GOAT TORMENT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

Re: GOAT TORMENT

09-08-2015, 22:52

tez sie wam kojarzy Thunderboltem? moze przet brzmienie wokalu...
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-08-2015, 22:59

Teraz jak to napisałeś to zwrócę na to uwagę, ale przy poprzednich odsłuchach nie miałem takich skojarzeń w ogóle...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

09-08-2015, 23:16

moze cos mi sie pojebalo ale nie zmienia to faktu ze album morduje katoli i innych im podobnych
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
manieczki

09-08-2015, 23:40

ano morduje :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
manieczki

26-10-2015, 01:10

http://sklep.arachnophobia.pl/index.php ... s-to-death" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
manieczki

17-01-2016, 20:11

http://utsogp.otwarte24.pl/2745,GOAT-TO ... s-to-Death" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-01-2016, 20:19

Dzięki za info, kupię z chęcią.
Niech cię pobłogosławi św. Karolinka Kózkówna:
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

03-12-2017, 23:00

Wstyd, moi Drodzy. Dwa lata zaraz miną bez żadnego wpisu w tym temacie - o tym tyleż zajebistym, co niedocenianym zespole. Sam dość długo zbierałem się do poczynienia jakiejś notatki, ale chciałem to zrobić po rzetelnym zapoznaniu się z drugim albumem Belgów, Sermons to Death. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, ponieważ chcąc odpowiednio ocenić i - być może - docenić wzmiankowany tytuł, zacząłem od przypomnienia sobie debiutu.
I - że tak napiszę - kurwa mać, przepadłem znowu.
Kapitalne jest to całe Dominande Tenebrae. Czy grają wolniej, czy szybciej, Belgowie w każdej chwili gotowi są sonicznie rozerwać słuchacza na strzępy. Dobrze pracuje cała sekcja rytmiczna, gardłowy zdziera śluzówkę profesjonalnie i odpowiednią wścieklizną, ale to gitary przesądzają o jakości tego materiału. Panowie gitarzyści musieli terminować kiedyś w jakimś tartaku, bo rżną takie riffy i w tak rasowy sposób, że proszę siadać i słuchać. To i słucham - w drodze do pracy, w drodze z pracy, w domu po pracy. Nie słucham tylko w pracy, z obawy o nasuwające się Wam pewnie na myśli, moi mili Czytelnicy, uchybienia mogące godzić w jakość mojej pracy i podważające mój profesjonalizm.
Wniosek końcowy jest dosyć smutny dla StD - będzie musiała ta płyta jeszcze poczekać trochę w kolejce do "defoliacji" ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

04-12-2017, 01:21

W telegraficznym skrócie:
debilna nazwa sugerująca iż mamy do czynienia z miernym łajnem jakich setki, kliknąłem tu tylko dla tego ze podpisał sie tu nasz jakże zabawny doktorek wycinka :) i bęc jak miła niespodzianka, niewątpliwie ci goście wiedzą czym jest metal, brak litości, parcie cały czas do przodu bez zbędnego pierdolenia, zwolnień, przejść, rozmiękłych pauz niezdecydowania, jest rebelia jest wkurwienie, jest to o co chodzi, kurwa jak to żadko spotykane dziś cechy, luzne skojarzenia z Grave Desecrator pierwszym chyba, lekka poświata Sarcofago, wyczuwalna brazylijska siarka więć jest pieknie, brzmieniowo całkiem przyzwoicie, kompozycyjnie niezle, reasumując fuzja Norwegii i Brazylii, bardzo ciekawe i trafne połączenie
Awatar użytkownika
Sybir

12-12-2017, 15:33

Szoke, Lucek sagłasjen :O
Ale tagi wybrałbym jednak inne, jeśli już. Np. z Antaeus trochę mi się to kojarzy, szczególnie "wiosłowanie".
Z innej beczki, trzeci album jest w trakcie wysiadywania, ale nie wiadomo jeszcze, kiedy się wykluje. Mam nadzieję, że nie zejdą ze ścieżki niesprawiedliwości.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

12-12-2017, 17:10

zapomniałem dodać że mówiłem o Dominande Tenebrae
Awatar użytkownika
Sybir

12-12-2017, 17:18

Tak to zrozumiałem. Dwójki jeszcze nie odpaliłem, jak wyżej napisałem.
Awatar użytkownika
Sybir

04-03-2020, 18:30

No, dwójka dwójką (już zapomniałem, jak to latało), tymczasem ruszyła (wreszcie!) sesja nagraniowa trzeciego albumu.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

05-03-2020, 13:10

Zajebiście. Długo kazali czekac
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
ODPOWIEDZ