GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GÓRY
Jakaś zwiecha chwilowa forum była.wolff pisze:Jeszcze się nie nauczyłeś edytować postów?
Dodatkowo zamieszczasz dwa identyczne.
Zauważyłem, że są dwa po dodaniu trzeciego.
Podaj lepiej wyniki meczów, może jakaś liga mistrzów była albo liga osiedlowa grała
o 5 rano.
- Hatefire
" onclick="window.open(this.href);return false;Wielicki potwierdza, że zablokowano Urubce dostęp do internetu, zaznaczył jednak wyraźnie, że nie utrudnia w żaden sposób kontaktu z rodziną: osobiście powiadomiłem o powrocie Denisa do bazy Jego Żone Olgę.
https://sport.onet.pl/alpinizm/wyprawa- ... ign=profil" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak się nie dostosuje to Wielicki mu kieszonkowe zabierze? :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
A po co ma im komenty w necie wystawiać,nagrobek pisze:internet mu urwali po złości. zabrałbym im wszystkim namiociki, resztę zabawek i do domu kurwa.
niech zbierze sobie ekipę Kazachów
i z nimi idzie w góry, skoro nasza wyprawa niedobra.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wypadek na Rysach. Turysta osunął się o kilkaset metrów, tratując trzy osoby
Ktoś z Was? :-) Wszyscy żyją? Farciarze. 400 m spadać i tylko złamana noga...

Ktoś z Was? :-) Wszyscy żyją? Farciarze. 400 m spadać i tylko złamana noga...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Prodi
- postuje jak opętany!
Sranie żarem czas zacząć:Medard pisze:Koniec wyprawy na K2.
https://www.wprost.pl/kraj/10109177/den ... rzach.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Widziałem wczoraj dobry komentarz pod artykułem o rozżalonym Denisie: "ta wyprawa była NARODOWA, wiadomo że wszyscy musieli się ze sobą pokłócić" hehe
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Medard
Dla mnie największy błąd, to zbyt duża grupa została wzięta.
Urubko początkowo nie był zainteresowany, skoro nie chciał, to nie wiem po co, go ciągnęli na siłę.
Mogli jeszcze wziąć Moro i Tixikona.
Urubko początkowo nie był zainteresowany, skoro nie chciał, to nie wiem po co, go ciągnęli na siłę.
Mogli jeszcze wziąć Moro i Tixikona.
-
- zaczyna szaleć
http://weszlo.com/2018/03/11/denis-urub ... -egoistow/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawa opcja z tymi 5 koła za wywiad :)
- Medard
Najpierw płacą kasę za wywiad, a potem krzyczą co to jest, żeby ktoś się ośmielił wziąć. Widać im się to zwròci skoro zapłacili.Nebelwerfer pisze:http://weszlo.com/2018/03/11/denis-urub ... -egoistow/
Żałosne te nasze media. Co jeszcze wymyślą w tej sprawie.
Inna sprawa, że Urubko zamiast skorzystać na byciu bohaterem, to narobił sobie wrogów w środowisku. Trzeba być
myślącym inaczej...
Największym problemem, a nawet dramatem współczesnego himalaizmu (i nie tylko) jest tak zwana medialność. To cena, którą muszą zapłacić ludzie chcący się tak bawić, a nieposiadający wystarczających środków. Efekt jest taki, prócz napędzania niezdrowej rywalizacji, że wystarczy, by Adam, czy inny Denis, popuścili w spodnie wisząc gdzieś w czarnej piździe na siedmiu tysiącach, a pani Władysława, doświadczona szwaczka spod Pabianic już wie, co jedli wczoraj na kolację.
-
- zaczyna szaleć
No chyba nie narobił. Ja miałem wrażenie, że cała jego obecność na wyprawie polegała na tym, że go zaprosili ze względu na jego przydatność, a nie względy osobiste i generalnie w całym tym środowisku dość ostro chłopaki mają na siebie wyjebane. On powiedział w którymś momencie, że to była wyprawa egoistów, to chyba klucz do zrozumienia całej sytuacji, tego dlaczego ani on o ekipie, ani ona o nim nie mówi przesadnie ciepło.Medard pisze: Inna sprawa, że Urubko zamiast skorzystać na byciu bohaterem, to narobił sobie wrogów w środowisku. Trzeba być
myślącym inaczej...
-
- zaczyna szaleć
Kiedyś mi się wydawało, że sponsorami takich kolesi są wyłącznie firmy produkujące sprzęt (patrzcie, gość z naszym plecakiem wlazł na cośtam) i jakąś żywność (...i je batony Lion). Kompletnie nie czaję, co mają instytucje państwowe i jacyś inni sponsorzy ze wspierania zabawy tych kolesi. Jak coś tam zdobędą, nawet w jakiś unikatowy sposób (wejdą zimą, z jedną ręką przywiązaną do pleców, w klapkach Kubota, itd.) to mało kogo to zainteresuje, a bardziej prawdopodobne jest, że już nie wrócą, ew. ze względów bezpieczeństwa wycofają się z wyprawy.I chyba faktycznie jest jakaś odwilż sponsorska i dlatego chłopaki latają po telewizjach śniadaniowych. W sumie, za 5 koła na godzinę, czemu nie?535 pisze:Największym problemem, a nawet dramatem współczesnego himalaizmu (i nie tylko) jest tak zwana medialność. To cena, którą muszą zapłacić ludzie chcący się tak bawić, a nieposiadający wystarczających środków.