Nalewki, korbole i inne wynalazki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Syndrom
- starszy świeżak
Nalewki, korbole i inne wynalazki
Nie wiem, czy taki temat już był, ale chodzi mi o wasze przygody z tego rodzaju trunkami ( z gatunku szatą de jabol rocznik bierzący
) Ja miałem okazje pić trunek o zacnej nazwie "Mocny napitek dziadziunia" znajomy na jakiejś wiosce będąc w odwiedzinach u rodziny pił "Cień traktorzysty" Ciekawi mnie jakie to jeszcze ciekawostki wymyślił masz przemysł spirytusowy 
Najlepszą rzeczą jaką kościół wprowadził do życia są heretycy
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote] nigdy nie pijcie nalewki lipowo-miodowej [/quote]
pierdolicie hipolicie. To wlasnie jedyna nalewka, ktora nie jebie spirolem i substancjami smakopodobnymi.
Co do wynalazkow to w Warszawie niegdys znalazlem: "CYCUŚ", "SEXI", i "CZAR TEŚCIOWEJ".
pierdolicie hipolicie. To wlasnie jedyna nalewka, ktora nie jebie spirolem i substancjami smakopodobnymi.
Co do wynalazkow to w Warszawie niegdys znalazlem: "CYCUŚ", "SEXI", i "CZAR TEŚCIOWEJ".
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Egr
- zaczyna szaleć
[quote]pierdolicie hipolicie. To wlasnie jedyna nalewka, ktora nie jebie spirolem i substancjami smakopodobnymi.[/quote]
Widać kwestia smaku. Ja tego przełknąć nie mogłem (a różne świństwa już pijałem)
[quote]piliscie nowego komandosa? czerwony. nawet nawet, smakuje jak szampan ;]. [/quote]
Komandos Strong wchodzi jak sok
[quote]Komandos trv kult![/quote]
No ba!
Widać kwestia smaku. Ja tego przełknąć nie mogłem (a różne świństwa już pijałem)
[quote]piliscie nowego komandosa? czerwony. nawet nawet, smakuje jak szampan ;]. [/quote]
Komandos Strong wchodzi jak sok
[quote]Komandos trv kult![/quote]
No ba!
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Egr[/i]
Nalewki i winiaki wyróżniających się nazwą: Sperma Szatana, Łzy Żony Sołtysa, Mózgotrzep
Nekiedy etykiety są polewkowe (np. wino Git albo Pokusa) [/quote]
pokusa byla kiedys przebojem sezonu. Nazwyalismy ja nawet pieszczotliwie "pokuska" ... a z ciekawych nazw.. pilem wino "szatan" koompel ma chyba jeszcze butelke...
Nalewki i winiaki wyróżniających się nazwą: Sperma Szatana, Łzy Żony Sołtysa, Mózgotrzep
Nekiedy etykiety są polewkowe (np. wino Git albo Pokusa) [/quote]
pokusa byla kiedys przebojem sezonu. Nazwyalismy ja nawet pieszczotliwie "pokuska" ... a z ciekawych nazw.. pilem wino "szatan" koompel ma chyba jeszcze butelke...
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Rapture[/i]
piliscie nowego komandosa? czerwony.
nawet nawet, smakuje jak szampan ;]. Komandos trv kult! [/quote]
Wczesniejszy tez smakowal jak szampan. Nic specjalnego jak dla mnie - 10% to nie korbol, tylko zapitka pod gorzalke.
piliscie nowego komandosa? czerwony.
nawet nawet, smakuje jak szampan ;]. Komandos trv kult! [/quote]
Wczesniejszy tez smakowal jak szampan. Nic specjalnego jak dla mnie - 10% to nie korbol, tylko zapitka pod gorzalke.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Egr
- zaczyna szaleć
[URL=http://img317.imageshack.us/my.php?image=img00495gb.jpg][img]http://img317.imageshack.us/img317/1705 ... 5gb.th.jpg[/img][/URL]
A to okładka wina o którym wspominałem (na zdjęciu mój kumpel, a fotka krzywa bo robiona przeze mnie po uprzednim najebaniu ;P)
A to okładka wina o którym wspominałem (na zdjęciu mój kumpel, a fotka krzywa bo robiona przeze mnie po uprzednim najebaniu ;P)
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
- lordfekal
- zaczyna szaleć
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
- metanoll