MALEVOLENT CREATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: MALEVOLENT CREATION
Spokojnie, Phill bez problemu poskłada nowy skład spośród 50 byłych muzyków kapeli. Najbardziej lubię jak zawsze jedzie z błotem po tych, którzy własnie wypadli z kapeli, że to ćpuny, pijaki i że nie umieją grac, a potem jak po kilku latach taki gość wraca do Melevolent to jest już spoko ziom itp. ;))))
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak to się mówi czas leczy rany ;-) Sam za kołnierz nie wylewa, więc jeżeli ktoś w kapeli pije więcej niż on, to musi być już źle ;-) A skoro o piciu już mowa, jestem ciekaw, ile jest prawdy w tym, co mówił o Robie Barecie?
-
- rozkręca się
Brett Hoffman i Gio Geraca po opuszczeniu Malevolent Creation założyli nową grupę o nazwie Fire For Effect. W składzie wraz z nimi: Mike Smith (ex-Suffocation) i Tony Choy (Atheist, ex-Pestilence).
http://www.blabbermouth.net/news/former ... or-effect/
http://www.blabbermouth.net/news/former ... or-effect/
-
Widzę starych weteranów ciągnie do grania. Ciekawe kiedy Phil zbierze siły i wysmaży tak dobry album jak ten ostatni?
-
- rozkręca się
Właśnie przypomniało mi się o wywiadzie z Philem którego udzielił jakiś czas temu w pewnym podkaście. O ile dobrze zrozumiałem jego pijacki bełkot to pracuje nad nowym albumem Hateplow a Malevolent ma nowy skład i nową... nazwę.
https://www.podomatic.com/podcasts/gull ... 8_24-08_00
-
3 pierwsze albumy MC zostaną wydane przez Listenable Rec. - oczywiście k... mać w formie digipacków...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
...i kolorowych vinyli :-)
-
ark00xp pisze:Właśnie przypomniało mi się o wywiadzie z Philem którego udzielił jakiś czas temu w pewnym podkaście. O ile dobrze zrozumiałem jego pijacki bełkot to pracuje nad nowym albumem Hateplow a Malevolent ma nowy skład i nową... nazwę.
Ze co? Nowa nazwa? Phil, prośba, wytrzeźwiej....
- moonfire
PKP.Pacjent pisze:3 pierwsze albumy MC zostaną wydane przez Listenable Rec. - oczywiście k... mać w formie digipacków...
Ale pewnie i tak kupię debiut, bo nie mam.
-
- rozkręca się
MALEVOLENT CREATION v.2
Wznawiam temat a Malevolent Creation wznawia działalność w nowym składzie. Nazwiska nowych muzykantów w zespole jeszcze nie są znane, choć na fb krążą plotki, że nowy wokalista prawdopodobnie zwie się Lee Wollenschlaeger. Poniżej demo wersja niezatytułowanego jeszcze utworu z nadchodzącej płyty. [youtube][/youtube]
- ultravox
Brzmi bardziej jak odrzut z jakiejś płyty Morbid Angel z Tuckerem niż kawałek Malevolent Creation... Jestem na nie.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
dokładnie, czyli znacznie lepiej niż ich ostatnie wypociny, nawet nie wiem ile oni tych płyt już natłukli i tak jedyne na czym dało sie zawiesić ucho na dłużej to dwójka która brzmiała jak Deicide Legion, ten zespół to nuda jak chuj
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
[youtube][/youtube]Lucek pisze:dokładnie, czyli znacznie lepiej niż ich ostatnie wypociny, nawet nie wiem ile oni tych płyt już natłukli i tak jedyne na czym dało sie zawiesić ucho na dłużej to dwójka która brzmiała jak Deicide Legion, ten zespół to nuda jak chuj
Każdy przecież wie, że debiut, dwójka, Eternal, The Fine Art Of Murder i The Will To Kill wypierdalają i odholowują zdecydowaną większość Death Metalu za bramę. Doskonałe krążki!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
To oczywiste. Choć cenię wypowiedzi kol. Lucka, tyle że ze względu na ich koloryt, a nie merytorykę :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
+100Lucek pisze:dokładnie, czyli znacznie lepiej niż ich ostatnie wypociny,
all the monsters will break your heart
- Sybir
Kol. Lucek wzburzył nieco bejsfaczkowe towarzystwo - liczę na stosowny komentarz :D
<popcorn_alert>
<popcorn_alert>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Ja zawsze popierałem kol. Lucka, nawet szepnąłem niegdyś o nim słówko kol. Jezusowi w ramach wieczornego pacierza.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Utwór nie powala na kolana, ale pamietam, że przy okazji poprzedniej płyty promowali to kawałkiem "Blood of the fallen" o ile dobrze pamiętam. Kawałek sam w sobie nie jest najgorszy, ale okazał się najsłabszym na płycie. Z tym może być podobnie, więc wstrzymam się od werdyktu. Natomiast nie bardzo podoba mi się brzmienie, i mam nadzieję że tutaj jeszcze dojdą jakieś szlify,bo brzmi to dość płasko i mało przekonywująco.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Trzy pierwsze plus The Will to Kill to najlepsze, w mojej opinii, ich dokonania. Od lat klepią na jedno kopyto co w przypadku death metalowego bandu z takim stażem jest oczywiste ale też srogo nudzi. Ogólnie dobra kapela i szacun za całokształt.
Jebać żuli.
-
Być może klepią w kółko Macieju to samo, ale czasem wychodzi im prawdziwa petarda. Chociażby do Twojej wyliczanki dodałbym ostatni album. Słucham go z niekłamaną przyjemnością i stawiam na równi z w/w. Ale jak dla mnie Malevolent Creation nie zagrał jakiegoś mega słabego albumu, bo słabsze owszem, zdarzały się. Czekam co pokarza w 2018.