koncert.
535

25-10-2017, 09:22

Anthropophagus pisze:
535 pisze:
Ołówkiiiii pisze:Dziś w Krakowie była miazga
Tak właśnie.
535 pisze:
Anthropophagus pisze:Wpierdol piękny był.
Pierdolisz.
Było pewne że będziesz miał z tym problem. Strach cokolwiek napisać. Nie szkodzi. Podsumowując. Ten wspaniały koncert udowodnił , że świat nie potrzebuje nowych płyt Morbid Angel. Komando BI w dwóch odsłonach, rozjechało zgromadzonych słuchaczy i nasrało na zwłoki. Kult Mogił bardzo przyzwoicie. Znakomity wieczór. Nie przegapcie tego dzisiaj.
Awatar użytkownika
Nekromantheon
postuje jak opętany!

25-10-2017, 10:27

Dokładnie tak. Spectral Voice na żywca to jest koniec!!!!
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

25-10-2017, 10:59

Na koncertach były już do kupienia winyle Spectral Voice? Chodzi mi o ostatni album.
Celem życia nie jest przeżycie.
Bless this tongue
weteran forumowych bitew

25-10-2017, 11:01

tak, byly nawet kasety ;)

mieli tez ze soba duzo szmat ( koszulka chyba 50 zl) (long 150?) flagi, przypinki ect
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-10-2017, 11:15

Bless this tongue pisze:tak, byly nawet kasety ;)

mieli tez ze soba duzo szmat ( koszulka chyba 50 zl) (long 150?) flagi, przypinki ect

po ile kasety ? :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

25-10-2017, 11:21

MC 20zł, CD 40zł.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Awatar użytkownika
Żułek

25-10-2017, 11:42

a BI tez były kasetki ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Bless this tongue
weteran forumowych bitew

25-10-2017, 14:24

nie bylo nic z BI z tego co zaobserwowalem, ale za to byla kaseta z pierwszym demem Kultu Mogil za 10 zl co mnie ucieszylo wiec zakupilem
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

25-10-2017, 15:00

A było demo KM na cd?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Sybir

25-10-2017, 15:01

To już chyba nieistotne, bo dzisiaj koncert bez Kultu Mogił, drodzy koledzy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Żułek

25-10-2017, 15:02

Sybir pisze:To już chyba nieistotne, bo dzisiaj koncert bez Kultu Mogił, drodzy koledzy.
dokładnie, mnie to akurat nie smuci ;)
Z przyczyn niezależnych od organizatora ze składu wypada niestety Kult Mogił. Za niedogodność tego kalibru bardzo Wszystkich przepraszamy. Niestety nie udało się już znaleźć innego supportu.
Z związku z tą zmiana planujemy, że Spectral Voice rozpocznie swój set o 20:15!

Awatar użytkownika
Drone

25-10-2017, 15:04

Skandal. Oddawać pieniądze! :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Żułek

25-10-2017, 15:15

Bless this tongue pisze:nie bylo nic z BI z tego co zaobserwowalem
szkoda :( no nic ale chociaż 1 kasetka wpadnie ;)

Awatar użytkownika
Sybir

25-10-2017, 15:15

Mnie jednak, kol. Żułek, trochę smuci, bo chciałem usłyszeć na żywo kawałki z AND. A tak, to lipa. Mam nadzieję, że Spectral Voice i Blood Incantation zrekompensują mi ten niedostatek (i zapewne tak się stanie, zważywszy na relacje z Krakowa).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Żułek

25-10-2017, 15:17

Sybir pisze:Mnie jednak, kol. Żułek, trochę smuci, bo chciałem usłyszeć na żywo kawałki z AND. A tak, to lipa. Mam nadzieję, że Spectral Voice i Blood Incantation zrekompensują mi ten niedostatek (i zapewne tak się stanie, zważywszy na relacje z Krakowa).
nie mam nic przeciwko ;)

Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

25-10-2017, 20:00

535 pisze:
Anthropophagus pisze:
535 pisze: Pierdolisz.
Było pewne że będziesz miał z tym problem. Strach cokolwiek napisać. Nie szkodzi. Podsumowując. Ten wspaniały koncert udowodnił , że świat nie potrzebuje nowych płyt Morbid Angel. Komando BI w dwóch odsłonach, rozjechało zgromadzonych słuchaczy i nasrało na zwłoki. Kult Mogił bardzo przyzwoicie. Znakomity wieczór. Nie przegapcie tego dzisiaj.
Ale jaki problem 538? Ból dupy sprawia kiedy szydzę z zainteresowania biografią spasionej żydówki Gessler i Kelly Family (tym bardziej, że przeżywasz ten nikczemny "atak" dużo bardziej niż jego "ofiary";) więc jako TW "Ludożerca" jestem zmuszony aby Cię niejako przymusić do wytłumaczenia się z tych drobnych nieścisłości i swojej firmowej ironii kiedy się aż tak o to prosisz - krótko mówiąc: serwuj dalej w nadziei, że nie odbiję piłeczki ;) Co do podsumowania - bardzo trafnie to ująłeś.

Co do miażdżącego kości setu Spectral Voice trzeba dodać, że odpalenie wytwornicy dymu w tym przedpokoju gdzie grali było dobrym pomysłem, przypomniał mi się od razu gig Inquisition w Fabryce ;)

Dobrze, że Blood Incantation nie mają pejsbook'a bo powody odpadnięcia Kultu Mogił pewnie byłyby już znane no i dobrze, że kierowca tourbus'a wiedział kiedy wycofać ;) Myślę, że ten idealny timing uchronił nas od grubego skandalu a tych, którzy dziś atakują Warszawę od rozczarowania odwołanym koncertem po całości. No chyba, że sam Kult Mogił by zagrał :D Zdrowia wszystkim spotkanym podczas tej kosmicznej Death Metalowej kabały a było was trochę ;)

W związku z tym, że nie mogę sobie darować muszę przywołać cytat wieczoru z backstage'u Blood Incantation po ich gigu:

- You're Jews???
- Yessss We Are...
- I hate jews!!!
- GTFO!!!

Takie rzeczy tylko w "polskich obozach śmierci" :D

Aha no i masz rację 535 - piwko doskonałe, o 3 w nocy zarzygałem cały kibel, klopy również zacne dlatego raz jedyny wypierdoliłem za bramę za potrzebą przy okazji napotykając 2-óch gości z BM hordy Poroniec, która przy dobrych północnych wiatrach niebawem powinna zmajstrować demo ;)
- Piotr Rybak
535

25-10-2017, 20:24

Anthropophagus pisze:
Ale jaki problem 538? Ból dupy sprawia kiedy szydzę z zainteresowania biografią spasionej żydówki Gessler i Kelly Family (tym bardziej, że przeżywasz ten nikczemny "atak" dużo bardziej niż jego "ofiary";) więc jako TW "Ludożerca" jestem zmuszony aby Cię niejako przymusić do wytłumaczenia się z tych drobnych nieścisłości i swojej firmowej ironii kiedy się aż tak o to prosisz - krótko mówiąc: serwuj dalej w nadziei, że nie odbiję piłeczki ;)
Zabawny jesteś. Specjalnie napisałem, to co napisałem, bo byłem pewien, że zaraz będziesz się telepał jak pies po szczepieniu. Udało się i na tym zakończmy.
Co do Gessler i Kelly Family to ni chuja nie wiem o co chodzi. Nie pamiętam, abym w sprawach tych państwa zabierał kiedykolwiek głos. Podejrzewam jednak, że to co tam sobie aplikujesz, nie ma zbyt dobrego wpływu na twą korę. Odstaw to natychmiast, ładny kolego, bo jeszcze kilka dobrych kapel zostało do obejrzenia i wysłuchania.

edit
O "doskonałym piwku" też nie pierdnąłem ani słowem. Nic się kurwa nie zgadza.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

25-10-2017, 21:07

:D
Paniczu wiem, że specjalnie napisałeś to co napisałeś, zupełnie podobnie jak ja nieprzypadkowo napisałem co napisałem ;)
No zostało, np. na Brighter Death Now się widzimy bo podejrzewam, że na Myrkur szczasz jak Plastek na tonące dzieci ;)

Aha no i jedna rzecz mnie wkurwiła - w rozmowie z Zyklonem poinformował mnie panicz, że grali 2 czy 3 dni przed Satyricon w ZetPeTe 2 tygodnie temu. Ktoś był? Coś wiedział na ten temat? Trza się chyba na tym policyjnym serwisie w końcu pojawić jak takie info w innej formie nie wypływa poza jego nawias :/
- Piotr Rybak
ODPOWIEDZ